Persontoppen

Höjde blicken ovan butikshyllorna

Efter en lång karriär inom Lundbergssfären axlar Henrik Egnell nu ansvaret för några av Kungsledens hetaste kluster i Stockholm.

Med kundens bästa för ögonen

Täta jobbbyten har inte legat för honom. Men efter sju år som konsult är det dags att återgå till ägarsidan och en ny nyckelposition på Fabege.

Hon hade inte alls tänkt byta jobb

Efter 22 år inom Skanskakoncernen kom erbjudandet hon inte kunde motstå. I maj tar Marie Persson rodret i Volito Fastigheter.

En dröm att få vara med från start

Närhet till hyresgästerna blir ledordet när Stephan Åkerlund tar över rodret i 3E Property och satsningen på samhällsfastigheter startar.

Ser vikten av tillit och förtroende

Nu byter Sara Östmark samhällsfastigheter mot stenhus på Östermalm, men menar att likheterna är fler än skillnaderna.

Brinner för den lokala handeln

Drillad av fransk affärsmetodik tar sig Magnus Åkesson nu an rollen som tillskyndare av stadskärnor i rollen som ny vd på Point Properties.

Vill påverka och utveckla

Efter en lång karriär på Svefa med ansvar för transaktionsrådgiving skiftar han nu fokus mot arkitektur och fastighetsutveckling.

Med kundrelationer i fokus

Efter en lång och omväxlande karriär inom branschen är nu siktet inställt på externhandel och rollen som fastighetsdirektör.

Vet var guldkornen finns

Den tidigare medgrundaren i Pangea börjar om från början med ett ny bolagsbildning med sikte på trygga fastighetsinvesteringar.

Teamplayer med affärssinne

Kristina Sawjani. 

Hon älskar hantverket kring fastighetstransaktioner och får nu skapa affärer med hjälp av Castellums välutrustade verktygslåda.

Ska få Stadsrums kontor att lyfta

Efter åtta år på Atrium Ljungberg tar nu Ulrika Bexell klivet över till det betydligt mindre Stadsrum och en nyckelroll som ansvarig för bolagets kontorsbestånd.

Vill satsa mer på projektutveckling

Från att nästan ha haft promenadavstånd mellan utvecklingsprojekten tar hon nu rodret i Stenvalvet med samhällsfastigheter från Trelleborg till Umeå.

Lagspelare som ser möjligheter

Hon är fostrad i den era då Kungsledens fastigheter snurrade som fortast. I rollen som transaktionschef på Rikshem handlar det mer om strategi och långsiktighet.

Med känsla för det finansiella

Efter en nära två decennier lång karriär inom byggjätten NCC tar han nu över som ordinarie vd i den avsevärt mindre bostadsutvecklaren SSM.