Persontoppen

Ska hitta guldkornen åt Vasakronan

Efter en karriär på Sveafastigheter och som egenföretagare i omsorgsbranschen tar Rebecka Hermansson över ansvaret för Vasakronans transaktioner.

Leder EQT Exeters bostadssatsning

Som Europamedborgare och van att röra sig i internationella kretsar ska Erik Körner nu leda den globala jätten EQT Exeters storsatsning i Norden.

Övergav juridiken för fastigheter

Efter en lång karriär inom Göteborgs stads förvaltning och dess bostadskoncern samt hos Castellum tar Mariette Hilmersson rodret i Willhem.

Ska styra Amasten in på börsen

Hon har en har en lång karriär inom NCC och Kungsleden. Nu ska Ylva Sarby Westman leda SBB:s avknoppade bostadsbolag.

En visionär med fötterna på jorden

Efter en lång akademisk karriär och nyckelpositioner inom Stockholms stad ska Emelie Eriksson nu ta ut kursen för Byggvestas bostadsprojekt.

Ska ratta Karlastaden i mål

En lång karriär inom bygg- och fastighetsbranschen har förberett Daniel Massot på utmaningen att på Serneke Invest leda stadsutvecklingsprojektet med stort S.

Vill vara med även efter affärerna

Intresset för affärer fanns tidigt, varför CBRE:s transaktionsteam blev en rätt naturlig första anhalt för Andreas Norberg som nyutexaminerad fastighetsekonom. …

Ryggar inte för det svåra

Efter 25 år på ägarsidan tar nu Stefan Timan med sig en bred erfarenhet och beställarkompetens till Svefas transaktionsrådgivning.

Ska göra om resan med SLP

SLP rekryterar Jerker Holmgren som affärsutvecklare. Den rutinerade fastighetsprofilen lämnar därmed rollen som affärs- och projekt­utvecklingschef på Corem.

Med affärer och utveckling i fokus

Viljan att få göra affärer samt att ånyo få utveckla fastigheter lockade Michael Walmerud till vd-stolen i Elof Hansson Fastigheter.

Höjde blicken ovan butikshyllorna

Efter en lång karriär inom Lundbergssfären axlar Henrik Egnell nu ansvaret för några av Kungsledens hetaste kluster i Stockholm.

Med kundens bästa för ögonen

Täta jobbbyten har inte legat för honom. Men efter sju år som konsult är det dags att återgå till ägarsidan och en ny nyckelposition på Fabege.

Hon hade inte alls tänkt byta jobb

Efter 22 år inom Skanskakoncernen kom erbjudandet hon inte kunde motstå. I maj tar Marie Persson rodret i Volito Fastigheter.

En dröm att få vara med från start

Närhet till hyresgästerna blir ledordet när Stephan Åkerlund tar över rodret i 3E Property och satsningen på samhällsfastigheter startar.