Om Fastighetsvärlden

Fastighetsvärldens verksamhet är inriktad på nyheter, information och kunskap om fastighetsmarknaden och dess aktörer. Vi distribuerar den via flera olika kanaler.

Tidningen

Fastighetsvärlden är fastighetsbranschens affärsmagasin sedan 1986. I åtta utgåvor per år granskar och bedömer vi köp och försäljningar av fastigheter på den svenska marknaden samt följer affärstrender. I varje nummer genomför vi en djupanalys av fastighetsmarknaden på en specifik ort. Vi följer även utvecklingen för de noterade bolagen på börsen samt förmedlar nyheter från finansmarknaden i ett urval anpassat för fastighetsbranschens specifika behov. Många utgåvor har också speciella teman som: handelsfastigheter, fastighetsjuridik, rekrytering & kompetens etc. Dessutom ger vi ut två specialutgåvor med fördjupningar kring aktuell fråga eller nisch av fastighetsbranschen.

Nyhetsbrevet

Nyhetsbrevet Fastighetsvärlden Idag är Sveriges ledande media när det gäller bevakning av fastighetsbranschen. Fastighetsvärlden Idag har vid otaliga tillfällen varit först av alla medier, inklusive alla dagstidningar och andra nyhetsbrev, med stora nyheter . Den dagliga bevakningen har gjort Fastighetsvärlden Idag till branschens egen nyhetsbyrå och flera bolag har valt nyhetsbrevet som enda kanal för att få ut sina nyheter.

Tre fördelar med att välja Fastighetsvärlden Idag:

  • Först med det viktigaste. Vill du ha information om transaktioner, uthyrningar och personnytt före alla andra finns det bara ett val. Innehåller en mängd egna nyheter och inte bara ”styrda” pressmeddelanden.
  • Snabbt och kortfattat. Ett tydligt fokus på fastigheter utan utfyllnad med ovidkommande nyheter från andra branscher. Vi skriver kortfattat och på endast någon minuts läsning är du uppdaterad.
  • Kunskap och trovärdighet. Nyhetsbrevet görs av tre reportrar med lång branscherfarenhet som har ett stort kunnande och ett brett kontaktnät. Vi tar fastigheter på allvar!

Nyhetsbrevet distribueras senast kl. 08.30 via e-post i pdf-format.
Börja prenumerera idag!

Seminarier

Fastighetsvärlden arrangerar varje år 10-16 seminarier som behandlar olika delar av fastighetsbranschen. De berör utvecklingen på transaktionsmarknaden, lokalhyresmarknaden för kontor och butiker, bostadsmarknaden, hotellfastigheter och specialnischer som till exempel ”gröna” fastigheter. De flesta av seminarierna arrangeras i Stockholm, men varje år genomför vi även seminarier i Göteborg och Malmö.
Här hittar du mer information om aktuella seminarier.

Fastighetsvarlden.se

Här finns branschens största digitala textarkiv med fler än 20.000 sökbara notiser. På sajten finns även bland annat ledare, krönikor, topplistor och affärsanalyser från pappersmagasinet. Här finns även unikt material som till exempel olika gallupar om värderare, transaktionskonsulter och får lista över de mäktigaste i fastighetsbranschen.