Nå branschens beslutsfattare via Fastighetsvärldens seminarier

Kontakt
seminarier@fastighetsvarlden.se
T: 08–631 90 24

Paket
• Exponering av logotyp:
 seminariesajten
, mejlutskick, deltagarförteckning
 och på roll-ups vid seminariet
• En plats för utställarmaterial vid seminariet
• Två (2) fribiljetter till seminariet

Fastighetsvärlden är ett oberoende fastighetsekonomiskt affärsmagasin, och marknadsledande inom den nischen. De seminarier som Fastighetsvärlden arrangerar varje år är på samma sätt de främsta mötesplatserna för beslutsfattare och konsulter inom bygg- och fastighetsföretag samt övriga företag som servar professionella fastighetsägare.

Utställningsplats med intressanta besökare
Fastighetsvärlden erbjuder nu möjligheten att boka utställningsplatser i samband med våra välbesökta seminarier. Vi har begränsat antalet utställningsplatser vilket innebär att varje samarbetspartner erhåller en mycket bra exponering.

Vid Fastighetsvärldens seminarier ges därför mycket goda möjligheter till att etablera kontakter med företagsledning samt andra viktiga beslutsfattare hos fastighetsbranschens mest aktiva aktörer.

Fler möjligheter
Förutom att exponera företagets vid våra seminarier finns det stora möjligheter att göra det via våra övriga produkter och tjänster. Naturligtvis är tidningen Fastighetsvärlden en given möjlighet men där finns också Svensk Fastighetsindikator, nyhetsbrevet Fastighetsvärlden Idag och en attraktiv websida. Fråga oss så kan vi skräddarsy en helhetslösning.