maj 23

Fastighetsdagen Stockholm

Grand Hôtel, Stockholm

Save the date!

I Stockholm finns mer än hälften av landets samlade fastighetsvärde, liksom av transaktionsvolymen. I marknadens prövningar senaste tiden har dessa mått sjunkit men vad händer nu när kreditmarknaden stabiliseras? Det är här det stora intresset från svenska och internationella investerare finns. Vi samlar de stora fastighetsinvesterarna, de bästa experterna och de tunga beslutsfattarna för att söka svaren. Vik den 23 maj för Fastighetsdagen, årets kanske viktigaste mötesplats kring regional tillväxt och stadsutveckling med fokus på Stockholm med omnejd.

Anmäl ditt intresse idag och få ett extra förmånligt erbjudande när vi öppnar för anmälan!

Anmäl intresse!
(ej bindande)

Om klassiska Fastighetsdagen Stockholm 2024
För 38:e året i följd arrangerar FV Fastighetsdagen på Grand i Stockholm, ett klassiskt seminarium i maj som ofta har stor inverkan på marknaden. På årets Fastighetsdag blickar vi framåt med sikte på politiska förutsättningar, ekonomisk utveckling och utvecklingen på bygg- och fastighetsmarknaderna. Seminariet vänder sig till politiker, region- och stadsutvecklare, fastighetsägare, investerare, konsulter, arkitekter, jurister m fl med intresse för regionens framtid och utveckling. Arrangemanget samlade 2023 drygt 200 personer.

Bli partner med FV

Som partner möter du din målgrupp i rätt miljö och sammanhang. Fastighetsvärlden har genom magasin, dagligt nyhetsbrev, sociala medier och marknadens överlägset mest besökta webb en oöverträffad räckvidd i fastighetsbranschen. Bland annat har Fastighetsvarlden.se upp mot 90.000 unika besökare per vecka och över 35.000 följare på Linkedin.

Vi har flera olika alternativ att erbjuda dig som partner – kontakta oss så kan vi skräddarsy ett partnerskap efter önskemål.

Anki Lissåker
Partneransvarig
anki.lissaker@fastighetsvarlden.se
070-753 76 82

Visa faktaruta

Samarbetspartners: