Hanna Keberku, David Dahlgren och Christer Fors.

Hanna Keberku ny transaktionschef Gladsheim

Gladsheim förstärker organisationen med en transaktionschef och en hållbarhetschef. Hanna Keberku blir transaktionschef och Christer Fors hållbarhetschef.

Gladsheim har förvärvat flera bestånd under 2022 och tillväxtresan kommer fortsätta. Bolaget fick sommaren 2021 in den amerikanska giganten Ares som investerare. Gladsheim har gjort flera affärer på kort tid, i juli 2022 köpte bolaget exempelvis för 1,3 miljarder kronor från SBB.

Beståndet omfattar över 3.000 lägenheter med ett fastighetsvärde överstigande 4 miljarder kronor.

Som transaktionschef med plats i ledningsgruppen, anställs Hanna Keberku. Hon är fastighetsekonom med erfarenhet av fastighetstransaktioner, kapitalresning, analys och affärsutveckling. Hanna Keberku ansluter i januari och kommer närmast från Birger Bostad (f.d. SHH Bostad) där hon har arbetat som transaktionsansvarig. Hon har tidigare även arbetat på bland annat Brunswick Real Estate och Catella Corporate Finance.

– Gladsheim har en tydlig expansionsplan och beståndet växer kontinuerligt genom förvärv. Hanna blir en nyckelspelare i det framtida förvärvsarbetet i sin roll som transaktionschef. Med hennes tidigare erfarenheter och kunskap kommer Hanna starkt bidra till Gladsheims fortsatta expansion, säger David Dahlgren, vd Gladsheim Fastigheter.

Gladsheim Fastigheter anställer även Christer Fors som hållbarhetschef. Han kommer närmast från Amasten där han arbetat som fastighetschef för region Mitt sedan 2015. Inom sin roll som fastighetschef arbetade han mycket med hållbarhetsfrågor, bland annat genomfördes ett antal energiprojekt och man implementerade även system för energiuppföljning. Christer Fors har tidigare bland annat även arbetat på American Express och Alnova.

Gladsheim Fastigheter har även som nya förvaltare i region Mälardalen rekryterat Karl-Gunnar Eriksson, som började hos Gladsheim i slutet av september, och Ida Munter Alneskog, som börjar på Gladsheim i början av december.

Fler Nyheter från förstasidan

Ikea öppnar i Täby Centrum

Sjätte satsningen i Stockholmsområdet. Nu i nytt väderstreck.

“Årets förhandlingar är oerhört tuffa”

Hyresgästföreningens förbundschef berättar om de svåra förhandlingarna.

Listor: Årets hyreshöjningar och yrkanden

Ovanligt många hyresförhandlingar är inte klara.

Hett, hett – men nu lite osäkert kring logistik

Succésatsning som skapat hela 4.600 arbetstillfällen.

Svefa förvärvar Set Up

Tagit en marknadsledande position.

Hyror för privatägda värdar i Stockholm klara

Avtal gäller 100.000 lägenheter.

Hit flyttar AMF sitt nya kontor – ”del av staden”

Vd Thomas Erséus berättar hur bolaget har tänkt.

Experter skapar ny podd för fastighet och finans

Hur ser betalningsviljan ut för fastigheter på direktmarknaden och vem är det som har högst blodtryck i fastighetsbranschen just nu? Ny podd går på djupet med stort och smått.

Hon blir ny vd för Niras

Blir ansvarig för 240 medarbetare.

Bilder: Förslag om 30 våningar vann

Landmärke förändras. 68 arkitektteam lämnade förslag.

Börsbolag redo att sälja mitt på Östermalm

Nästan 12.000 kvm. Läge som kan attrahera flera investerargrupper.

Tänkt storspelare gör första större förvärvet

Investerar i närheten av slottsmiljö.

Realplay

Kista är en nyckelfråga för Ericsson

Samverkansprojektet Kista Limitless har nu varit igång i drygt ett år. Under det året har man satt igång en rad aktiviteter samtidigt som de långsiktiga planerna fortsätter att mejslas fram.

Klart: Så mycket höjs hyrorna i Stockholm

Beslutet rör 77.000 lägenheter.

Tillbaka till förstasidan