Snabbväxande NREP rekryterar ytterligare 10 medarbetare

NREP fortsätter att växa. Under våren har tio nya medarbetare rekryterats till det svenska kontoret. Därmed stärker man upp bolagets kapacitet på såväl lokal som internationell nivå.

Annons

För att möta tillväxtmöjligheterna och bygga ut kapaciteten har NREP:s team vuxit på alla marknader och består i dag av närmare 400 medarbetare.

Under våren har bolagets svenska vd, Stefan Wallander, välkomnat ytterligare tio kollegor med bas på det svenska kontoret. Därmed har man vuxit med 20 medarbetare i Sverige hittills under 2021.

– Vi växer nu på alla fronter och har trots distansarbetet hemifrån lyckats hålla ihop bolagets samlade energi, kompetens och kraft för att röra oss framåt, vilket de framsteg vi gjort hittills i år är ett kvitto på, säger vd:n Stefan Wallander.

– Det är våra medarbetare som står bakom framgångarna och det gläder mig att vi fortsätter attrahera fler skarpa medarbetare som delar våra ambitioner och den entreprenöriella kultur vi format

Nu ansluter Isa Fuhrmann för att stötta ledningsgruppen med strategiarbete och bolagets tillväxtagenda. Fuhrman kommer närmast från åtta år inom LEGO, där han tillbringat de två senaste åren med att etablera och leda LEGO Ventures i San Fransisco.

Johanna Kull och Jesper Widfeldt har rekryterats till Investment Controllers.

Kull, som är auktoriserad revisor, kommer senast från rollen Corporate Controller inom Apollo Global Management i London. Widfeldt kommer närmast från tjänsten som senior financial controller på CBRE och tillbringade innan dess sju år på EY:s avdelning för fastighet- och bygg.

Sebastian Stockenhed ansluter till rollen som development project controller och kommer närmast från Einar Mattson och rollen som project controller och site manager.

Marcus Selléus ansluter till bolagets Nordic debt financing Team och kommer att fokusera på finansieringsfrågor. Selléus kommer senast från en roll som transaktionsanalytiker på Catella Corporate Finance.

Hannes Gosch kliver in som legal advisor och är genom ett secondment en stödjande juridisk funktion inom bolagets förvaltande och operativa verksamhet. Gosch har en bakgrund som biträdande jurist på Real Advokatbyrå med fokus på kommersiella fastighetstransaktioner och bolagsrätt.

NREP:s team för samhällsfastigheter, Altura, har fått ett nytt tillskott i Markus Rönnberg. Med en bakgrund som strategikonsult hos Boston Consulting Group ansluter Rönnberg för att främst fokusera på transaktioner, marknadsanalyser och behovsutvärdering.

Även bolagets gren för modern logistik, Logicenters, växer. Erik Frank ansluter som investment analyst med fokus på transaktioner och kommer närmast från tjänsten som management consultant på Roland Berger i Stockholm.

Projektutvecklingsteamet rekryterar Emma Szecsödy som tidigare varit project development manager på Zegun.

Slutligen till förvaltningsteamet anställs Olle Lignell, som tidigare varit konsult via Fasticon.

Fler Nyheter från förstasidan

Bakslag för ny lag vid hyresförhandling

”Vi kan inte sitta och förhandla utifrån den som har lägst inkomst.”

Hyundai flyttar HK till Frösundavik

Flyttar huvudkontoret från Malmö.

Logistea i två affärer om 250 mkr

”Två nyproducerade fastigheter med mycket god intjäningsförmåga via hyresavtal med långa löptider.”

Svenska Spel flyttar till Slussen – bantar 65%

Hyr lokaler inom tullarna med vattenutsikt. Lämnar ”succéområde”.

Andreas Kvarn, Norrköping. Mannersons

Öppnar coworking i kvarn från 1800-tal

Tar över hela byggnaden om 3.500 kvm.

Bilder: Spring För Livet 2024

Nytt deltagarrekord med hela 1.858 anmälda. Se flera bilder från det stora branscheventet på Djurgården och läs även vilka som var snabbast.

Byggstartar 78 i Solna

Satsar i populärt område.

OBOS, Resona, Aspudden.

Obos köper i hippt område – vill bygga 190 lägenheter

Tar över The Other Group´s del av projektet.

Mårten Othérus ny vd för Nordr Sverige

Efterträder Biljana Pehrsson som blir vd för Jernhusen den 1 maj.

Planen: Ny stadsdel och 900 bostäder

Ska omvandlas från dagens handelsområde, strax norr om Stockholm, till moderna stadskvarter.

Grönt ljus för Jernhusens 140.000 kvm

”Det här är en viktig och glädjande dom”. Sex högre byggnader planeras. FV visar karta över det nya området och berättar om möjliga bygghöjder.

River upp kommunaffär

Tvingas till omstart.

SBB och Riksbyggen går skilda vägar efter storaffär

Två större bestånd i främst två städer bryts ut. Totalt fastigheter för 8,4 miljarder kronor.

Heimstaden tillbakavisar mutresor

”Det finns ingen substans i spekulationerna.”

Tillbaka till förstasidan