Från vänster; Peter W-O Berglin, tillträdande Valution & Strategic Advisory i Göteborg, Hanna Käck och Carl Axelsson som båda har anställts som analytiker vid Stockholmskontoret.

Cushman & Wakefield värvar tre

Cushman & Wakefield förstärker Valuation & Strategic Advisory med tre nya medarbetare, varav en i Göteborg och två i Stockholm.

Annons

Peter W-O Berglin har anställts som Associate Director och ansluter till teamet den 21 september. Han kommer att ansvara för Valuation & Strategic Advisory på bolagets Göteborgskontor. Han kommer närmast från motsvarande tjänst på Savills och har tidigare erfarenhet av transaktionsrådgivning från sin tid på Catella.

Vidare har Carl Axelsson har anställts som analytiker vid Stockholmskontoret och han ansluter till teamet den 14 september. Han kommer närmast från en tjänst som fastighetsvärderare på Croisette. Hanna Käck, som sedan våren 2018 arbetat som trainee inom teamet, anställdes i juni efter avslutade studier som analytiker vid Stockholmskontoret.

Anders Elvinsson, Head of Valuation & Strategic Advisory, Cushman & Wakefield:

– Trots den pandemi vi nu går igenom är den ökade tillströmningen av uppdrag från nya och befintliga kunder så pass stark att vi vågar satsa och utöka teamet ytterligare. Genom rekryteringarna vi nu gör så tillför vi ytterligare erfarenhet samt breddar kunskapsbasen och ökar kapaciteten för att möta kundernas önskemål och behov såväl idag som i framtiden.

Cushman & Wakefield är marknadsledande inom fastighetsvärdering och strategisk rådgivning. Årligen värderar teamet över 5.200 fastigheter till ett sammanlagt värde på över 1 400 miljarder kronor på den svenska marknaden. Dessutom utförs ett stort antal rådgivningsuppdrag av olika slag åt såväl privata som offentliga aktörer inom affärsområdet Strategic Advisory.

Peter W-O Berglin har en kandidatexamen i fastighetsekonomi från Kungliga Tekniska Högskolan och en Master in Management från IE Business School i Madrid. Han är auktoriserad fastighets-värderare av Samhällsbyggarna och RICS.

Hanna Käck är utbildad civilingenjör inom samhällsbyggnad med inriktning fastighetsekonomi från Kungliga Tekniska Högskolan och har genomfört en utbytestermin i Oxford.

Carl Axelsson har en kandidatexamen inom företagsekonomi från Lunds Universitet och en kandidatexamen inom fastighets-ekonomi från Malmö Universitet.

 

Fler Nyheter från förstasidan

Logistea i två affärer om 250 mkr

”Två nyproducerade fastigheter med mycket god intjäningsförmåga via hyresavtal med långa löptider.”

Svenska Spel flyttar till Slussen – bantar 65%

Hyr lokaler inom tullarna med vattenutsikt. Lämnar ”succéområde”.

Andreas Kvarn, Norrköping. Mannersons

Öppnar coworking i kvarn från 1800-tal

Tar över hela byggnaden om 3.500 kvm.

Bilder: Spring För Livet 2024

Nytt deltagarrekord med hela 1.858 anmälda. Se flera bilder från det stora branscheventet på Djurgården och läs även vilka som var snabbast.

Byggstartar 78 i Solna

Satsar i populärt område.

OBOS, Resona, Aspudden.

Obos köper i hippt område – vill bygga 190 lägenheter

Tar över The Other Group´s del av projektet.

Mårten Othérus ny vd för Nordr Sverige

Efterträder Biljana Pehrsson som blir vd för Jernhusen den 1 maj.

Planen: Ny stadsdel och 900 bostäder

Ska omvandlas från dagens handelsområde, strax norr om Stockholm, till moderna stadskvarter.

Grönt ljus för Jernhusens 140.000 kvm

”Det här är en viktig och glädjande dom”. Sex högre byggnader planeras. FV visar karta över det nya området och berättar om möjliga bygghöjder.

River upp kommunaffär

Tvingas till omstart.

SBB och Riksbyggen går skilda vägar efter storaffär

Två större bestånd i främst två städer bryts ut. Totalt fastigheter för 8,4 miljarder kronor.

Heimstaden tillbakavisar mutresor

”Det finns ingen substans i spekulationerna.”

Alma utökar i Häggvik

Förvärvar fastighet i Sollentuna.

Krönika

För liberala regler för bostadsrätter?

”Bostadsrätterna ses alltmer som en investering än som ett eget boende.”

Tillbaka till förstasidan