Daniel Anderbring, Head of Capital Markets och Sara Vesterlund, Deputy Head of Capital Markets för Cushman & Wakefield i Sverige.

Daniel Anderbring ny chef för capital markets vid C&W

Annons

I samband med en intern omstrukturering har Daniel Anderbring utsetts till Head of Capital Markets för Cushman & Wakefield i Sverige. Daniel har närmast haft en roll som Head of Research inom Cushman & Wakefield och därmed redan haft en betydande position inom det svenska Capital Markets-teamet. Anderbring har mer än 15 års erfarenhet från kapitalmarknaden och fastighetsbranschen och blir i sin nya roll också medlem av Cushman & Wakefields svenska ledningsgrupp.

Capital Markets-teamet har fler än 25 anställda i Sverige och en stark lokal närvaro genom kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö kombinerat med en marknadsledande global organisation fokuserad på att kanalisera transaktioner och kapitalflöden.

– Jag ser fram emot att leda ett erfaret och hungrigt svenskt team med gedigen kompetens inom alla delar av rådgivningsaffären, säger Daniel Anderbring, Head of Capital Markets, Cushman & Wakefield. I en miljö där kapitalflödena till fastighetssektorn är fortsatt stora, och i ökande utsträckning internationella, ser vi goda möjligheter att fortsätta bistå våra kunder i att nå framgång.

Enligt Fastighetsvärldens källor så tillhör tidigare chefen för capital markets, Anders Nordvall, den grupp medarbetare från enheten som sagt upp sig.

I samband med omstruktureringen utses Sara Vesterlund till Deputy Head of Capital Markets för Cushman & Wakefield i Sverige. Sara har en lång erfarenhet av transaktioner på den nordiska fastighetsmarknaden och har haft en central roll i det svenska Capital Markets-teamets framgångar sedan 2015.

– Daniel och Sara är båda högt respekterade transaktionsrådgivare i marknaden och redan en stor tillgång för våra kunder och vårt bolag. Båda har dessutom stor erfarenhet av cross border-transaktioner och omfattande kontaktnät som i kombination med bolagets nordiska och internationella nätverk skapar de bästa affärsmöjligheterna för våra kunder, säger Jan-Willem Bastijn, Head of Capital Markets EMEA.

Fler Nyheter från förstasidan

Vakansgraden upp

Något mer tomställda lokaler hos Vasakronan. Läs om de olika segmenten och de fyra orterna.

Proptechbolag ansöker om rekonstruktion

Vd:n: ”Vi har konstaterat att det inte är möjligt att hitta tillräcklig finansiering i det tuffare klimatet på finansmarknaden”.

Doldis ska bygga bostäder i Slakthusområdet

Har ägt den friköpta fastigheten i mer än 40 år – nu blir det bostäder och kontor.

Köp på Kungsholmen för 70 mkr

Köper 32 lägenheter från privat ägare.

Gärahovs Bygg i konkurs

Anställda i ledande position kommer polisanmälas.

Norman och Dragicevic lämnar OP – slutet nära?

Styrelseordföranden, och fd finansmarknadsministern, kastar in handduken.

Oscar Properties krävs på omedelbar betalning

Måste betala 884 miljoner plus ränta – tills idag fredag.

Axfast spelar Monopol på östra Kungsgatan

FV summerar Axfasts stora förvärv längs den välkända gatan.

Castellum säljer för en miljard

Avyttrar tio fastigheter om 65.000 kvm lokaler. FV berättar om de aktuella fastigheterna.

Podcast: Om lyckat solcellsinitiativ & klimatfrågan

Maria Perzon från Castellum gästar senaste avsnittet för att prata om bland annat ett lyckat solcellsinitativ och tron på ökad biologisk mångfald.

Areim bakom jätteköp för hela 5 miljarder

Läs om strategin framåt.

K-Fastigheter i mål med dansk miljardförsäljning

Genomför affär för 1,1 miljarder kronor.

Axfast köper dubbelt vid Hötorget

Miljardaffär i centrala Stockholm. Två fastigheter byter ägare i transaktion.

Kuylenstiernas misstänkta utpressare gripna

En känd kvinnlig brottsling och en advokat har gripits.

Tillbaka till förstasidan