Samhällsfastigheter

Nytt magasin

Ute nu: Fullspäckat nummer – om heta samhällsfastigheter

Magasinet Fastighetsvärlden nr 4 är nu ute hos prenumeranter. Det är ett fullspäckat nummer om hela 88 sidor. Det handlar helt om samhällsfastigheter och Almedalsveckan. Läs vårt E-magasin direkt nu!

Innehåll:

Ett mycket matigt magasin som helt och hållet handlar om samhällsfastigheter och som är kryddat med information kring Almedalsveckan. Läs om kommunernas dilemman och om hur valåret påverkar. I magasinet finns även en stor kartläggning av det stora behovet av mer lokaler för rättsväsendet. Vi granskar även de liknande behoven för idrotten och försvaret. Magasinet bjuder även på två listor, ens över de största aktörerna inom samhällsfastigheter och en över 45 investerare som är verksamma inom segmentet. På några sidor i magasinet listar vi även 90 höjdpunkter för fastighetsfolk under Almedalsveckan, tar temperaturen på bolagens närvaro och lyfter fram tio personer att ha koll på.

Läs direkt i E-magasinet:

Läs gärna Fastighetsvärldens E-magasin – där får du utöver möjligheten att läsa det senaste magasinet även tillgång till hela magasinsarkivet sedan i början av 2018 – med alla ortsanalyser, affärsanalyser, kartläggningar och dokument. En guldgruva!

Prenumeranter av magasinet hittar E-magasinet här.

För att prenumeranter ska kunna läsa E-magasinet där krävs inloggning via det kundnummer som finns på magasinets baksida eller en e-postadress som är kopplat till magasinet. Relativt få har ännu en mejladress registrerad – så mejla kundtjänst om det så löser vi det för smidig inloggning framöver (endast en person kan stå som mottagare per tidningsprenumeration).

E-magasinet finns även tillgängligt via vår app FV Magasin, som finns där appar normalt finns så som App Store (Apple) och Google Play (Android). Väldigt praktiskt!

Vill du beställa lösnummer eller en prenumeration går det att göra i FV Butik, där det även finns möjlighet att beställa en pdf av magasinet för omgående läsning.

Speciellt för magasinet nr 4/Samhällsfastigheter är att det är öppet för fri läsning till och med 24 juli. Läs gratis direkt här.

Nästa magasin: Bästa kontorslokalerna

Nästa magasin Fastighetsvärlden (nr 5) innehåller bland annat den årliga och populära kartläggningen över alla kontorsprojekt som är byggstartade eller som planeras i de tre storstadsregionerna. Det redaktionella arbetet pågår för fullt. Har du en idé för det redaktionella arbetet, mejla till redaktionen.

Vill ni synas i magasinet, mejla Sara eller Hampus.

Fler Nyheter från förstasidan

Klart: SBB i mål med affär om 22 mdr – årets största

Ny köpare steg in i affären. Läs om vad som ingår. Oklart kring rabatt eller premium.

”Vi måste göra mycket bättre än hittills”

Tidigare toppolitiker som nu har tung roll inom fastighetsbranschen.

Catena tar in 1,6 miljarder via nyemission

Möjliggör fortsatt genomförande av bolagets projekt men skapar även möjlighet att utnyttja förvärvsmöjligheter som kan dyka upp.

Affär för hela 3 miljarder i CBD pausad

Stor nybyggd fastighet med ett av världens mest kända varumärken som hyresgäst. FV berättar det senaste.

FV avslöjar: Så högt blev rekordpriset vid Stureplan

Läs även om andra affärer med rekordhöga kvadratmeterpriser.

”De redan höga riskerna har ökat ytterligare”

Finansinspektionen i ny rapport. I ett speciellt stresstest av fastighetsbolagen framgår att refinansieringsrisken är förhöjd.

Grönt ljus för SBB:s stora detaljplan

Mark- och miljööverdomstolen meddelar beslut.

Topptrio skapar nytt rådgivningsbolag

Läs om personerna som finns med bakom.

Logistea når 4,6 miljarder

Genomför ett förvärv för nästan 300 miljoner kronor.

Stureplansaffär klar – känd duo slår till igen

Det kan röra sig om en ny rekordaffär prismässigt, enligt FV:s kännedom.

Nära sälja på Vasagatan

Fastigheten inköptes för så lite som 8 miljoner kronor 1984.

Topplista

Klart: Ny Mäktigaste

Tronskifte i toppen. Hela omröstningen 50 Mäktigaste 2022 nu redovisad.

Pangea: Mörka utsikter för fastighetssektorn

”I pågående transaktioner ser vi att de flesta köpare har sänkt sina bud med 10-20 procent, men värderingarna har ännu inte justerats”.

Saftigt minus – men M2 fick utrymme att amortera

Betydande förlust på avyttringen av aktier i Castellum.

Tillbaka till förstasidan