Samhällsfastigheter

Nytt magasin

Ute nu: Fullspäckat nummer – om heta samhällsfastigheter

Magasinet Fastighetsvärlden nr 4 är nu ute hos prenumeranter. Det är ett fullspäckat nummer om hela 88 sidor. Det handlar helt om samhällsfastigheter och Almedalsveckan. Läs vårt E-magasin direkt nu!

Innehåll:

Ett mycket matigt magasin som helt och hållet handlar om samhällsfastigheter och som är kryddat med information kring Almedalsveckan. Läs om kommunernas dilemman och om hur valåret påverkar. I magasinet finns även en stor kartläggning av det stora behovet av mer lokaler för rättsväsendet. Vi granskar även de liknande behoven för idrotten och försvaret. Magasinet bjuder även på två listor, ens över de största aktörerna inom samhällsfastigheter och en över 45 investerare som är verksamma inom segmentet. På några sidor i magasinet listar vi även 90 höjdpunkter för fastighetsfolk under Almedalsveckan, tar temperaturen på bolagens närvaro och lyfter fram tio personer att ha koll på.

Läs direkt i E-magasinet:

Läs gärna Fastighetsvärldens E-magasin – där får du utöver möjligheten att läsa det senaste magasinet även tillgång till hela magasinsarkivet sedan i början av 2018 – med alla ortsanalyser, affärsanalyser, kartläggningar och dokument. En guldgruva!

Prenumeranter av magasinet hittar E-magasinet här.

För att prenumeranter ska kunna läsa E-magasinet där krävs inloggning via det kundnummer som finns på magasinets baksida eller en e-postadress som är kopplat till magasinet. Relativt få har ännu en mejladress registrerad – så mejla kundtjänst om det så löser vi det för smidig inloggning framöver (endast en person kan stå som mottagare per tidningsprenumeration).

E-magasinet finns även tillgängligt via vår app FV Magasin, som finns där appar normalt finns så som App Store (Apple) och Google Play (Android). Väldigt praktiskt!

Vill du beställa lösnummer eller en prenumeration går det att göra i FV Butik, där det även finns möjlighet att beställa en pdf av magasinet för omgående läsning.

Speciellt för magasinet nr 4/Samhällsfastigheter är att det är öppet för fri läsning till och med 24 juli. Läs gratis direkt här.

Nästa magasin: Bästa kontorslokalerna

Nästa magasin Fastighetsvärlden (nr 5) innehåller bland annat den årliga och populära kartläggningen över alla kontorsprojekt som är byggstartade eller som planeras i de tre storstadsregionerna. Det redaktionella arbetet pågår för fullt. Har du en idé för det redaktionella arbetet, mejla till redaktionen.

Vill ni synas i magasinet, mejla Sara eller Hampus.

Fler Nyheter från förstasidan

Almedalen

Höjdpunkter Almedalen 2022

FV listar ett 90-tal höjdpunkter för fastighets- och byggbranschen.

Lista: Så många från bolagen åker till Almedalsveckan

I många fall något färre deltagare. Ett stort bolag nobbar helt.

SBB rusade – steg med 18%

Uppåt på börsen under fredagen.

Randviken säljer för 490 mkr

23.000 kvm och hyresintäkter på 26,4 mkr/år.

SBB ökar säljtakten – avyttrar för hela 860 mkr

Avyttrar fyra fastigheter till två aktörer,

Hon blir ny vd för 67-miljarderbolag

Välkänd person blir vd för bolag med 28.000 bostäder.

Vill stoppa kriminella i fastighetsbanschen

Affärer ska kunna stoppas. Morgan Johansson: ”Den svenska fastighets­marknaden kan enkelt utnyttjas av den organiserade brottsligheten”.

Realplay

Online på väg att möta offline

Den vanliga butikshandeln upplever något av ett uppsving just nu. E-handeln kommer dock mer än dubblas fram till 2030 tror experter. Men ska det ske genom hemleveranser, ombud, boxar eller olika hybridformer?

Hoppar av skolköp från Sisab

”Försvårar för planeringen av finansieringen”.

Nye Åhlénsägaren: ”Dags att tänka över hyresnivåerna”

Åhléns nya storägare Ayad Al Saffar i FV-intervju om expansionsplaner, vägen till framgång, hyresnivåer och om sen på att äga fastigheter.

Wonna I de Jong förvärvar stort på Östermalm

Miljardaffär med stor fastighet.

Miljardköper igen efter nya hotläget – Balderbolag säljer

Har ägt sedan 2014. Fastighetsvärdet upp 167 procent på åtta år.

Klassiska Gondolen byter ägare

Renoveras och öppnar på nytt nästa år. Lallerstedt lämnar. Klart med ny aktör.

Beskedet: Grönan byggs ut

Ökar nöjesparkens yta med 20 procent.

Tillbaka till förstasidan