Regus öppnar två nya coworkingkontor

IWG, med varumärken som Spaces och Regus, öppnar två nya Regus i Landskrona och i Uddevalla. I Landskrona öppnar coworkingbolaget på en yta om 1.375 kvm och i Uddevalla slår man upp coworking om 600 kvm. Totalt planerar IWG att addera 1.000 nya kontorscenter globalt det kommande året.

Annons

Enheten i Landskrona öppnar på en yta om 1.375 kvm i fastigheten Gräsanden 5 på Storgatan 24 som ägs av Gustavsson Fastigheter. Där kommer Regus i april kunna erbjuda privata kontor, mötesrum, coworkingytor och gemensamma ytor.

– Vi etablerar ett starkare och mycket nödvändigt fotfäste i Skåne med den senaste öppningen. Som en viktig affärshub är Landskrona en fantastisk plats för oss att öka våra expansionsplaner. Behovet av högkvalitativa och flexibla arbetsutrymmen fortsätter att stiga när hybridarbete blir det nya normala. Vi är väldigt glada över att i partnerskap med Gustavsson Fastigheter arbeta för att utveckla IWG Regus-varumärket under ett förvaltningsavtal som kommer att lägga till ett banbrytande arbetsutrymme i deras byggnad, säger Mark Dixon, vd och grundare av IWG.

Han fortsätter:

– Vår öppning i Landskrona kommer vid en tidpunkt när allt fler företag upptäcker att flexibelt arbete ökar anställdas lycka och tillfredsställelse, samtidigt som det hjälper miljön. Vår arbetsplatsmodell har också visat sig öka produktiviteten och möjliggör för företag att skala upp eller ner till betydligt lägre kostnader.

Även i Uddevalla slår IWG upp ett Regus coworkingcenter i april på en yta om 600 kvm. Enheten etableras över tre våningar i fastigheten Hegardt 2 på Kungsgatan 11. Fastighetsägare är EHF.

– Vi jobbar för att etablerar ett starkare och mycket nödvändigt fotfäste i västra Sverige. Som en viktig affärshub är Uddevalla en fantastisk plats för oss att finnas på. Behovet av högkvalitativa och flexibla arbetsutrymmen fortsätter att stiga när hybridarbete blir det nya normala. Vi är väldigt glada över att tillsammans med vår partner arbeta för att utveckla IWG Regus-varumärket under ett förvaltningsavtal som kommer att lägga till ett banbrytande arbetsutrymme i deras byggnad, säger Mark Dixon.

Förra året öppnade IWG 867 kontor över världen, vilket är nästan en fördubbling jämfört mot 2022. Bolaget planerar att öppna ytterligare 1.000 nya kontor globalt det kommande året. I dag har IWG närmare 3.500 kontorsplatser i över 120 länder.

Fler Nyheter från förstasidan

Investerar i södra Europa

Berättar för FV om framtidsplanerna.

Arnhult miljardsäljer privat till nya Muro Invest

21 fastigheter ingår i transaktionen.

Smällkaramell: Söker hela 20.000 kvm nytt

FV avslöjar storbolagets kraftiga minskning av kontorslokaler. Mer än halvering kan vänta. Svår vakans kan vänta för börsbolag.

Wihlborgs hyr ut 3.300 kvm

Fastigheten köptes för drygt ett år sedan med hög vakans. Nu fullt uthyrd.

Arena i svårt område åter på tapeten

Kan placeras på fastighet med flera stora projekt på gång.

Älvsjö, P.A.C.E, ny stadsdel.

Vill skapa ny stadsdel i Älvsjö – helt byggd i trä

Förslag: Kvartersstad i klassisk stil. 5.000 bostäder och 10.000 arbetsplatser.

Förvaltarens första stora nya sedan 80-talet

”Trots ett omvärldsläge som gör att många byggen står still tar vi ansvar och fortsätter att utveckla”.

Kritik mot landshövdingen

Anklagas för att vilja styra frågor inom byggnation och exploatering.

Topp lämnar Skanska

Slutar efter 18 år. FV berättar om nya jobbet. Danielsson: ”Jag önskar honom all lycka till i framtiden”.

Barings säljer snabbt till Kappahl för 600 miljoner

Säljer lyckat innehav – men vill egentligen köpa mer. Dubbelsmäll för annat fastighetsbolag.

Vectura förvärvar byggrätter om 50.000 kvm

Fortsätter att hålla ett rejält högt affärstempo.

Fastator tar nedskrivning på 69 miljoner

Läs om turerna och den aktuella fastigheten – i kanonläge på Södermalm.

Sparbössan köper grannhus på Östermalm

Omfattar 2.800 kvm kontor och fransk bistro med vinbar i gatuplan.

Tillbaka till förstasidan