Hon blir ny försäljningschef på AMF

Nicole Rosvall blir ny försäljningschef på AMF Fastigheter. Hon kommer närmast från en roll som projektuthyrare på Atrium Ljungberg med fokus på Slakthusområdet, Sickla och Hagastaden.

Visa faktaruta

Nicole Rosvall arbetar i dag som Office Leasing Manager på Atrium Ljungberg där hon varit verksam sedan 2019. På Atrium Ljungberg har Nicole arbetat med strategisk projektuthyrning och storkundsbearbetning. Fokus har varit att utveckla och stärka platser så som Slakthusområdet, Sickla och Hagastaden genom att identifiera och etablera relevanta verksamheter för området. Tidigare har Nicole arbetat som fastighetskonsult och projektledare på Tenant & Partner. Erfarenheterna av att företräda olika perspektiv, både fastighetsägar- och hyresgästsidan, kommer att vara värdefulla i den nya rollen.

På AMF Fastigheter kommer Nicole tillsammans med ett team om 12 medarbetare att fortsätta utveckla attraktiva kommersiella ytor och arbetsplatser där människor vill vara. Levande bottenvåningar med olika typer av upplevelser inom mat, kultur, hälsa, handel och möten är viktiga beståndsdelar i det arbetet.

– Vi ser fram emot att välkomna Nicole Rosvall till AMF Fastigheter. I en utmanande tid blir attraktiva, levande och trygga platser, både i fastigheterna och i gaturummet mellan husen, allt viktigare för att staden ska behålla sin attraktionskraft. Jag tror att Nicole med sin energi, sitt stora intresse för platsutveckling kombinerat med naturliga ledaregenskaper kommer att utmana oss. Tillsammans med teamet kommer hon att fortsätta det fantastiskt fina uthyrningsarbete som har gjorts för att skapa platser där människor vill vara, säger Magnus Behrenfeldt, chef stadsutveckling på AMF Fastigheter.

När Nicole Rosvall tillträder rollen som försäljningschef den 1 oktober ersätter hon Magnus Carlsson, som varit verksam inom AMF Fastigheter sedan 2014 och i rollen som försäljningschef sedan 2018. Magnus har bred erfarenhet från fastighets- och finansbranschen, i synnerhet från att driva kontorsaffären i stora, nydanande stadsutvecklingsprojekt. Magnus har bland annat en stor del i Urban Escapes framgång. Nu kliver Magnus Carlsson in i en ny roll med fokus på att utveckla kontorsaffären i Marievik där AMF Fastigheter är majoritetsägare. Ett omfattande stadsutvecklingsprojekt planeras i Marievik under kommande år.

– Jag ser väldigt mycket fram emot att bli en del av AMF Fastigheter och att tillsammans med teamet fortsätta fylla de fastigheter, kvarter och platser som ingår i bolagets portfölj med spännande upplevelser och verksamheter. I branschens pågående utveckling, som påskyndats av nya beteendemönster och den förändrade synen på arbetsplatsens betydelse och utformning, är det särskilt viktigt att ligga utvecklingen och hyresgästernas förändrade behov nära. Det ska bli fantastiskt kul att vara med på AMF Fastigheters fortsatta resa, säger Nicole Rosvall.

Missa inte! Cash Is King II

Den 29 november är det dags för Fastighetsvärldens heldagsseminarium Cash Is King II. Det äger rum på Kulturhuset, Stockholm.

Se fullständigt program och möjlighet till anmälan här.

Fler Nyheter från förstasidan

Redo köpa från Arnhults M2

Förhandlar om affär med central fastighet om 9.000 kvm.

Topplista

50 Mäktigaste 2023

För 18:e året har Fastighetsvärlden låtit fastighets- och byggbranschen rösta fram vem som anses Mäktigast. Nya placeringar publiceras dagligen klockan 11.11!

Bildextra: Vill bygga stort kongresscenter

FV berättar om ny miljardsatsning. Se flera bilder och illustrationer.

DNB på väg att ta över hälften av Oscars fastigheter

Fastigheter värderade till 3 miljarder kan omfattas av åtgärden. FV berättar vem som fått i uppdrag att sälja.

Tillåter inget annat än hotell

”Tråkigt att det inte kan vara lite mer flexibelt”.

Mercedes-Benz rullar in på 2.100 kvm i Wihlborgs nya

Bolagets fjärde kontorshus i Hyllie.

”Det här blir garanterat Göteborgs charmigaste”

Stordalen öppnar hotell nummer 15 i Göteborg.

1.000 meter högt – kan se ner på Serneke och Selin

Totalt 450.000 kvm. Svår resa till toppen efter luriga markförhållanden och arresteringar

Advokatbyrå flyttar till Hötorget

Byter lokaler efter 4,5 år.

Tar över ledningen i SPG

Bolaget har färdigställt 4.000 bostäder och 200.000 kvm samhällsfastigheter.

Hyr ut i historisk fastighet på Östermalm

Byggnaden uppfördes under andra delen av 1700-talet.

FV Quiz

FV Quiz: Vad kan du om rådgivningsbolagen?

Uppköp, namnbyten och nya lanseringar. Minnas du vad som hänt?

Bantar till en tredjedels yta

Stor hyresgäst minskar lokalytan rejält i centrala Stockholm. En annan stor kan lämna helt.

Åklagaren inleder granskning kring Alecta

”Jag vill betona att det krävs låg misstanke för att inleda förundersökning”.

Tillbaka till förstasidan