AMF stärker sitt uthyrningsteam

För att möta utvecklingen inom handel och kontor stärker AMF Fastigheter sitt uthyrningsteam och tillsätter en helt ny roll. Nyligen tillträdde Yasemin Fallai som uthyrare inom handel, Jakob Svensson som uthyrare inom kontor och Alice Leffler till den nya rollen som uthyrare inom pop-ups och korta avtal.

Annons

AMF Fastigheter möter hösten med ett förstärkt uthyrningsteam. Med tre nya medarbetare står de nu ännu bättre rustade i en snabbt föränderlig omvärld.

– Förändrade köpbeteenden och den snabbrörliga marknaden som globaliseringen öppnat upp för gör att handeln utvecklas snabbare än någonsin. Vi ser positivt på framtiden och stärker nu upp vårt uthyrningsteam med tre riktigt vassa personer för att på bästa sätt arbeta med handelns utveckling och stärka vår redan starka kontorsaffär, säger Magnus Carlsson, försäljningschef för AMF Fastigheter.

Den 24 augusti började Yasemin Fallai på AMF Fastigheter som uthyrare inom handel, med fokus på Gallerian. Yasemin kommer närmast från Real Competence där hon var konsult inom uthyrning för handel och kontor med uppdrag hos Vasakronan och Unibail Rodamco Westfield.

Jakob Svensson tillträdde även han den 24 augusti, som uthyrare inom kontor för marknadsområde Söder. Jakob kommer närmast från en roll som hyresekonom på Vasakronan och har sedan tidigare en bakgrund som kommersiell förvaltare för bland andra Colliers International.

Den nya rollen som uthyrare inom pop-ups och korta avtal axlas av Alice Leffler sedan den 1 september. Alice har en bakgrund från bland andra SpoilConcept Communication och kommer senast från en roll som marknadskoordinator för MOOD District på AMF Fastigheter.

– Pop-ups är en del av vårt erbjudande som är här för att stanna. Det är ett bra komplement till vårt övriga utbud och förstärker upplevelsen för de som besöker våra handelsplatser. Alice erfarenhet inom marknadsföring passar perfekt för den här rollen och vi är övertygade att hennes kompetens kommer att bli ett bra tillskott till teamet, säger Magnus Carlsson.

Fler Nyheter från förstasidan

Bakslag för ny lag vid hyresförhandling

”Vi kan inte sitta och förhandla utifrån den som har lägst inkomst.”

K2A dyker efter revisorsuttalande

Obligationslån som förfaller i år kan kräva nyemission.

Hyundai flyttar HK till Frösunda

Flyttar huvudkontoret från Malmö.

Logistea i två affärer om 250 mkr

”Två nyproducerade fastigheter med mycket god intjäningsförmåga via hyresavtal med långa löptider.”

Svenska Spel flyttar till Slussen – bantar 65%

Hyr lokaler inom tullarna med vattenutsikt. Lämnar ”succéområde”.

Andreas Kvarn, Norrköping. Mannersons

Öppnar coworking i kvarn från 1800-tal

Tar över hela byggnaden om 3.500 kvm.

Bilder: Spring För Livet 2024

Nytt deltagarrekord med hela 1.858 anmälda. Se flera bilder från det stora branscheventet på Djurgården och läs även vilka som var snabbast.

Byggstartar 78 i Solna

Satsar i populärt område.

OBOS, Resona, Aspudden.

Obos köper i hippt område – vill bygga 190 lägenheter

Tar över The Other Group´s del av projektet.

Mårten Othérus ny vd för Nordr Sverige

Efterträder Biljana Pehrsson som blir vd för Jernhusen den 1 maj.

Planen: Ny stadsdel och 900 bostäder

Ska omvandlas från dagens handelsområde, strax norr om Stockholm, till moderna stadskvarter.

Grönt ljus för Jernhusens 140.000 kvm

”Det här är en viktig och glädjande dom”. Sex högre byggnader planeras. FV visar karta över det nya området och berättar om möjliga bygghöjder.

River upp kommunaffär

Tvingas till omstart.

SBB och Riksbyggen går skilda vägar efter storaffär

Två större bestånd i främst två städer bryts ut. Totalt fastigheter för 8,4 miljarder kronor.

Tillbaka till förstasidan