NREP värvar från AL och Magnolia

NREP utökar nu sin bostadssatsning genom att växa teamet. Bolaget rekryterar Joanna Berg och Dennis Söderlund som båda har mångårig erfarenhet av affärs- och bostadsutveckling. De kliver in i rollen som affärsutvecklingschefer.

Annons

Under det senaste året har NREP intensifierat sin satsning på bostäder. Fastighetsinvesteraren har idag närmare 900 lägenheter i produktion och ambitionerna är fortsatt höga. Inom de närmaste åren är målsättningen att växa exponentiellt och bygga en stor bostadsportfölj bestående av moderna bostäder med stort hållbarhetsfokus. Som ett led i satsningen stärker nu NREP upp sitt team och rekryterar Joanna Berg och Dennis Söderlund. Både Joanna och Dennis ansluter som affärsutvecklingschefer och kommer ansvara över olika geografiska delar av marknaden.

– Vi ser ett växande behov av kvalitativa bostäder i främst våra storstadsregioner och NREP vill bidra till att möta denna bostadsbrist. Därför är vi oerhört glada och stolta över att Joanna och Dennis har valt att bli en del av vårt team där de kommer att utgöra en viktig del i vår stora satsning på bostäder. Deras långa erfarenhet av både affärs- och bostadsutveckling är precis vad vi letat efter och vi önskar dem varmt välkomna till NREP, säger Rickard Langerfors, ansvarig för bostäder på NREP.

Joanna Berg har lång branscherfarenhet och har bland annat jobbat på Riksbyggen och Järntorget. Hon kommer senast från Atrium Ljungberg där hon har varit ansvarig för uppbyggnaden av deras affärsområde Bostad.

– NREP är ett av Nordens mest spännande bolag varför det kändes som en självklarhet för mig att ansluta till deras bostadssatsning. Jag är ödmjuk inför uppgiften och ser fram emot att tillsammans med övriga teamet driva på utvecklingen av morgondagens moderna och hållbara bostäder, säger Joanna Berg.

Från Magnolia Bostad värvas Dennis Söderlund där han var Affärsutvecklingschef. han har en gedigen erfarenhet inom branschen och har tidigare även arbetat på Riksbyggen och HSB.

– Jag ser fram emot att bidra till NREP:s arbete med att möta bostadsbristen genom att utveckla bostäder med hög kvalitet och gediget hållbarhetsfokus. Där ligger NREP i framkant och det är med stor tilltro till satsningen som jag ansluter till teamet, säger Dennis Söderlund.

Fler Nyheter från förstasidan

JM säljer för halv miljard

Säljer i utvecklingsområde i 08-regionen.

Capman köper projekt om 289 bostäder

Genomför stor forward funding-affär. Läs FV:s bedömning av priset.

Ansöker om konkurs för 27 enheter – över 100.000 kvm

Kraftig offensiv de senaste åren.

Slutspurt för finansieringen av Sveafastigheter

Förberedelser för att sälja eller notera.

Klart med hotell i Hagaparken

”Denna hotellanläggning har en enorm potential”.

Ikea öppnar i MoS

Hyr hela 2.500 kvm. FV berättar var den nya butiken hamnar.

Northvolt skrotar fabriksplanerna i Borlänge

Vill sälja marken om 900.000 kvm som köptes av Stora Enso 2022.

SLP köper för 204 mkr

Fastigheten har en total markyta om 72.000 kvm, varav 70 procent får bebyggas.

Heba förvärvar av Slättö för kvarts miljard

Förvärvar i vattennära läge.

Köper 44.000 kvm av Corem

Planerar att riva och bygga nytt på spekulation.

Stjärnkockar tar över hela Birger Jarlspassagen

Lägger beslag på hela 750 kvm för sin satsning.

Miljardköper Bromma Blocks – för halva priset

Kraftig värdenedgång från tidigare affär och från årsskiftet. En av Stockholms största handelsplatser. FV berättar om den skyhöga yielden.

Säljer på Norr Mälarstrand

Avyttrar ytterligare en fastighet på Kungsholmen.

Citybox öppnar första i Sverige – vill expandera

Citybox första hotell i Sverige blir kedjans minsta och ”mörkaste”. Läs om kedjans framtidsplaner.

Tillbaka till förstasidan