Kids Brand Store öppnar fyra hos Eurcommercial

Kids Brand Store öppnar fyra nya butiker hos Eurcommercial.  En butik har öppnat i C4 i Kristianstad och kedjan ska snart öppna i Ingelsta Shopping, Bergvik samt Valbo.

Eurocommercial arbetar strategiskt och målmedvetet tillsammans med sina hyresgäster med att utveckla kunderbjudandet. Under de senaste två åren har omfattande ombyggnationsprojekt i centrumen såväl som förnyelseprojekt bedrivits för att stärka handelsplatsernas positionering. Som ett led i att ytterligare bredda kunderbjudandet har man nu tecknat flera avtal med Kids Brand Store för nya butiker.

Kids Brand Store, som är en marknadsledande aktör inom sin nisch med kläder från exklusiva varumärken till barn och ungdomar, har nu valt att teckna avtal för fyra nya butiker inom Eurocommercials svenska portfölj med köpcentrum. Först i raden av öppningar blev C4 i Kristianstad som redan den 15 oktober kunde stoltsera med en butik. Härnäst följer Ingelsta Shopping (Norrköping) under oktober och slutligen Bergvik (Karlstad) samt Valbo (Gävle) under början november.

– Med fingertoppskänsla har Kids Brand Store handplockat ett mycket intressant sortiment, det är relevant, unikt och exklusivt. Detta är en kategori inom mode som vi saknat i våra centrum och som kommer tas emot väl av kunderna i våra köpcentrum, säger Julia Forlini, Key Account Leasing Manager hos Eurocommercial.

Jonas Nilsson, CFO, Kids Brand Store:

– Vi har haft en smidig och snabbfotad process med Eurocommercial kring dessa nyetableringar och ser goda förutsättningar för god försäljning i dessa uppdaterade köpcentrum som är en bra match för våra butiker. Dessa nya butiker blir även ett mycket bra sätt för oss att nå ut med vårt varumärke på bredare front, det är viktigt att som fashion retailer synas både i den digitala sfären och i det fysiska rummet där kunderna rör sig, avslutar han.

Fler Nyheter från förstasidan

”De redan höga riskerna har ökat ytterligare”

Finansinspektionen i ny rapport. I ett speciellt stresstest av fastighetsbolagen framgår att refinansieringsrisken är förhöjd.

Grönt ljus för SBB:s stora detaljplan

Mark- och miljööverdomstolen meddelar beslut.

Topptrio skapar nytt rådgivningsbolag

Läs om personerna som finns med bakom.

Logistea når 4,6 miljarder

Genomför ett förvärv för nästan 300 miljoner kronor.

Stureplansaffär klar – känd duo slår till igen

Det kan röra sig om en ny rekordaffär prismässigt, enligt FV:s kännedom.

Nära sälja på Vasagatan

Fastigheten inköptes för så lite som 8 miljoner kronor 1984.

Topplista

Klart: Ny Mäktigaste

Tronskifte i toppen. Hela omröstningen 50 Mäktigaste 2022 nu redovisad.

Pangea: Mörka utsikter för fastighetssektorn

”I pågående transaktioner ser vi att de flesta köpare har sänkt sina bud med 10-20 procent, men värderingarna har ännu inte justerats”.

Saftigt minus – men M2 fick utrymme att amortera

Betydande förlust på avyttringen av aktier i Castellum.

Bilder: Så kan AL bygga ut Söderhallarna

Så kan Medborgarplatsen utvecklas framöver.

Fabege på knock med The Mauler

Hyr ut 2.400 kvm för större satsning.

16 nya butiker till Arlanda

Utbyggnad med 11.000 kvm. FV listar butikerna som öppnar i nya Marknadsplatsen.

Lättnadsrally timmen efter räntebeskedet

Kurserna för flera fastighetsbolag drog iväg rejält efter att Riksbanken lämnat sitt nya besked om styrräntans nivå. Vad hade man fruktat egentligen?

Riksbanken höjer räntan med 0,75

Många fastighetsägare nervösa. Riksbanken ger prognos för i början av 2023.

Tillbaka till förstasidan