CBRE värvar Emma Angser och Gunnar Larsson

CBRE värvar två medarbetare till affärsområdet capital markets. Emma Angser kommer från Corem där hon var transaktionschef och Gunnar Larsson rekryteras från Colliers.

Annons

De nya medarbetarna välkomnas av Patrik Kallenvret, ansvarig för Capital Markets i Sverige och Norden;

– Med Emma får vi en transaktionschef från ett av Sveriges ledande fastighetsbolag. Det är precis den typen av erfarenhet vi behöver för att fortsätta stärka och utveckla vårt erbjudande inom strategisk rådgivning och transaktioner. I Gunnar får vi en person med expertis inom flerbostadshus och dessutom med stor internationell erfarenhet, inte minst från London. De är båda drömrekryteringar för oss och ligger i linje med CBREs ambition att vara Sveriges mest affärsmässiga fastighetsrådgivare.

De nya medarbetarna är:

Emma Angser kommer närmast från en tjänst som Transaktionschef på Corem Property Group. Innan dess arbetade hon på Klövern samt Cushman & Wakefield/DTZ. Emma Angser har under sina år på Klövern och Corem medverkat i affärer för över 20 mdkr. Detta inom flertalet segment, men främst inom kontor och lager/logistik. Emma Angser  medverkade vid flera större portföljaffärer på Klövern, exempelvis när bolaget sålde hela sitt bestånd (42 fastigheter) i Karlstad till Randviken för 2,6 mdkr. Hon tillträder sin nya tjänst som Director, Capital Markets, den 17 januari,.

– CBRE är ett affärsdrivet bolag i en expansiv fas, vilket tilltalar mig. Jag är förväntansfull inför att ansluta till ett mycket kompetent team och ser fram emot att, med min erfarenhet från investerarsidan, bidra till bolagets fortsatta tillväxt, säger Emma Angser.

Gunnar Larsson har tidigare arbetat på CBRE, både på CBRE Sweden samt CBRE Investment Management (tidigare Global Investors). Han kommer närmast från Colliers där han arbetat de senaste 6 åren, både i London och i Stockholm. Dessförinnan var han på JLL där han också arbetade i London. Gunnar Larsson har en unik kompetens inom segmentet flerbostadshus. Det vill säga det segment som växer snabbast inom transaktioner och som under senare tid rönt ett stort internationellt intresse. Han tillträder sin nya tjänst som Director, Capital Markets, den 12 januari 2022, i rollen som Head of Residential Investment Properties Sweden.

– Jag vill tacka CBRE för förtroendet att få återansluta i detta mycket spännande tillväxtskede. Med branschens starkaste globala varumärke ser jag fram emot att ta vara på mina internationella nätverk och erfarenheter framförallt inom Multifamily / Build to Rent där Norden verkligen har väckt omvärldens intresse.

Fler Nyheter från förstasidan

Bakslag för ny lag vid hyresförhandling

”Vi kan inte sitta och förhandla utifrån den som har lägst inkomst.”

Hyundai flyttar HK till Frösunda

Flyttar huvudkontoret från Malmö.

Logistea i två affärer om 250 mkr

”Två nyproducerade fastigheter med mycket god intjäningsförmåga via hyresavtal med långa löptider.”

Svenska Spel flyttar till Slussen – bantar 65%

Hyr lokaler inom tullarna med vattenutsikt. Lämnar ”succéområde”.

Andreas Kvarn, Norrköping. Mannersons

Öppnar coworking i kvarn från 1800-tal

Tar över hela byggnaden om 3.500 kvm.

Bilder: Spring För Livet 2024

Nytt deltagarrekord med hela 1.858 anmälda. Se flera bilder från det stora branscheventet på Djurgården och läs även vilka som var snabbast.

Byggstartar 78 i Solna

Satsar i populärt område.

OBOS, Resona, Aspudden.

Obos köper i hippt område – vill bygga 190 lägenheter

Tar över The Other Group´s del av projektet.

Mårten Othérus ny vd för Nordr Sverige

Efterträder Biljana Pehrsson som blir vd för Jernhusen den 1 maj.

Planen: Ny stadsdel och 900 bostäder

Ska omvandlas från dagens handelsområde, strax norr om Stockholm, till moderna stadskvarter.

Grönt ljus för Jernhusens 140.000 kvm

”Det här är en viktig och glädjande dom”. Sex högre byggnader planeras. FV visar karta över det nya området och berättar om möjliga bygghöjder.

River upp kommunaffär

Tvingas till omstart.

SBB och Riksbyggen går skilda vägar efter storaffär

Två större bestånd i främst två städer bryts ut. Totalt fastigheter för 8,4 miljarder kronor.

Heimstaden tillbakavisar mutresor

”Det finns ingen substans i spekulationerna.”

Tillbaka till förstasidan