Tony Bennett och Lady Gaga. Bild: Wikipedia/Creative Commons

Lady Gaga uppträder exklusivt på MoS

Wesfieldbesökare världen över är inbjudna att lyssna till när Lady Gaga framför låtar från det nya duettalbumet med Tony Bennett, Love For Sale, virtuellt. En av platserna där framträdandet sänds är URW:s Westfield Mall of Scandinavia.

Annons

Megastjärnan kommer att sätta upp ett streamat uppträdande där hon hyllar jazzklassiker och hennes nya duettalbum med Tony Bennett, Love For Sale, inför det officiella släppet av albumet till allmänheten den första oktober.

Partnerskapet med Westfield bygger på bolagets virtuella närvaro och fysiska platser för att föra samman fans och besökare världen över i en virtuell-möter-fysisk hybridkonsert som är unik i sitt slag

Den digitala- såväl som den fysiskt närvarande publiken kommer lyssna till när Lady Gaga uppträder med flera nya låtar från albumet, antingen på plats i en fan zone i någon av de 21 Westfieldköpcentrumen i Europa och USA, inklusive Westfield Mall of Scandinavia, eller online, där upplevelsen kommer att skapa närhet i publiken genom en ”Titta Tillsammans”-funktion där Gaga’s fans kan träffas online i grupper av sex, i privata digitala rum.

– Jag älskar att sjunga jazz, och är väldigt förväntansfull över att låta alla höra mitt nya album med Tony Bennett, Love for Sale. Jag är tacksam över att Westfield hjälper till att ta mig och mitt uppträdande till fans över hela världen även när jag inte kan resa till dem, säger Lady Gaga i en kommentar.

– Efter att ha arbetat med Westfield vid ett stort antal livemusikevent är det väldigt spännande att få möjlighet att lyfta ett artistuppträdande till nästa nivå hos Westfields publik, både on- och offline. Samarbetet är det första i sitt slag för oss där fans kommer att få möjlighet att vara en del av Lady Gagas uppträdande med klassiska jazzsånger i det intimt streamade eventet, eller på plats i en av de 21 fan zones som finns i tio olika länder, som verkligen för publik över hela världen samman, säger Jurgen Grebner Executive Vice President International Interscope Records i ett uttalande.

Fler Nyheter från förstasidan

Bakslag för ny lag vid hyresförhandling

”Vi kan inte sitta och förhandla utifrån den som har lägst inkomst.”

Hyundai flyttar HK till Frösundavik

Flyttar huvudkontoret från Malmö.

Logistea i två affärer om 250 mkr

”Två nyproducerade fastigheter med mycket god intjäningsförmåga via hyresavtal med långa löptider.”

Svenska Spel flyttar till Slussen – bantar 65%

Hyr lokaler inom tullarna med vattenutsikt. Lämnar ”succéområde”.

Andreas Kvarn, Norrköping. Mannersons

Öppnar coworking i kvarn från 1800-tal

Tar över hela byggnaden om 3.500 kvm.

Bilder: Spring För Livet 2024

Nytt deltagarrekord med hela 1.858 anmälda. Se flera bilder från det stora branscheventet på Djurgården och läs även vilka som var snabbast.

Byggstartar 78 i Solna

Satsar i populärt område.

OBOS, Resona, Aspudden.

Obos köper i hippt område – vill bygga 190 lägenheter

Tar över The Other Group´s del av projektet.

Mårten Othérus ny vd för Nordr Sverige

Efterträder Biljana Pehrsson som blir vd för Jernhusen den 1 maj.

Planen: Ny stadsdel och 900 bostäder

Ska omvandlas från dagens handelsområde, strax norr om Stockholm, till moderna stadskvarter.

Grönt ljus för Jernhusens 140.000 kvm

”Det här är en viktig och glädjande dom”. Sex högre byggnader planeras. FV visar karta över det nya området och berättar om möjliga bygghöjder.

River upp kommunaffär

Tvingas till omstart.

SBB och Riksbyggen går skilda vägar efter storaffär

Två större bestånd i främst två städer bryts ut. Totalt fastigheter för 8,4 miljarder kronor.

Heimstaden tillbakavisar mutresor

”Det finns ingen substans i spekulationerna.”

Tillbaka till förstasidan