Johanna Boltzius ny vd och partner på Nybrofast

Nybrofast har rekryterat Johanna Boltzius som ny vd och partner i bolaget. Hon lämnar därmed toppjobbet som transaktionschef vid Alecta Fastigheter.

Annons

Johanna Boltzius tillträder sin roll senast den 1 juli.

Hon är idag transaktionschef på Alecta Fastigheter men har valt att avsluta sin anställning för att gå vidare till Nybrofast.

På Alecta Fastigheter har hon ingått i ledningsgruppen och haft en central roll som huvudansvarig för samtliga transaktioner de senaste åren. Innan hon anslöt sig till Alecta arbetade hon med sälj- och köprådgivning på bland annat Tenzing och JLL.

– Jag är mycket glad för att Johanna ska börja på Nybrofast. Hon har en perfekt bakgrund med gedigen erfarenhet från transaktioner och affärsutveckling kombinerat med ett brett kontaktnät inom branschen vilket kommer att hjälpa oss i vår fortsatta utveckling av bolaget säger Fredrik Palm, nuvarande vd på Nybrofast.

– Jag ser fram emot att ansluta till Nybrofast och att arbeta med Fredrik. Bolaget har på kort tid lyckats ingå flera intressanta samarbeten och uppdrag och står inför en spännande resa. Det känns helt rätt att vara med och bidra till bolagets fortsatta tillväxt, säger Johanna Boltzius, tillträdande vd och partner på Nybrofast.

Fredrik Palm var tidigare under en lång tid chef över Alectas fastighetsplaceringar.

Nybrofast är en strategisk rådgivare aktiv i Norden med särskilt fokus på den svenska fastighetsmarknaden. Bolaget erbjuder noterade fastighetsbolag, fonder, institutioner, utvecklare och andra fastighetsägare strategisk rådgivning i samband med såväl omstruktureringar av befintlig verksamhet, strategiska förvärv och försäljningar som kapitalanskaffning och finansiering. Nybrofast har stor erfarenhet av indirekta investeringar som bygger på partnerskap och samarbeten via exempelvis Joint Ventures, investeringsklubbar eller fonder. Nybrofast har uppdrag inom bl.a. logistik, bostäder, stadsutveckling samt social infrastruktur.

 

Fler Nyheter från förstasidan

Bilder: Spring För Livet 2024

Nytt deltagarrekord med hela 1.858 anmälda. Se flera bilder från det stora branscheventet på Djurgården och läs även vilka som var snabbast.

Byggstartar 78 i Solna

Satsar i populärt område.

OBOS, Resona, Aspudden.

Obos köper i hippt område – vill bygga 190 lägenheter

Tar över The Other Group´s del av projektet.

Mårten Othérus ny vd för Nordr Sverige

Efterträder Biljana Pehrsson som blir vd för Jernhusen den 1 maj.

Planen: Ny stadsdel och 900 bostäder

Ska omvandlas från dagens handelsområde, strax norr om Stockholm, till moderna stadskvarter.

Grönt ljus för Jernhusens 140.000 kvm

”Det här är en viktig och glädjande dom”. Sex högre byggnader planeras. FV visar karta över det nya området och berättar om möjliga bygghöjder.

River upp kommunaffär

Tvingas till omstart.

SBB och Riksbyggen går skilda vägar efter storaffär

Två större bestånd i främst två städer bryts ut. Totalt fastigheter för 8,4 miljarder kronor.

Heimstaden tillbakavisar mutresor

”Det finns ingen substans i spekulationerna.”

Alma utökar i Häggvik

Förvärvar fastighet i Sollentuna.

Krönika

För liberala regler för bostadsrätter?

”Bostadsrätterna ses alltmer som en investering än som ett eget boende.”

Upp som en sol…

Men borta är nu alla ursprungliga visioner och kvar finns en samling överbelånade skräpfastigheter. Willy Wredenmark kommenterar.

Hon får toppjobb på Skanska

Läs om dagens bestånd och om framtidsplanerna.

Blir vd på Fastator – igen

Tar över efter 82-årige Björn Rosengren.

Tillbaka till förstasidan