Bonnier hyr ut 300 kvm till Serneke i Uppsala

Bonnier Fastigheter fortsätter utvecklingen av kvarteret Munin och välkomnar ytterligare hyresgäster i den nya kontorsbyggnaden Munin NXT. Byggkoncernen Serneke flyttar in i mars 2023. Hyreskontraktet omfattar 300 kvm

Annons

Med hållbarhet i fokus har Bonnier Fastigheter skapat 3 600 kvm kontor i Munin NXT. Byggnaden utvecklas energieffektivt med material som minskar direkt och indirekt miljöavtryck. Byggnaden kommer att certifieras enligt BREEAM nivå Excellent. Det befintliga Muninhuset har fått ett lyft med gemensamma inbjudande miljöer och mötesplatser både inomhus och utomhus.

För Serneke Uppsala innebär flytten en nystart med nya moderna lokaler anpassade efter verksamhetens behov. Som hyresgäst hos Bonnier Fastigheter har Serneke även tillgång till omfattande service via Bonnier Fastigheter Business Center som tillhandahåller bemannad reception, gemensamma konferens- och mötesrum, samt drop in kontor i både Uppsala och Centrala Stockholm.

– Munin NXT har ett utmärkt läge med bra service och de moderna lokalerna med stort fokus på hållbarhet blir en attraktiv arbetsplats för våra medarbetare i Uppsala, säger Andreas Hjertzell, Arbetschef på Serneke i Uppsala. Kvarteret Munin möter våra behov och servicekonceptet som erbjuds i kvarteret skapar bra förutsättningar för ett långt och gott samarbete med Bonnier Fastigheter.

– Bonnier Fastigheter är glada att välkomna Serneke till Munin NXT där vi tillsammans har skräddarsytt ett halvt våningsplan för att tillgodose deras behov. Munin NXT är en omtänksam arbetsplats som främjar hållbara och miljömedvetna val och vi hoppas Serneke med medarbetare ska trivas där, säger Lars Skoglund, Marknadsområdeschef Uppsala på Bonnier Fastigheter.

Fler Nyheter från förstasidan

Bilder: Spring För Livet 2024

Nytt deltagarrekord med hela 1.858 anmälda. Se flera bilder från det stora branscheventet på Djurgården och läs även vilka som var snabbast.

Byggstartar 78 i Solna

Satsar i populärt område.

OBOS, Resona, Aspudden.

Obos köper i hippt område – vill bygga 190 lägenheter

Tar över The Other Group´s del av projektet.

Mårten Othérus ny vd för Nordr Sverige

Efterträder Biljana Pehrsson som blir vd för Jernhusen den 1 maj.

Planen: Ny stadsdel och 900 bostäder

Ska omvandlas från dagens handelsområde, strax norr om Stockholm, till moderna stadskvarter.

Grönt ljus för Jernhusens 140.000 kvm

”Det här är en viktig och glädjande dom”. Sex högre byggnader planeras. FV visar karta över det nya området och berättar om möjliga bygghöjder.

River upp kommunaffär

Tvingas till omstart.

SBB och Riksbyggen går skilda vägar efter storaffär

Två större bestånd i främst två städer bryts ut. Totalt fastigheter för 8,4 miljarder kronor.

Heimstaden tillbakavisar mutresor

”Det finns ingen substans i spekulationerna.”

Alma utökar i Häggvik

Förvärvar fastighet i Sollentuna.

Krönika

För liberala regler för bostadsrätter?

”Bostadsrätterna ses alltmer som en investering än som ett eget boende.”

Upp som en sol…

Men borta är nu alla ursprungliga visioner och kvar finns en samling överbelånade skräpfastigheter. Willy Wredenmark kommenterar.

Hon får toppjobb på Skanska

Läs om dagens bestånd och om framtidsplanerna.

Blir vd på Fastator – igen

Tar över efter 82-årige Björn Rosengren.

Tillbaka till förstasidan