Lena Sylvén och Marcus Kindbom.

Sylvén och Kindbom tar över Savills värderingsteam

Lena Sylvén och Marcus Kindbom tar över ledningen av Savills värderingsteam efter Karin Zakariasson som efter elva år valt att lämna stafettpinnen vidare och fortsätter i bolaget som senior rådgivare och får mer tid för kundkontakt.

Annons

Lena Sylvén har en civilingenjörsexamen från KTH och har arbetat inom Savills värderingsteam i fem år. Dessförinnan har Lena en bakgrund inom värdering på bland annat SBAB-bank. Vidare har hon en värderingsauktorisation från CIS HypZert (MLV). Lena Sylvén kommer också ingå i ledningsgruppen för Savills Sverige.

– Teamet är starkt och Karin är kvar. Jag ser mycket fram emot att tillsammans fortsätta den påbörjade utvecklingsresan mot starkare värderingstjänster, inte minst genom digitalisering, säger Lena Sylvén.

Marcus Kindbom har också en civilingenjörsexamen från KTH och började jobba på Savills redan under studietiden för att sedan bli fast anställd i samband med examensarbetet 2015. Marcus är baserad i Göteborg och ansvarar för det lokala värderingsteamet.

– Jag har teamet i Göteborg och utgår själv även från Jönköping. En styrka när Savills värderingar genomförs över hela landet. Själv känner jag mig stolt över att få ta ansvar för ett team som har sådant anseende i marknaden. Det trodde jag inte för åtta år sedan, säger Marcus Kindbom.

– Ett tecken på kvaliteten i Karin Zakariassons ledarskap är att hon odlat ett nytt ledarskap internt. Med Lena Sylvén och Marcus Kindbom är jag trygg i att teamet och våra tjänster kommer fortsätta utvecklas i samma takt och anda, säger Niklas Samuelsson, vd Savills.

Fler Nyheter från förstasidan

Bilder: Spring För Livet 2024

Nytt deltagarrekord med hela 1.858 anmälda. Se flera bilder från det stora branscheventet på Djurgården och läs även vilka som var snabbast.

Byggstartar 78 i Solna

Satsar i populärt område.

OBOS, Resona, Aspudden.

Obos köper i hippt område – vill bygga 190 lägenheter

Tar över The Other Group´s del av projektet.

Mårten Othérus ny vd för Nordr Sverige

Efterträder Biljana Pehrsson som blir vd för Jernhusen den 1 maj.

Planen: Ny stadsdel och 900 bostäder

Ska omvandlas från dagens handelsområde, strax norr om Stockholm, till moderna stadskvarter.

Grönt ljus för Jernhusens 140.000 kvm

”Det här är en viktig och glädjande dom”. Sex högre byggnader planeras. FV visar karta över det nya området och berättar om möjliga bygghöjder.

River upp kommunaffär

Tvingas till omstart.

SBB och Riksbyggen går skilda vägar efter storaffär

Två större bestånd i främst två städer bryts ut. Totalt fastigheter för 8,4 miljarder kronor.

Heimstaden tillbakavisar mutresor

”Det finns ingen substans i spekulationerna.”

Alma utökar i Häggvik

Förvärvar fastighet i Sollentuna.

Krönika

För liberala regler för bostadsrätter?

”Bostadsrätterna ses alltmer som en investering än som ett eget boende.”

Upp som en sol…

Men borta är nu alla ursprungliga visioner och kvar finns en samling överbelånade skräpfastigheter. Willy Wredenmark kommenterar.

Hon får toppjobb på Skanska

Läs om dagens bestånd och om framtidsplanerna.

Blir vd på Fastator – igen

Tar över efter 82-årige Björn Rosengren.

Tillbaka till förstasidan