I Know a Guy serviceoperatör för PP:s Munklägret 24

Det står nu klart att I Know a Guy är serviceoperatören som kommer att ta hand om hospitality i fastigheten Munklägret 24, med adress Hantverkargatan 11 på Kungsholmen, Stockholm. Här kommer I Know a Guy ta ett helhetsgrepp ur serviceperspektiv och driva den egna mötesanläggningen “H11 – Provided by I Know a Guy”.

Den totalrenoverade fastigheten innehåller närmare 8.000 kvm lokaler, fördelat över två byggnader, en byggnad längs gatan och ett gårdshus. I entréplanet finns en gemensam lounge och reception för hela fastigheten, en mötesanläggning med sju mötesrum och fem privata kontor, samt ett gym på tillsammans nästan 800 kvm.

Med I Know a Guy som serviceoperatör och drift av mötesanläggning och reception är nu Munklägret fullt uthyrt. Övriga hyresgäster är bl.a. Vetenskapsrådet och konsultbolaget Niras.

– Många företag kämpar nu med att få tillbaka sina anställda till kontoret. I projekt Munklägret har vi haft som vision att fastigheten ska vara mer än bara ett vanligt kontor. Med de servicetjänster som I Know a Guy tillhandahåller skapar vi ett hus att trivas i, dit man vill åka för att mötas och arbeta. Jag är övertygad att detta leder till nöjdare hyresgäster och skapar långsiktiga relationer, säger Cecilia Thomasson Blomquist, PP Pension.

I Know a Guy startades 2016 som en fullskalig servicepartner för företag och fastighetsägare. Idag har bolaget flera hospitalityuppdrag, den egna mötesanläggningen I Know a Place högst upp i 5:e Hötorgsskrapan och som operatör av kontorsfastigheter, till exempel Castellums senaste satsning a:place i Kista.

– Vi är väldigt glada för det här förtroendet från PP Pension och husets hyresgäster. Det är en fantastisk fastighet med närhet till city, bra kommunikationer och just här på Kungsholmen ser vi ett stort behov av den här typen av erbjudande. Vi vill göra det enkelt för människor som arbetar och bor här att trivas och få ihop livspusslet, säger Fredrik Backsell på I Know a Guy.

Fredrik Backsell.

 

Missa inte! Cash is King

Den 30 november är det dags för Fastighetsvärldens heldagsseminarium Cash is King. Det äger rum på Grand Hotel i Stockholm.

Se fullständigt program och möjlighet till anmälan här.

Fler Nyheter från förstasidan

Nära sälja på Vasagatan

Fastigheten inköptes för så lite som 8 miljoner kronor 1984.

Pangea: Mörka utsikter för fastighetssektorn

”I pågående transaktioner ser vi att de flesta köpare har sänkt sina bud med 10-20 procent, men värderingarna har ännu inte justerats”.

Saftigt minus – men M2 fick utrymme att amortera

Betydande förlust på avyttringen av aktier i Castellum.

Bilder: Så kan AL bygga ut Söderhallarna

Så kan Medborgarplatsen utvecklas framöver.

Fabege på knock med The Mauler

Hyr ut 2.400 kvm för större satsning.

16 nya butiker till Arlanda

Utbyggnad med 11.000 kvm. FV listar butikerna som öppnar i nya Marknadsplatsen.

Lättnadsrally timmen efter räntebeskedet

Kurserna för flera fastighetsbolag drog iväg rejält efter att Riksbanken lämnat sitt nya besked om styrräntans nivå. Vad hade man fruktat egentligen?

Riksbanken höjer räntan med 0,75

Många fastighetsägare nervösa. Riksbanken ger prognos för i början av 2023.

Skiften i toppen hos Vasakronan i Stockholm

Två nya toppositioner utsedda.

Skanska säljer för 600 mkr till sitt egna nya bolag

60.000 kr/kvm för nyutvecklad kontorsfastighet i centralt läge.

NREP in i Tyskland

Fokus på bostäder och logistik. Läs om det första förvärvet.

Sjunkande priser i markanvisningar

Senaste statistiken. Dessutom blir det vanligare att investerare drar sig ur markanvisningsavtal.

Affärsanalys

Lyfter av projekt i närområdet

Per Wieslander och Philip Wikén vid Svefa analyserar en affär med en större kontorsfastighet i Malmö.

Kilenkrysset i iskallt förvärv av 30.000 kvm

Förvärvar tre fastigheter i iskallt segment som blir allt hetare.

Tillbaka till förstasidan