I Know a Guy serviceoperatör för PP:s Munklägret 24

Det står nu klart att I Know a Guy är serviceoperatören som kommer att ta hand om hospitality i fastigheten Munklägret 24, med adress Hantverkargatan 11 på Kungsholmen, Stockholm. Här kommer I Know a Guy ta ett helhetsgrepp ur serviceperspektiv och driva den egna mötesanläggningen “H11 – Provided by I Know a Guy”.

Annons

Den totalrenoverade fastigheten innehåller närmare 8.000 kvm lokaler, fördelat över två byggnader, en byggnad längs gatan och ett gårdshus. I entréplanet finns en gemensam lounge och reception för hela fastigheten, en mötesanläggning med sju mötesrum och fem privata kontor, samt ett gym på tillsammans nästan 800 kvm.

Med I Know a Guy som serviceoperatör och drift av mötesanläggning och reception är nu Munklägret fullt uthyrt. Övriga hyresgäster är bl.a. Vetenskapsrådet och konsultbolaget Niras.

– Många företag kämpar nu med att få tillbaka sina anställda till kontoret. I projekt Munklägret har vi haft som vision att fastigheten ska vara mer än bara ett vanligt kontor. Med de servicetjänster som I Know a Guy tillhandahåller skapar vi ett hus att trivas i, dit man vill åka för att mötas och arbeta. Jag är övertygad att detta leder till nöjdare hyresgäster och skapar långsiktiga relationer, säger Cecilia Thomasson Blomquist, PP Pension.

I Know a Guy startades 2016 som en fullskalig servicepartner för företag och fastighetsägare. Idag har bolaget flera hospitalityuppdrag, den egna mötesanläggningen I Know a Place högst upp i 5:e Hötorgsskrapan och som operatör av kontorsfastigheter, till exempel Castellums senaste satsning a:place i Kista.

– Vi är väldigt glada för det här förtroendet från PP Pension och husets hyresgäster. Det är en fantastisk fastighet med närhet till city, bra kommunikationer och just här på Kungsholmen ser vi ett stort behov av den här typen av erbjudande. Vi vill göra det enkelt för människor som arbetar och bor här att trivas och få ihop livspusslet, säger Fredrik Backsell på I Know a Guy.

Fredrik Backsell.

 

Missa inte! Fastighetsdagen Stockholm 2024

Den 23 maj är det dags för Fastighetsvärldens heldagsseminarium Fastighetsdagen Stockholm. Seminariet äger rum på Spegelsalen, Grand Hôtel, Stockholm.

Se fullständigt program och möjlighet till anmälan här.

Fler Nyheter från förstasidan

Storsäljarens återstående bestånd – flera klenoder

FV går även igenom resten av det SEB Trygg Livs stora miljardbestånd. Läs om klenoderna som Hufvudstaden och Humlegården vill köpa.

FV listar: Så många miljarder har SEB Trygg Liv sålt för

Läs om de sex affärerna och de sju sålda innerstadsfastigheterna. FV berättar om bolagets nyckeltal. Intervju med ansvarig.

Byggstart för gigantiskt bostadsprojekt

Första spadtaget för 900 bostäder norr om Stockholm.

Miljardsäljer till Stena

Favorit i repris av Skanska… Avyttrar nybyggt kontorsprojekt.

RO köper villor vid t-banan – ska bygga stad

Nytt bostadsområdet med upp till 1.200 lägenheter ska knyta ihop Sickla och Nacka Forum.

Flyttar till nytt vattenläge

Flyttar från Slussen till ett annat glashus vid Skanstull.

Nya ledamöter i SGBC

Sweden Green Building Council har även valt en ny ordförande.

Jacob Torell, Erik Selin, Joel Ambré. Septura.

Grundar nytt bolag – värt 4 miljarder

Nya vd:n berättar för FV om bolaget, vilka fastigheter som ingår och om framtiden.

"Omvandlingen i norr är ingen fluga"

Helene Hellmark Knutsson (S), landshövding i Västerbotten med flera diskuterade återindustraliseringen av Norrland.

Folksam slår till med köp nära Stureplan

Ny affär i city. Köparen öppen för fler förvärv.

Bilder: Så blir Genestas nya Zinko på Södermalm

De första illustrationerna av Södermalms nya kontorskvarter.

SLP köper från Nyfosa

Två börsbolag gör affär med varandra.

Infrahubs säljer 20.000 kvm nytt till Blackrock

Parterna har hittat varandra i ännu en transaktion.

Tillbaka till förstasidan