AMF Fastigheter, MR Cake, Mood-kvarteret.
Jenny Sivervik, marknadsområdeschef City AMF Fastigheter, Peggy Fagergren, operativ chef MR Cake, Markus Tungården, uthyrare AMF Fastigheter och Roy Fares, grundare MR Cake.

MR Cake flyttar till Mood-kvarteret

Under början av nästa år kommer MR Cake att öppna kafé i AMF:s Mood-kvarteret. MR Cake har handplockats för att utöka utbudet av restauranger och kaféer i kvarteret.

Annons

Roy Fares blev utnämnd till Årets konditor 2010 och 2017 grundade han MR Cake. Kaféet finns i dag på två ställen i Sverige – på Rådmansgatan i Stockholm, i fastigheten Domherren 1, som ägs av Balder, och på Lilla Badhusgatan i Göteborg, i fastigheten Inom Vallgraven 52:5, som ägs av SEB Trygg Liv. Kaféet i Modd-kvarteret blir därmed hans tredje.

Lokalen har en yta om 350 kvm och ligger i hörnet mellan Regeringsgatan och Mäster Samuelsgatan, med entré Regeringsgatan 57. Närmaste grannar är Akademibokhandeln och Fitness24Seven. I lokalerna där MR Cake ska husera låg tidigare Urban Outfitters.

Citykvarteret Mood, omgivet av Norrlandsgatan, Jakobsbergsgatan och Mäster Samuelsgatan, fortsätter att utvecklas som nav för arbete, mat och dryck, shopping, möten och upplevelser.

– Vi är så glada att MR Cake blir en del av Mood. Vi handplockar koncept till bottenvåningarna som på bästa sätt kan skapa ett sammanhang och en helhet för de som arbetar, besöker och rör sig i kvarteret, och MR Cake är en perfekt pusselbit, säger Jenny Sivervik, marknadsområdeschef City på AMF Fastigheter.

MR Cakes nya kafé på Regeringsgatan kommet att erbjuda hela sitt populära sortiment med allt från cheesecakes, praliner och pannkakor till sallader, mackor och wraps. Allt kommer att bakas och lagas på plats, och för att lyfta hantverket kommer gästerna kunna titta in i produktionen. Utöver frukost, lunch, brunch och fika kommer det även att finnas catering. Kaféet kommer att ha ett nära samarbete med företagskunder för att möta efterfrågan som finns i och med de många kontoren i närområdet.

–  Vi har letat efter den perfekta platsen för vårt nya kafé ett tag nu och blev glada när denna lokal dök upp. Det är en härlig puls i Moodkvarteret och det är mycket som händer här, vi älskar utvecklingen som sker runtomkring och ser fram emot att bli en del av denna magiska citystadsdel, säger Roy Fares.

 

Missa inte! Fastighetsdagen Stockholm 2024

Den 23 maj är det dags för Fastighetsvärldens heldagsseminarium Fastighetsdagen Stockholm. Seminariet äger rum på Spegelsalen, Grand Hôtel, Stockholm.

Se fullständigt program och möjlighet till anmälan här.

Missa inte! Köpcentrum & Butiker 2024

Den 11 september är det dags för Fastighetsvärldens heldagsseminarium Köpcentrum & Butiker 2024. Seminariet äger rum på Grand Hôtel, Stockholm.

Se fullständigt program och möjlighet till anmälan här.

Fler Nyheter från förstasidan

"Omvandlingen i norr är ingen fluga"

Helene Hellmark Knutsson (S), landshövding i Västerbotten med flera diskuterade återindustraliseringen av Norrland.

Folksam slår till med köp nära Stureplan

Ny affär i city. Köparen öppen för fler förvärv.

Bilder: Så blir Genestas nya Zinko på Södermalm

De första illustrationerna av Södermalms nya kontorskvarter.

SLP köper från Nyfosa

Två börsbolag gör affär med varandra.

Infrahubs säljer 20.000 kvm nytt till Blackrock

Parterna har hittat varandra i ännu en transaktion.

Besqab varslar 25

”Det är ett tråkigt besked att ge men ett viktigt steg”.

Kedja med 12 restauranger i konkurs

Rekonstruktionen lyckades inte för kedjan som bland annat har restaurang i MoS. FV berättar om drabbade fastighetsägare.

Starkt första kvartal för Veidekke

Men fortsatt trög marknad i Sverige. FV-intervju med vd och CFO.

Huggsexa: Säljer för 400 mkr

Avyttrar i hetaste läget. Dock 20 procent ner på priset på tre år.

Fastpartner hyr ut hotell

Skriver avtal med First Hotels.

Taube dumpar aktier i OP

Kursen nere i rekordlåga 8 öre. Ny största ägare.

XXL flyttar tre varuhus – för hög hyra

Kan bli tal om fler flyttar i framtiden.

Förvärvar byggrätter för 247 bostäder

Ska bygga hyresbostäder i norra Stockholm.

Tillbaka till förstasidan