Johan Edbom, nyanställd facility manager, Cibola.

Cibola växer och anställer nya medarbetare

Cibola Holding AB med dotterbolag fortsätter att expandera. Under 2022 har hotellfastighetsbolaget hunnit förvärva både fler hotell och även en restaurang- och aktivitetsbyggnad. 2023 vill bolaget expandera ytterligare.

Annons

Expansionen har ökat kompetensbehovet och Cibola har under året anställt totalt 7 personer med bred kompetens inom hotelldrift, fastighetsförvaltning och ekonomi.

Senaste tillskottet för Cibola är Johan Edbom som i början av 2023 går in i rollen som Facility Manager inom affärsområdet fastighet. Fokus ligger på förvaltning, fastighetsutveckling och underhåll. Johan kommer senast från Riksbyggen och har även en historia inom Nordic Choice Hotels Property Management.

– Johans breda erfarenhet inom förvaltning, hotellutveckling och underhåll är precis det tillskott vi behöver i Cibola, för att kunna ta om hand den växande fastighetsportföljen och dess unika byggnader som Cibola äger och i vissa fall även driftar, säger Caline Heiroth, CPO Cibola.

– Cibola är en urstark uppstickare inom segmentet hotellfastighetsbolag med stora ambitioner. Det känns riktigt spännande och roligt att få ansluta till det handplockade team som idag utgör Cibola, säger Johan Edbom, Facility Manager, Cibola.

– Cibola är en stark ny spelare i hotellfastighetsbranschen med frisk entreprenörsanda. Cibola har inte bara en hög målsättning, utan vi vågar även vara ifrågasättande till konservativa strukturer i en traditionell bransch, både inom fastighetsområdet men även inom hotelldrift. Vi tror att utvecklingen av hotell och fastigheter gynnas av den inställningen i en snabbt föränderlig omvärld, säger Jacob Dahlberg, Vd, Cibola Holding AB.

Under 2023 har Cibola som ambition att expandera ytterligare, men även lägga fokus på fastighetsutveckling inom befintligt bestånd, vilket kommer att innebära ytterligare tjänster, främst inom ekonomi, support, och projektledning.

Fler Nyheter från förstasidan

Bilder: Så blir Genestas nya Zinko på Södermalm

De första illustrationerna av Södermalms nya kontorskvarter.

Experterna: Om jag var bostadsminister…

Expertpanelen om framtiden för dagens lamslagna bostadsmarknad. FV gav dem hatten som bostadsminister.

SLP köper från Nyfosa

Två börsbolag gör affär med varandra.

Infrahubs säljer 20.000 kvm nytt till Blackrock

Parterna har hittat varandra i ännu en transaktion.

Besqab varslar 25

”Det är ett tråkigt besked att ge men ett viktigt steg”.

Kedja med 14 restauranger i konkurs

Rekonstruktionen lyckades inte för kedjan som bland annat har restaurang i MoS. FV berättar om drabbade fastighetsägare.

Starkt första kvartal för Veidekke

Men fortsatt trög marknad i Sverige. FV-intervju med vd och CFO.

Huggsexa: Säljer för 400 mkr

Avyttrar i hetaste läget. Dock 20 procent ner på priset på tre år.

Fastpartner hyr ut hotell

Skriver avtal med First Hotels.

Taube dumpar aktier i OP

Kursen nere i rekordlåga 8 öre. Ny största ägare.

XXL flyttar tre varuhus – för hög hyra

Kan bli tal om fler flyttar i framtiden.

Förvärvar byggrätter för 247 bostäder

Ska bygga hyresbostäder i norra Stockholm.

Castellum hyr ut 6.900 kvm kontor – bantning

Nytt kontrakt med prestigehyresgäst.

Tillbaka till förstasidan