Nyhetsbrevet

Nyhetsbrevet Fastighetsvärlden Idag är Sveriges ledande media när det gäller bevakning av fastighetsbranschen. Fastighetsvärlden Idag har vid otaliga tillfällen varit först av alla medier, inklusive alla dagstidningar och andra nyhetsbrev, med stora nyheter . Den dagliga bevakningen har gjort Fastighetsvärlden Idag till branschens egen nyhetsbyrå och flera bolag har valt nyhetsbrevet som enda kanal för att få ut sina nyheter.

Tre fördelar med att välja Fastighetsvärlden Idag:

  • Först med det viktigaste. Vill du ha information om transaktioner, uthyrningar och personnytt före alla andra finns det bara ett val. Innehåller en mängd egna nyheter och inte bara ”styrda” pressmeddelanden.
  • Snabbt och kortfattat. Ett tydligt fokus på fastigheter utan utfyllnad med ovidkommande nyheter från andra branscher. Vi skriver kortfattat och på endast någon minuts läsning är du uppdaterad.
  • Kunskap och trovärdighet. Nyhetsbrevet görs av tre reportrar med lång branscherfarenhet som har ett stort kunnande och ett brett kontaktnät. Vi tar fastigheter på allvar!

Nyhetsbrevet distribueras senast kl. 08.00 via e-post i pdf-format.
Börja prenumerera idag!