Seminarier

feb25

Göteborgsmarknaden 2021

Webbsänt över hela landet

Vägen framåt under och efter pandemin

Välkommen till ett webbsänt seminarium om läget för fastigheter i Göteborgsregionen!
Fokus ligger på hur kontor, bostadsmarknad och samhällsfastigheter påverkas av pandemin och vad som händer när eländet är över. 

Pandemin skakar just nu om fastighetsmarknaden. Många kontorsplatser gapar tomma, betydligt färre handlar i fysiska butiker och bostadsbyggandet tappar fart.

Under seminariet går vi på djupet kring utvecklingen på bostadsmarknaden – hur ser förutsättningarna ut för att kunna starta nya bostadsprojekt och hur utvecklas priserna för bostadsrätter?

Vi försöker få svar på hur långvariga de nya kontorsvanorna blir och vilka effekter detta kan få på fastighetsmarknaden. Tänker de stora företagen dra ned på sina lokaler och hur kan man göra kontoren mer flexibla och klarar en pandemi bättre?

Vi får också höra hur aktiviteten på transaktionsmarknaden ser ut – hur utvecklas priserna på kontorshus och hyresfastigheter och hur stort är intresset för nya affärer?

Hör om läget och framtiden för fastigheter och hur förutsättningarna ser ut i Göteborg och Västsverige. Under sändningen får du träffa många av regionens främsta experter och investerare inom kontor, bostäder och hotellfastigheter.

Seminariet leds av Jan Wifstrand, ansedd som en av landets skickligaste programledare och moderatorer och tidigare bl.a. chefredaktör för Dagens Nyheter och Sydsvenskan. Vid sin sida har en mycket kunnig expertkommentator.

Göteborgsmarknaden 2021 är i år helt webbsänd pga smittoläget. Det blir istället 2,5 timmar fartfylld och effektiv direktsändning med en blandning av intervjuer, presentationer och paneldiskussioner. Läs mer om webbformatet under programmet nedan.

Programmet sänds 13:00 – ca 15:40, men kan också ses i efterhand. Det webbsända formatet är smittsäkert, tidseffektivt och prisvärt. Som deltagare har Du dessutom alltid tillgång till vår generösa avbokningsgaranti fram till midnatt före seminariet!

Säkra Din plats nu till specialpris: 500:- rabatt fram till den 31 januari!
Missa inte vinterns stora seminarium om läget för kontor, bostäder och samhällsfastigheter i regionen!

Anmäl dig nu!

Specialpris fram till 31 januari:
Boka Din plats senast den 31 januari 2021 och Du får 500:- rabatt på ordinarie seminariepris! Ordinarie seminarieavgift är 2.950:-/person för prenumeranter, 3.550:- för övriga.

Specialpris för grupper:
Anmäl fler än tre personer (minst fyra) från samma företag och Ni betalar endast 2.360:-/person för prenumeranter respektive 2.840:-/person för övriga.

Avbokningsgaranti:
Din anmälan är fullt avbokningsbar, utan kostnad, fram till midnatt dagen före aktuellt seminarium.

 

Medverka som samarbetspartner:
Medverka under det webbsända seminariet med Er expertis och få god exponering före, under och efter seminariet. För mer info kontakta Anki Lissåker på mejl eller ring på tel 070-753 76 82.

För anmälan/kontakt:
seminarier@fastighetsvarlden.se

Visa faktaruta

Preliminärt program 13:00 – ca 15:40

 

 

Webbsänt seminarium – så här funkar det:

Göteborgsmarknaden är ett webbsänt seminarium. Temat är pandemins effekter på kontor och bostadsmarknad – på kort och lång sikt.

Direktsänt och möjlighet att skicka frågor
Du följer seminariet via din dator, det finns således ingen smittorisk, och programmets längd blir ca 2,5 timmar.
Seminariet är direktsänt och formatet är ungefär som en längre version av SVT:s Agenda, med en blandning av intervjuer, presentationer och paneldiskussioner. Det blir rappare och mer varierat än under en normal seminariedag för att passa webbformatet.
Inför och under sändningen finns möjlighet till interaktivitet – det går att vara med och lämna åsikter i realtid om olika aspekter. Det kommer också gå att skicka in frågor i förväg till de olika programpunkterna, så att vi kan anpassa innehållet till deltagarnas önskemål.

Detaljerat program
Inför seminariet kommer du få ett detaljerat program och deltagarförteckning och samma dag som seminariet får du en personlig inloggning till sändningen. Vi kommer givetvis ha en kunnig support redo så att du inte behöver bekymra dig om det tekniska.
Det kommer finnas möjlighet att ta del av sändningen i efterhand och ta del av de presentationer som visats.

Avbokningsgaranti
Din anmälan är fullt avbokningsbar, utan kostnad, fram till midnatt dagen före aktuellt seminarium.

Frågor eller synpunkter
Har Du frågor så kontakta oss gärna: seminarier@fastighetsvarlden.se.

 

Säkra Din plats nu – Gör Din anmälan längst ned på sidan!

OBS! Programmet är preliminärt och uppdateras efterhand.  Jag anmäler även följande personer från samma företag:


  Specialpris! Boka Din plats senast den 31 januari 2021 och Du får 500:- rabatt på ordinarie seminariepris! Seminarieavgiften är 2.950:-/person för prenumeranter på Fastighetsvärldens magasin eller nyhetsbrev och 3.550:-/person för övriga.

  Grupprabatt: Vid anmälan av fler än tre personer från samma företag (minst fyra) erhålls 20 procent rabatt på ordinarie seminarieavgift. Det innebär att priset då blir 2.360:-/person för prenumeranter respektive 2.840:-/person för övriga.

  Alla priser är exklusive moms. Seminarieavgiften faktureras i efterhand, efter genomfört seminarium. Anmälan är fullt av- och ombokningsbar fram till midnatt dagen före aktuellt seminarium. Därefter faktureras hela avgiften vid avbokning.

  När du anmäler dig skickas ett bekräftelsemail till din e-post du angett inom några minuter. Se till så att den inte hamnar i spamskyddet.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.