apr 25

Fastighetsdagen Göteborg

Radisson Blu Scandinavia, Göteborg

Save the date!

Göteborgsregionen, Sveriges industriella hjärta, är idag landets tillväxtmotor, Stor bostadsbrist, positiv utveckling inom näringsliv och arbetsmarknad och stora infrastrukturprojekt har fått såväl fastighetsvärden som antalet projekt att öka snabbt. Fastighetsbranschens två svåra år har slagit hårt även i Göteborg men är vändningen här nu? Snabbt minskande inflation samt signaler om sjunkande styrräntor föder optimism. Under dagen speglar vi på djupet marknadssituationen och vilka förändringar ekonomiskt och politiskt vi står inför. Vilka blir vinnare och förlorare när affärerna och projekt väl kommer igång? Välkommen till en heldag om Göteborgs fastighetsmarknad!

Anmäl intresse!
(ej bindande)

Om Fastighetsdagen Göteborg 2024:
Fastighetsvärlden, branschens ledande mediehus för analys och nyheter, har sedan 1986 årligen samlat branschen till ett större antal seminarier över hela landet. Årets seminarium i Göteborg fokuserar på det aktuella marknadsläget för hela marknaden med fokus på regionen. Seminariet vänder sig till fastighetsägare, investerare, kommuner, landsting, konsulter, arkitekter, jurister med flera i sektorn. Arrangemanget samlade 2023 drygt 200 personer.

Bli partner med FV

Som partner möter du din målgrupp i rätt miljö och sammanhang. Fastighetsvärlden har genom magasin, dagligt nyhetsbrev, sociala medier och marknadens överlägset mest besökta webb en oöverträffad räckvidd i fastighetsbranschen. Bland annat har Fastighetsvarlden.se upp mot 90.000 unika besökare per vecka och över 35.000 följare på Linkedin.

Vi har flera olika alternativ att erbjuda dig som partner – kontakta oss så kan vi skräddarsy ett partnerskap efter önskemål.

Anki Lissåker
Partneransvarig
anki.lissaker@fastighetsvarlden.se
070-753 76 82

Visa faktaruta

Samarbetspartners: