Wilfast rekryterar två medarbetare

Wilfast, som förvaltar fastigheter i Sverige, Danmark och Finland, anställer två nya medarbetare till sitt huvudkontor i Göteborg.

Det handlar om Camilla Andreasson som blir ny förvaltningsassistent och Martin Nilsson som blir kommersiell förvaltare. Andreasson kommer närmast från Fastighets AB Balder där hon främst arbetat med kontraktshantering. Hon har även tidigare arbetat med uthyrning och förvaltning inom fastighetsbranschen.

– Jag ser verkligen fram emot att utveckla Wilfasts hållbarhetsarbete. Logistikfastigheter kan dessutom vara särskilt lämpliga för egenproducerad solenergi eftersom de ofta har stora och outnyttjade ytor på taken. Med ny teknik inom det området kan en sådan investering vara både lönsam och samtidigt bidra till minskade koldioxidutsläpp och ett mer hållbart samhälle, säger Camilla Andreasson.

Martin Nilsson har de senaste fem åren arbetat som konsult med uppdrag som kommersiell och teknisk förvaltare för bland annat Vencom Property, Newsec, Alaska Fastigheter, Hemsö Fastigheter och Schenker Property. Senast kommer han ifrån ett sex månaders konsultuppdrag för just Wilfast

– Jag har från flera av mina uppdrag erfarenhet av att förvalta logistikfastigheter i olika storlekar och vet vilka uppgifter som är viktigast att fokusera på för att nå bra resultat. Som person är jag lösningsorienterad och gillar att driva och slutföra projekt tillsammans med våra hyresgäster som utvecklar våra fastigheter. Som kommersiell förvaltare måste man också vara strukturerad, tycka om ordning, vara tydlig och få saker och ting på plats, säger Martin Nilsson.

Wilfast förvaltar primärt kommersiella fastigheter inom lager, logistik, industri samt handel. Totalt förvaltar bolaget idag cirka 1,2 miljoner kvadratmeter lokalyta med ett fastighetsvärde på över 10 miljarder kronor.

– Tillsammans med den norska investeringspartnern Ness, Risan & Partners (NRP) har vi sedan samarbetet inleddes 2001 genomfört fastighetsaffärer på över 30 miljarder kronor. Vår gemensamma affärsidé är att förvärva och förvalta moderna logistikfastigheter med stora och starka hyresgäster med långa hyresavtal. Där vi tillsammans med våra hyresgäster fortsätter att utveckla fastigheterna för att skapa värden till nytta för alla inblandade parter, säger bolagets vd Mattias Wilson i en kommentar.

Fler Nyheter från förstasidan

Brottsmisstänkt lämnar Balder direkt

Framhåller flera anledningar. Har kommit överens med Erik Selin.

Arctic köper av Magnolia

Här skulle kineserna dominerat… Men nu blir det något annat.

Huggsexa efter nya villkor

FV pekar ut favorit. 10.000–12.000 kvm på spel – besked inom kort.

Jackpot: Nytt bolag får Ikea-enhet som hyresgäst

Läs om vilka som står bakom det nya fastighetsbolaget. ”Vi kunde inte önskat oss en bättre hyresgäst”.

Stopner åter i vd-stolen

Läs lista över vilka som suttit längst i vd-stolen.

SBB köper för hela 4,3 mdr

Förvärvar 138 fastigheter i ett paket. Säljaren blir ägare i SBB.

Catella: Hög tro på starkt återhämtning i närtid

Experterna blickar in i framtiden.

Affär sprack i sista stund

Förändrade marknadsförutsättningar när tänkt affär i Stockholms CBD sprack.

Fått 50 förslag om nya lokaler

Välkänd myndighet överväger flytt. FV berättar om önskemålen.

Peter Norman om OP: ”Gäller att kavla upp ärmarna”

Oscar Properties styrelseordförande ger sin syn på bolaget, förvirringen, betalningsmissarna och vad som krävs inför framtiden.

Söker hela 17.500–25.000 kvm lokaler för stor satsning

Planerar för expansion i Stockholmsområdet. FV berättar om planerna och önskemålet. Är även redo att sälja fastighet i city.

Ikea köper för 1,4 miljarder i Paris – nära Louvren

Möbeljättens satsningen mot storstadcentrum fortsätter.

OP säljer med förlust – nära Oscars privata köp

Oscar Properties genomför ytterligare en försäljning.

Förvirrande: Jo – enhälligt om ansvarsfrihet i OP

Kort sammanfattning av årsstämman vid pressade bolaget Oscar Properties.

Tillbaka till förstasidan