Victoria’s Secret öppnar på Emporia i Malmö

Annons

Nu på plats i alla de tre storstäderna. Victoria’s Secret som är en av de ledande specialbutikerna inom underkläder och skönhetsprodukter planerar för expansion i Sverige och öppnar sin fjärde butik på Emporia i Malmö. Det sker i samarbete men Agora Trading som en följd av framgången för de tidigarebutikerna som öppnade på Arlanda och Landvetter under 2013 och Hamngatan i Stockholm 2014.

Den nya butiken beräknas öppna i mitten mars 2015 på Emporia, som ägs av Steen & Ström, och kommer att ha Victoria´s Secret bästsäljande skönhetsprodukter, samt en unik samling av lyxiga tillbehör, förutom ett specifikt sortiment av trosor. Det handlar om liknande utbud som i centrala Stockholm och på flygplatsbutikerna, alltså betydligt mindre än till exempel flaggskappsbutikerna i London.

Steen & Ström uppger för Fastighetsvärlden att förhyrningen är på 161 kvm (butiken i Stockholm är på 149 kvm). Butiken ska slå upp portarna direkt till höger efter huvudentrén, Bärnstensentrén. Mittemot ligger H&M:s stora butik.

Företrädare för Agora Trading uppgav i oktober att man siktar på att öppna 10–15 enheter för Victoria’s Secret i Norden, varav merparten i Sverige. Både stadskärnor och köpcentrum i de allra största nordiska städerna är aktuella, läs mer i länkarna nedan.

– Det är spännande att ha fått in ett sådant stark internationellt varumärke på Emporia och det kompletterar på ett bra sätt det redan starka butiksutbudet. Att de valt Emporia som sin första etablering på köpcentrummarknaden i Skandinavien visar Emporias framgång och betydelse ytterligare säger Thomas Aquizerate, Country Manager på Steen & Ström.

Det är den första uthyrningen till Victoria’s Secret som Klépierre (som äger Steen & Ström) gjort inom hela sitt bestånd. Den amerikanska underklädskejan finns i Europa hittills fört och främst på flygplatser.

Fastighetsvärlden Idag 2015-01-14

Missa inte! Köpcentrum & Butiker 2024

Den 11 september är det dags för Fastighetsvärldens heldagsseminarium Köpcentrum & Butiker 2024. Seminariet äger rum på Grand Hôtel, Stockholm.

Se fullständigt program och möjlighet till anmälan här.

Fler Nyheter från förstasidan

Fabege hyr ut 2.600 kvm i ”överraskningsköpet”

92 procent uthyrt i miljardförvärvet.

Skanska tecknar jätteavtal för ny stadsdel

Hyllar det attraktiva läget.

Titania kan jubla för 70.000 kvm – efter åtta års kamp

Einar Janson: ”Det känns nästan overkligt. Vi vill tacka alla som trott på att det är möjligt. Det kommer att bli en unik plats att bo på.”

SBB avtalar om delning av SBB Kåpan Bostad

Stort bestånd delas upp.

Castellum hyr ut 2.100 kvm för kirurgi

Tecknar kontrakt inom tullarna i Stockholm.

Köper nytt från K2A för 160 mkr

Säljaren planerar för fler transaktioner i närtid.

Lilleputt tappade 44 procent av värdet

Visat en uppseendeväckande negativ värdeutveckling på sitt bestånd.

Anmäls efter att fem dog i bygghissen i Sundbyberg

”Olyckan inte hade ägt rum om bolaget hade efterlevt de föreskrifter och bestämmelser som är angivna”.

Signalisten tar över helt centrum – Rikshem säljer

Transaktion när offensiv inleds. Vill skapa bättre livsvillkor.

Archus flyttar till Alecta

Flyttar några hundra meter inom city.

Prisma satsar på notering

Genomför även nyemission. Äger fastigheter för 6,4 miljarder.

Slår till och köper hela 85.000 kvm handel

Totalt sju välkända handelsfastigheter. Kapades mitt framför ögonen på Ingvar Kamprad. Flera varumärken starkare än snittet. FV bedömer direktavkastningen.

Tillbaka till förstasidan