Veganprofil öppnar pop up på cityhotell
Den veganska restaurangen Chouchou öppnar pop up-restaurang i Radisson Blu Waterfront i Stockholm.
Radisson Blu Waterfront vill bli bättre på växtbaserad mat och har därför inlett ett samarbete med restaurangen Chouchou och grundaren Gustav Johansson. Restaurangen som blir en pop up kommer att finns på plats under tre veckor. Gustav Johansson öppnade tillsammans med Robert Hållstrand restaurangen Chouchou i högst upp i Mood-gallerian i Stockholm 2021. Gustav Johansson driver också den veganska matbloggen Jävligt Gott.
– På ChouChou vill vi visa hur fantastiskt gott det är med växtbaserad mat – och för att göra det på bästa möjliga sätt så måste vi skapa dessa upplevelser på fler ställen där folk kanske inte själva hade sökt upp den. På Radisson Blu Waterfront Hotel Stockholm möts varje dag tusentals människor och hotellet är därför en perfekt plats för att skapa nya hållbara och jävligt goda matupplevelser, säger Gustav Johansson till Rs.fastfood.