Clarisse Boutin och Astrid Damgaard.

Två nya till Steen & Ströms ledningsgrupp

Den 3 juni tillträder Astrid Damgaard och Clarisse Boutin sina nya befattningar som head of leasing respektive head of asset management på Steen & Ström Scandinavia. Båda rekryteras internt.

Annons

– Jag är mycket nöjd med dessa interna rekryteringar, som bekräftar att vi kan erbjuda våra medarbetare goda möjligheter att utvecklas tvärfunktionellt inom Skandinavien, men även internationellt”, säger Steen & Ströms vd Christian Brewaeys.

Astrid Damgaard har mer än 10 års erfarenhet av leasing från DEAS A/S och som Leasing Manager och Portfolio Manager på Steen & Ström Scandinavia:

– Jag är väldigt glad över att ha fått denna möjlighet att fortsätta utveckla och växa inom Steen & Ström och att göra det tillsammans med ett mycket kompetent skandinaviskt leasingteam. Fysisk detaljhandel är inne i en intressant fas och jag ser fram emot att fortsätta utöka mitt butiksnätverk och partnerskap med våra handlare samt ett närmare samarbete med Klépierre, vår huvudägare.

Clarisse Boutinkom till Klépierre för fem år sedan som internationell företagsvolontär. Clarisse förvaltade Steen & Ströms svenska fastighetsportfölj innan hon gradvis utökade sitt ansvarsområde till att övervaka analyserna av hela den skandinaviska portföljen:

– Jag är glad över att få fortsätta utvecklas på Steen & Ström. Jag är övertygad om att de olika befattningar inom finans och kapitalförvaltning som jag har haft under de senaste åren kommer att göra det möjligt för mig att vidareutveckla mitt team och bidra till Steen & Ströms framgång. Jag ser fram emot den här nya utmaningen och att arbeta närmare verksamheten i Skandinavien för att säkerställa värdeskapande i vår portfölj av shoppingcenters.

Astrid Damgaard och Clarisse Boutin kommer att ingå i Steen & Ströms ledningsgrupp och rapporterar till Christian Brewaeys.

Pierre Kubler, tidigare Head of Asset Management and Leasing, har accepterat rollen som Group Head of Asset på Klépierre och kommer att ansluta till teamet i Paris under sommaren.

– Jag är oerhört glad för Pierres skull och den möjlighet han har fått inom Klépierre. Jag har uppskattat att arbeta med honom under de senaste tre åren, och jag är säker på att han kommer att fortsätta att göra mycket bra ifrån sig i sin nya roll på Klépierre”, säger Christian Brewaeys.

I Sverige äger Steen & Ström bland annat stora Emporia i Malmö. Bolaget äger dessutom Allum i Partille, Marieberg Galleria i Örebro och Kupolen i Borlänge.

Steen & Strøm ingår i Klépierre-gruppen som förvaltar köpcentrum i hela Europa. Klépierre är majoritetsägare med en ägarandel på 56,1 procent. Det holländska pensionsbolaget APG är minoritetsägare med en ägarandel på 43,9 procent.

Missa inte! Köpcentrum & Butiker 2024

Den 11 september är det dags för Fastighetsvärldens heldagsseminarium Köpcentrum & Butiker 2024. Seminariet äger rum på Grand Hôtel, Stockholm.

Se fullständigt program och möjlighet till anmälan här.

Fler Nyheter från förstasidan

”Det är en enorm hyresförlust och stor skada”

Drabbad fastighetsägare berättar för Fastighetsvärlden om vad som händer nu, efter raset utanför Stenungsund.

Logistea dubblar till 13 miljarder

Framstående fastighetsinvesterare storägare i båda. Zuckerman till FV: ”Matchar varandra oerhört väl”.

Bildextra: Höghus tar plats i ny stadsdel

Utökar med 189 lägenheter. Byggnaderna blir 19, 16 och 7 våningar höga.

Västerås köper stationshuset av Jernhusen

Västeråsbolaget VCAB köper Jernhusens 51 procent.

SPG, Oslo

Köper FutureBuilt-projekt

Cirkulärbostadsprojekt som innefattar 240 bostäder.

Ny skola i Stockholm blir inte av

Behovet av skolplatser sjunker kraftigt – då läggs planen på grundskola och idrottshall ner.

Hyr ut 3.600 kvm

Det noterade bolaget tappar även två hyresgäster.

Bygger nytt i Solna

Smått historiskt besked.

Får toppjobb av regeringen

Ska leda Sverige till spets.

Logistik-vakanser dubblats – stabilare framöver

Se utvecklingen i 14 heta delmarknader i Stockholms- och Göteborgsområdet.

Bryter avtal om polishus i norrort

Andra tappade projektet under 2024.

Liljewall, Malmö, EON.

Bilder: Så blir Malmös nya landmärke

70 meter hög vattentank i Norra hamnen. Liljewall vann arkitekttävling.

Nrep miljardköper från Skanska

Drygt 20.000 kvm ingår i transaktionen.

Tillbaka till förstasidan