Samhällsfastigheter

Bland de medverkande på Samhällsfastigheter Almedalen 2019 finns Anette Scheibe Lorentzi, Stadsbyggnadsdirektör Stockholms stad; Ardalan Shekarabi, kommunminister; Ilija Batljan, VD SBB och Jakob Forssmed, vice partiledare Kristdemokraterna.

Tipsa om ert bolags event under Almedalen

Fastighetsvärlden storsatsar i år på Almedalen, både med en specialbilaga som är mer fullmatad än någonsin och med större närvaro i Visby. Till specialbilagan vill vi gärna komplettera sidorna med dagliga höjdpunkter med så många intressanta event som möjligt. Tipsa oss gärna!

Skicka ett mejl till almedalen@fastighetsvarlden.se om ni har en eller flera programpunkter som skulle kunna stå med när dagliga höjdpunkter listas i bilagan. Där behöver vi information om rubrik, tid, plats, medverkande och arrangör. Det är gratis att synas där.

Vill ert bolag/kommun/region annonsera i den mycket populära Almedalsbilagan så måste ni höra av er snarast till hampus.thoren@fastighetsvarlden.se. Det finns forfarande några annonsplatser kvar. Magasinet har en extra spridning utöver Fastighetsvärldens prenumeranter.

Vi vill även påminna er om Fastighetsvärldens heldag om samhällsfastigheter under Almedalsveckan som äger rum 2 juli, läs mer om programmet här.

Missa inte! Årets viktigaste heldag om samhällsfastigheter

Torsdag den 3 september 2020, Stockholm.
Klicka här för mer info!

Fler Nyheter från förstasidan

Peter Norman om OP: ”Gäller att kavla upp ärmarna”

Oscar Properties styrelseordförande ger sin syn på bolaget, förvirringen, betalningsmissarna och vad som krävs inför framtiden.

Söker hela 17.500–25.000 kvm lokaler för stor satsning

Planerar för expansion i Stockholmsområdet. FV berättar om planerna och önskemålet. Är även redo att sälja fastighet i city.

Ikea köper för 1,4 miljarder i Paris – nära Louvren

Möbeljättens satsningen mot storstadcentrum fortsätter.

OP säljer med förlust – nära Oscars privata köp

Oscar Properties genomför ytterligare en försäljning.

Förvirrande: Jo – enhälligt om ansvarsfrihet i OP

Kort sammanfattning av årsstämman vid pressade bolaget Oscar Properties.

Nyfosa säkrat pengar till 5-miljardersköpet

Revansch för tidigare inställd affär som var ännu större.

Rekord: Skanska hyr ut 47.000 kvm kontor

Fyller upp höghusprojekt. Försäkringsbolag tecknar hyresavtal. Läs Claes Larssons kommentar och om bolagets andra större kontorsuthyrningar.

Oscars dotterbolag begärdes i konkurs

Negativa nyheter precis när Oscar Properties bolagsstämma skulle inledas. Ytterligare en tvist med ett känt fastighetsbolag. Uppger att man betalat.

Kämpande Stordalen kritisk mot regeringen

Besviken på några fastighetsägare. Den stora projektbanken.  Plötsligt kom bokningarna  Prognosen och de svåraste segmenten Buden på fastigheterna  ”Man behöver kramas”.

Utländska köpare nästan helt borta

Pangea summerar första halvåret och tror på högre fart på transaktionsmarknaden under hösten.

Miljardaffär i Sundbyberg

Förstärks med ny infrastruktur om några år.

Kapitalet vänder nordliga staden ryggen

”Tanken är att någon annan ska äga på sikt.”

Porträtt

”Det här är vad vi har tränat för”

Riskkoll. Niams vd Fredrik Jonsson ansvarar för många miljarder från några av världens största pensionsfonder. Han anser att egenskaper är viktigare än kunskap, tror inte på quick fix-lösningar eller spådomar för att hantera kriser och ogillar överförenkling. Är Niam förberett för att hantera coronakrisen?

Köper för 400 mkr i Malmö

Förvärvar centralt för cirka 20.300 kronor per kvadratmeter.

Tillbaka till förstasidan