Snabbväxande NREP rekryterar ytterligare 10 medarbetare

NREP fortsätter att växa. Under våren har tio nya medarbetare rekryterats till det svenska kontoret. Därmed stärker man upp bolagets kapacitet på såväl lokal som internationell nivå.

För att möta tillväxtmöjligheterna och bygga ut kapaciteten har NREP:s team vuxit på alla marknader och består i dag av närmare 400 medarbetare.

Under våren har bolagets svenska vd, Stefan Wallander, välkomnat ytterligare tio kollegor med bas på det svenska kontoret. Därmed har man vuxit med 20 medarbetare i Sverige hittills under 2021.

– Vi växer nu på alla fronter och har trots distansarbetet hemifrån lyckats hålla ihop bolagets samlade energi, kompetens och kraft för att röra oss framåt, vilket de framsteg vi gjort hittills i år är ett kvitto på, säger vd:n Stefan Wallander.

– Det är våra medarbetare som står bakom framgångarna och det gläder mig att vi fortsätter attrahera fler skarpa medarbetare som delar våra ambitioner och den entreprenöriella kultur vi format

Nu ansluter Isa Fuhrmann för att stötta ledningsgruppen med strategiarbete och bolagets tillväxtagenda. Fuhrman kommer närmast från åtta år inom LEGO, där han tillbringat de två senaste åren med att etablera och leda LEGO Ventures i San Fransisco.

Johanna Kull och Jesper Widfeldt har rekryterats till Investment Controllers.

Kull, som är auktoriserad revisor, kommer senast från rollen Corporate Controller inom Apollo Global Management i London. Widfeldt kommer närmast från tjänsten som senior financial controller på CBRE och tillbringade innan dess sju år på EY:s avdelning för fastighet- och bygg.

Sebastian Stockenhed ansluter till rollen som development project controller och kommer närmast från Einar Mattson och rollen som project controller och site manager.

Marcus Selléus ansluter till bolagets Nordic debt financing Team och kommer att fokusera på finansieringsfrågor. Selléus kommer senast från en roll som transaktionsanalytiker på Catella Corporate Finance.

Hannes Gosch kliver in som legal advisor och är genom ett secondment en stödjande juridisk funktion inom bolagets förvaltande och operativa verksamhet. Gosch har en bakgrund som biträdande jurist på Real Advokatbyrå med fokus på kommersiella fastighetstransaktioner och bolagsrätt.

NREP:s team för samhällsfastigheter, Altura, har fått ett nytt tillskott i Markus Rönnberg. Med en bakgrund som strategikonsult hos Boston Consulting Group ansluter Rönnberg för att främst fokusera på transaktioner, marknadsanalyser och behovsutvärdering.

Även bolagets gren för modern logistik, Logicenters, växer. Erik Frank ansluter som investment analyst med fokus på transaktioner och kommer närmast från tjänsten som management consultant på Roland Berger i Stockholm.

Projektutvecklingsteamet rekryterar Emma Szecsödy som tidigare varit project development manager på Zegun.

Slutligen till förvaltningsteamet anställs Olle Lignell, som tidigare varit konsult via Fasticon.

Fler Nyheter från förstasidan

Klart: Här öppnar Ikea fyra nya

En fastighetsägare har lyckas teckna hela tre kontrakt med möbeljätten.

Svalde Datcha – nu uppköpt för 8,1 miljarder

Miljardaffär i data om fastighetsmarknaden.

SBB tar tydlig position i Arlandastad Group

Kliver in redan nu  innan den planerade börsintroduktionen och får samtidigt möjlighet till framtida förvärv ur portföljen.

Trianon växlar upp i Signatur – budpliktsbud kan komma

Efter ytterligare förvärv av aktier i First North-noterade Signatur Fastigheter äger Trianon nu nära 46 procent av bolaget.

Peab och Sagax i byggrättsaffär för 201 mkr

Kan bygga 32 våningar högt hus i attraktivt kommunikationsläge.

Bostadsfonden köper bostäder i centrala Malmö

Priset för bostadshusen motsvarar 37.000 kronor per kvm.

Swiss Life växer i Norden genom förvärv

Förvärvar affärsområde från tung aktör inom fastighetsfonder.

Amasten köper bostadshus 40.000 kvm för nära 800 mkr

Fördubblar sitt fastighetsbestånd i västra Sverige.

Odd Molly i nytt förvärv för 400 mkr

Lån, säljarrevers och riktad nyemission ska finansiera det förvärv Odd Molly tecknat en avsiktsförklaring om.

Serneke tar fram vinster via nytt jv-bolag med Balder

Säkerställer utvecklingen av en stor del av Karlastadens utveckling via samarbetet.

Avalanche Studios hyr av Klövern i New York

Klövern har tecknat ett hyreskontrakt med Avalanche Studios Group avseende cirka 1.370 kvm kontorsyta i projektfastigheten 1245 Broadway i New York.

Wallenstam säljer för miljarden i Uppsala

Internationell fond med fokus på bostäder i europeiska storstäder köper.

Folksam köper kontorshus för 2,3 miljarder

Efter fem års innehav avyttrar en internationell aktör fastigheten på Kungsholmen.

Tillbaka till förstasidan