Lei Ye och Fang Hoang.

Sin Ramen Lounge öppnar i Mood District

Kvarteret Mood District i centrala Stockholm samlar idag flera uppskattade destinationer för mat och dryck. Den 19 april öppnar ytterligare en – Sin Ramen Lounge.

Restaurangen öppnar på Jakobsbergsgatan 23. Det handlar om lokalen bredvid där Jureskogs tidigare hade sin stora restaurang.

Grundarna utlovar inte bara en fantastisk ramen och autentiska asiatiska smaker, utan har även ambitionen att erbjuda Nordens största sortiment av japansk sake. Allt i en miljö inspirerad av underground Tokyo. Visionen på sikt är att skapa ett community för alla som älskar det asiatiska köket.

– Vi har gjort vårt yttersta för att kunna återskapa de smaker som vi förknippar med Asien. Oavsett om du som gäst är van vid det asiatiska köket eller inte hoppas vi att man kommer att få en enastående helhetsupplevelse när man besöker oss, säger Fang Hoang, en av grundarna till Sin Ramen Lounge.

Visionen på sikt är att restaurangen ska bli ett community för alla som älskar asiatiska smaker, med workshops, utbildningar, butik, tastings och gästspel.

– Vi är glada att kunna välkomna Sin Ramen Lounge till kvarteret, ett autentiskt men samtidigt nytänkande koncept som ligger helt i linje med vad våra besökare efterfrågar. Alla som nu återvänder till staden och kontoren efter pandemins slummer kan nu se fram emot ytterligare en kul och spännande plats för lunchen, aw:n eller middagen, säger Jenny Sivervik, marknadsområdeschef City på AMF Fastigheter.

Kvarteret Mood District och handelsplatsen Mood Stockholm har de senaste åren etablerat sig allt mer som en plats stockholmare besöker för att umgås och njuta av god mat och dryck. Platsen samlar idag flera populära koncept som Boquerian, Cavabaren, Icha Icha och nyöppnade Chou Chou. Inom kort kommer ytterligare en nyhet att presenteras.

Missa inte! Hotell & Fastigheter 2023

Onsdagen den 11 oktober arrangerar Fastighetsvärlden det populära och årligen återkommande seminariet Hotell & Fastigheter. Vik gärna datumet redan nu! Program kommer under försommaren. Eventet äger rum på Grand Hôtel i Stockholm.

Fler Nyheter från förstasidan

Klart: Övikshem får sälja 600 bostäder

Stor försäljning kan vänta i Norrland.

Efter beskedet: SBB rusar tvåsiffrigt på börsen

SBB:s aktie rusar på börsen efter affären med Brookfield.

Ny vd vid Areim

Tar över efter Therese Rattik.

Ny strategi – SBB frigör 8 miljarder

En ny uppgörelse med Brookfield om ägandet i utbildningsportföljen EduCo utgör en grundbult i SBB:s nya strategi. Den tillför även betydande likvididitet och syftar även till ökad transparens.

Welandson och Nordstjernan tar greppet

Emissionen i Studentbostäder i Norden kan ge stora förändringar bland de största ägarna i bolaget.

Fastighetsägarna som drabbades av skredet

Ett enormt slukhål öppnade sig på E6 i höjd med Stenungsundsmotet. Fastighetsägare till FV: ”Oerhört tragiskt”.

Porträtt

Långläsning: Storspelare på turbulent marknad

Henrik Jussi-Pekka är vd för investmentbolaget Möller & Partners, men är också medgrundare till bostadsbolaget Resinova som varit storköpare under våren.

Ännu en toppchef lämnar

”Jag känner mig privilegierad”.

Öppnar flaggskeppsbutik mitt i city

Gör två förhyrningar samtidigt. FV berättar om etableringen.

Räddningsaktion för SBS

Läs om de största ägarna och hur de agerar.

Redo sälja för över 4 mdr

Pressad aktör startar försäljningsprocess. 20.000 bostäder med i diskussion.

Vill bygga högt hotell

Inväntar besked från politikerna.

Upproret: ”Vi vill veta vad vi betalar för”

Diskussionen kring butikshyrorna har kanske trots allt blivit lite bättre.

Riksbanken höjer räntan till 4 procent

Kan komma att höjas ytterligare.

Tillbaka till förstasidan