Revelop anställer fyra

Revelop gör ytterligare fyra nyrekryteringar. Bolaget utökar sitt nyetablerade kontor i Göteborg med två nya medarbetare, en ny roll inom marknad och kommunikation samt en rekrytering till det egenutvecklade co-workingkonceptet C/O.

Revelop förvärvade under förra året sammanlagt 26 fastigheter i 17 olika affärer till ett totalt värde av 2,2 miljarder kronor, samtidigt som avtal om försäljning till ett sammanlagt värde av 1,5 miljarder tecknades.

För att möta behoven i Västsverige stärks det nyetablerade kontoret i Göteborg med ytterligare två medarbetare. Jonathan Oscarsson, som började i oktober 2021, får nu sällskap av Michelle Binen och Emil Synnerö. Michelle Binen kommer närmast från Bra Boende och Emil Synnerö från Atrium Ljungberg. Båda ska arbeta med fastighetsförvaltning och teknik.

Mathilda Westh tillträdde nyligen en nyinrättad tjänst som säljare inom C/O Workspace. C/O Workspace är Revelops koncept för flexibla kontor som drivs i egen regi. Hon har nyligen avslutat sina studier inom ekonomi.

Veronica Pettersson har anslutit som marknads- och kommunikationskoordinator. Hennes uppgift är att arbeta med varumärkesfrågor och driva bolagets marknads- och kommunikationsinsatser.

– Jag välkomnar våra nya kollegor till Revelop. Samtliga speglar vår tillväxt och satsningar på nya områden och är viktiga för vår fortsatta tillväxt. Det är avgörande för oss att stärka bolaget med rätt kompetens i takt med att vår fastighetsportfölj växer samtidigt som vi driver på utvecklingen mot ökad hållbarhet där våra fastigheter genomgår en resa från brunt till grönt, säger Revelops koncernchef Thomas Sipos.

Med de nyrekryterade medarbetarna på plats har Revelop totalt 44 medarbetare baserade i Stockholm och Göteborg.

Fler Nyheter från förstasidan

Almedalen

Höjdpunkter Almedalen 2022

FV listar ett 90-tal höjdpunkter för fastighets- och byggbranschen.

Lista: Så många från bolagen åker till Almedalsveckan

I många fall något färre deltagare. Ett stort bolag nobbar helt.

SBB rusade – steg med 18%

Uppåt på börsen under fredagen.

Randviken säljer för 490 mkr

23.000 kvm och hyresintäkter på 26,4 mkr/år.

SBB ökar säljtakten – avyttrar för hela 860 mkr

Avyttrar fyra fastigheter till två aktörer,

Hon blir ny vd för 67-miljarderbolag

Välkänd person blir vd för bolag med 28.000 bostäder.

Vill stoppa kriminella i fastighetsbanschen

Affärer ska kunna stoppas. Morgan Johansson: ”Den svenska fastighets­marknaden kan enkelt utnyttjas av den organiserade brottsligheten”.

Realplay

Online på väg att möta offline

Den vanliga butikshandeln upplever något av ett uppsving just nu. E-handeln kommer dock mer än dubblas fram till 2030 tror experter. Men ska det ske genom hemleveranser, ombud, boxar eller olika hybridformer?

Hoppar av skolköp från Sisab

”Försvårar för planeringen av finansieringen”.

Nye Åhlénsägaren: ”Dags att tänka över hyresnivåerna”

Åhléns nya storägare Ayad Al Saffar i FV-intervju om expansionsplaner, vägen till framgång, hyresnivåer och om sen på att äga fastigheter.

Wonna I de Jong förvärvar stort på Östermalm

Miljardaffär med stor fastighet.

Miljardköper igen efter nya hotläget – Balderbolag säljer

Har ägt sedan 2014. Fastighetsvärdet upp 167 procent på åtta år.

Klassiska Gondolen byter ägare

Renoveras och öppnar på nytt nästa år. Lallerstedt lämnar. Klart med ny aktör.

Beskedet: Grönan byggs ut

Ökar nöjesparkens yta med 20 procent.

Tillbaka till förstasidan