P&E Fastigheter bygger nytt för Kebabfabriken
P&E Fastigheter har tecknat hyresavtal med Kebabfabriken, avseende en ca 400 kvm stor restaurang med Drive-In i handelsområdet Erikslund i Västerås. Kebabfabriken vill nu expandera på fler ställen.
Där planerar Kebabfabriken att slå upp portarna till sin tredje restaurang omkring årsskiftet. Den nya byggnaden uppförs av Nordikon, Nordiska Byggkoncept AB, med byggstart efter sommaren. Fastigheten ägs av Sveafastigheter Fersen II, ett partnerskap mellan Brunswick Real Estate och Partners Group.
Kebabfabrikens koncept är att erbjuda fräscha råvaror av högsta kvalité i en familjär atmosfär. Kebabfabrikens meny består av kebab av olika sorter såsom nötkött, kyckling, gyros, veganska och vegetariska alternativ, tillsammans med ett brett utbud av tillbehör och goda fyllningar. Kebabfabriken har utvecklat ett koncept där kunden själv kan komponera sin egen kebab, efter sina egna önskemål.
Kebabfabriken finns sedan tidigare i Eskilstuna och Örebro, med en ambition att etablera flertalet restauranger i södra Sverige under kommande år.
– Vi är väldigt nöjda över att Kebabfabriken öppnar på Erikslund och ser fram emot att komma i gång med byggnationen. Kebabfabrikens koncept med en fräsch och välsmakande snabbmat tilltalar en stor målgrupp och det gläder oss att vi tillsammans möjliggör detta, säger Björn Pellnor, kommersiell förvaltare på P&E Fastigheter.
–Det är otroligt spännande att komma till Västerås där vi redan har många gäster som brukar stanna hos oss i Örebro eller Eskilstuna, säger Adam Dagdelen, vd för Kebabfabriken och fortsätter,
– Kebab är en rätt som man kan äta på väldigt många sätt. Grunden är protein eller grillade grönsaker, sallad, bröd och sås, sedan kan du variera hur mycket du vill. Vi tar kebaben till nya nivåer och erbjuder våra gäster en helt ny upplevelse av kebab. Det kommer att finnas en kebab för alla i familjen, även för de som föredrar ett vegetariskt eller veganskt alternativ. Vi kommer även att ha stor variation på kebab bowls, kebab tacos mm. Det vi erbjuder kommer att vara något helt annat än vad de flesta har förknippat kebab med, ”det är skillnad” säger Adam Dagdelen.