Offensiva SHF anställer tio nya medarbetare

Svenska Handelsfastigheter fortsätter att växa och i samband med förvärvet av fastighetsbolaget Tre Kronor i somras skapades ytterligare behov av att förstärka organisationen. Nu värvas tio nya anställda.

Under innevarande kvartal börjar tio nya medarbetare i roller som Teknik-och hållbarhetschef, Distriktschef, Projektchef, Personalchef, Förvaltare samt Driftansvariga. Flera roller är nya då Svenska Handelsfastigheter identifierat ett behov av kompletterande kompetens i takt med bolagets tillväxt.

– Vi är glada att vi har lyckats attrahera så många nya och erfarna medarbetare till oss. Bolaget har från starten 2015 haft ett högt affärstempo och vuxit från 3 till över 14 Mdr kronor i fastighetsvärde. Vår förvaltningsorganisation har alltid jobbat nära kunden där vi skapat affärer tillsammans och det ska vi fortsätta med. Utöver fler förvaltare, så förstärks förvaltningen med driftansvariga som har fokus och kompetens inom fastighetsteknik, säger Lennart Sten.

Svenska Handelsfastigheter är den långsiktiga fastighetsaktören som genom samverkan med ledande detaljister skapar morgondagens handelsplatser.

Johan Jarl tillträder som ny Teknik- och hållbarhetschef i september. Han jobbar idag på Vacse där han ansvarar för teknik- och energifrågor för projekt- och förvaltningsavdelningen.

Jasmine Lindkvist tillträder i september i en ny roll som Projektchef. Jasmines senaste anställning är som Anläggningschef hos Lantmännen i Helsingborgs hamnar. Hon har en bred bakgrund inom bygg- och fastighetsbranschen i olika affärsroller.

Peter Högberg tillträder i september som Distriktschef med tillhörighet i Region Syd. Peter jobbar idag på Stenvalvet och har många års erfarenhet inom fastighetsbranschen.

Kevin Bäckström tillträder i september som Förvaltare i Region Öst. Kevin jobbar idag som Fastighetschef på Thon Property.

Malin Norén har tidigare varit anställd i bolaget och hon kommer nu i september tillbaka till bolaget i rollen som Förvaltare i Region Öst. Hennes senaste anställning var hos Rico Estate Development som affärsutvecklare.

Karl Knutsson har anställts som Driftansvarig till Region Syd och börjar i september. Han kommer närmast ifrån Landskrona Fastighetsförvaltning i en roll som Teknikchef.

Anders Norin tillträder i oktober som ny Driftansvarig i region Mitt/Nord. Anders jobbar idag hos Lassila & Tikanoja med ansvar för kommersiella fastigheter hos bland annat Trophi, Storebrand m.fl.

Petra Bondesson tillträder i oktober i en ny roll som Personalchef och kommer senast från rollen som Projektledare inom Sveriges Allmännytta. Petra har även en bakgrund som HR-specialist från GE Capital.

Jörgen Larssen tillträdde under augusti som Driftansvarig i Region Öst. Jörgen kommer närmast från Lassila & Tikanoja där han ansvarat för den tekniska förvaltningen av Storebrands hotell- och handelsfastigheter.

Anne Fredriksson tillträdde under augusti som Kontorsansvarig. Anne kommer senast ifrån SOS International där hon jobbade som Receptionist.

Missa inte! Köpcentrum & Butiker 2022

Den 5 oktober är det dags för Fastighetsvärldens heldagsseminarium Köpcentrum & Butiker 2022. Det äger rum på Grand Hotel i Stockholm.

Se fullständigt program och möjlighet till anmälan här.

Fler Nyheter från förstasidan

Intar ny mötesplats på Kungsholmen

Ägaren: ”Fastigheten ska vara mer än bara ett vanligt kontor”. Se bilder på den nya satsningen.

Debatt

”Omsättningsbaserad hyra för coworking vore bättre”

Tim Andersson spanar på upplägget för hotell och butikslokaler. Skriver debattartikel.

Nya bottenkurser när oron över finansieringen slog till

Tre bolag rasade 8 procent under tisdagen.

”Hyrorna i Stockholm behöver höjas med 9,5%”

Fastighetsägarna Stockholms har presenterat sitt yrkande för 2023.

Realplay

Viktigt med järnkoll på kostnader och skatt

Nytt avsnitt från Realplay visar på stora möjliga kostnadsbesparingar och skattebesparingar i byggprojekt genom bättre framförhållning och kontroll.

Låg bakom miljardköpet från Wallenstam

FV berättar vem som är den hemliga aktören i storaffären.

Trio får bygga 30.000 kvm vid Bromma flygplats

Stort börsbolag utökar till över 80.000 kvm byggmöjligheter.

Corem tappar på inställd obligationsemission

Minuterna efter att Corem meddelat att de ställer in en planerad obligationsemission sjönk B-aktien med 4 procent ned till en ny bottennivå.

Lista: 13 nya restauranger och kaféer till Arlanda

Läs om vilka varumärken som tar plats när Arlanda växer med 11.000 kvm. Se även var den nya ”matverandan” placeras.

Viceroys grundare: SBB ska ner ytterligare 50 procent

Blankningsfirmans grundare i inlägg på Twitter.

CBRE rekryterar ny vd – lång bakgrund i Ryssland

Ny ansvarig i Sverige. Rekryteras från konkurrent.

Redo sälja i Gamla stan

Välkänd fastighet från 1600-talet till salu.

”Avkastningskraven för kontor oförändrade”

Colliers släpper ny rapport. ”Vi ser framför oss att transaktionsaktiviteten tar fart mot slutet av året eller början av nästa år.”

Botrygg inför räntegaranti för bostadsrättsköpare

”Medan många av branschens största aktörer låter föreningarna ta räntesmällen…”

Tillbaka till förstasidan