Offensiva SHF anställer tio nya medarbetare

Svenska Handelsfastigheter fortsätter att växa och i samband med förvärvet av fastighetsbolaget Tre Kronor i somras skapades ytterligare behov av att förstärka organisationen. Nu värvas tio nya anställda.

Under innevarande kvartal börjar tio nya medarbetare i roller som Teknik-och hållbarhetschef, Distriktschef, Projektchef, Personalchef, Förvaltare samt Driftansvariga. Flera roller är nya då Svenska Handelsfastigheter identifierat ett behov av kompletterande kompetens i takt med bolagets tillväxt.

– Vi är glada att vi har lyckats attrahera så många nya och erfarna medarbetare till oss. Bolaget har från starten 2015 haft ett högt affärstempo och vuxit från 3 till över 14 Mdr kronor i fastighetsvärde. Vår förvaltningsorganisation har alltid jobbat nära kunden där vi skapat affärer tillsammans och det ska vi fortsätta med. Utöver fler förvaltare, så förstärks förvaltningen med driftansvariga som har fokus och kompetens inom fastighetsteknik, säger Lennart Sten.

Svenska Handelsfastigheter är den långsiktiga fastighetsaktören som genom samverkan med ledande detaljister skapar morgondagens handelsplatser.

Johan Jarl tillträder som ny Teknik- och hållbarhetschef i september. Han jobbar idag på Vacse där han ansvarar för teknik- och energifrågor för projekt- och förvaltningsavdelningen.

Jasmine Lindkvist tillträder i september i en ny roll som Projektchef. Jasmines senaste anställning är som Anläggningschef hos Lantmännen i Helsingborgs hamnar. Hon har en bred bakgrund inom bygg- och fastighetsbranschen i olika affärsroller.

Peter Högberg tillträder i september som Distriktschef med tillhörighet i Region Syd. Peter jobbar idag på Stenvalvet och har många års erfarenhet inom fastighetsbranschen.

Kevin Bäckström tillträder i september som Förvaltare i Region Öst. Kevin jobbar idag som Fastighetschef på Thon Property.

Malin Norén har tidigare varit anställd i bolaget och hon kommer nu i september tillbaka till bolaget i rollen som Förvaltare i Region Öst. Hennes senaste anställning var hos Rico Estate Development som affärsutvecklare.

Karl Knutsson har anställts som Driftansvarig till Region Syd och börjar i september. Han kommer närmast ifrån Landskrona Fastighetsförvaltning i en roll som Teknikchef.

Anders Norin tillträder i oktober som ny Driftansvarig i region Mitt/Nord. Anders jobbar idag hos Lassila & Tikanoja med ansvar för kommersiella fastigheter hos bland annat Trophi, Storebrand m.fl.

Petra Bondesson tillträder i oktober i en ny roll som Personalchef och kommer senast från rollen som Projektledare inom Sveriges Allmännytta. Petra har även en bakgrund som HR-specialist från GE Capital.

Jörgen Larssen tillträdde under augusti som Driftansvarig i Region Öst. Jörgen kommer närmast från Lassila & Tikanoja där han ansvarat för den tekniska förvaltningen av Storebrands hotell- och handelsfastigheter.

Anne Fredriksson tillträdde under augusti som Kontorsansvarig. Anne kommer senast ifrån SOS International där hon jobbade som Receptionist.

Fler Nyheter från förstasidan

Porträtt

Långläsning: Storspelare på turbulent marknad

Henrik Jussi-Pekka är vd för investmentbolaget Möller & Partners, men är också medgrundare till bostadsbolaget Resinova som varit storköpare under våren.

Ännu en toppchef lämnar

”Jag känner mig privilegierad”.

Öppnar flaggskeppsbutik mitt i city

Gör två förhyrningar samtidigt. FV berättar om etableringen.

Räddningsaktion för SBS

Läs om de största ägarna och hur de agerar.

Redo sälja för över 4 mdr

Pressad aktör startar försäljningsprocess. 20.000 bostäder med i diskussion.

Vill bygga högt hotell

Inväntar besked från politikerna.

Upproret: ”Vi vill veta vad vi betalar för”

Diskussionen kring butikshyrorna har kanske trots allt blivit lite bättre.

Riksbanken höjer räntan till 4 procent

Kan komma att höjas ytterligare.

Nära megaaffär – kan frukta stor förlust

Parterna kan vara påväg att nå ett avslut.

Nrep förvärvar 283 nya

Förvärvar nyproducerat. Gått in om ”kapat” tidigare uppgjord affär.

Newsecs spaning – Max Barclays tre favoriter

Anser att svenska kontor fått oförtjänt dåligt rykte. Dock orolig för Sveriges rykte.

Kvintett startar nytt bolag – efter försäljningen till SBB

Läs om vilka som finns med bakom bolaget.

Bildextra: Nya Albano – hela 5 miljarder senare

Från farligt, osäkert och smått bortglömt till något som ska bidra till att lyfta hela huvudstadsregionen.

ByggVesta säljer till EQT Exeter i Flemingsberg

Gör första bostadsaffären i Sverige.

Tillbaka till förstasidan