Offensiva SHF anställer tio nya medarbetare

Svenska Handelsfastigheter fortsätter att växa och i samband med förvärvet av fastighetsbolaget Tre Kronor i somras skapades ytterligare behov av att förstärka organisationen. Nu värvas tio nya anställda.

Under innevarande kvartal börjar tio nya medarbetare i roller som Teknik-och hållbarhetschef, Distriktschef, Projektchef, Personalchef, Förvaltare samt Driftansvariga. Flera roller är nya då Svenska Handelsfastigheter identifierat ett behov av kompletterande kompetens i takt med bolagets tillväxt.

– Vi är glada att vi har lyckats attrahera så många nya och erfarna medarbetare till oss. Bolaget har från starten 2015 haft ett högt affärstempo och vuxit från 3 till över 14 Mdr kronor i fastighetsvärde. Vår förvaltningsorganisation har alltid jobbat nära kunden där vi skapat affärer tillsammans och det ska vi fortsätta med. Utöver fler förvaltare, så förstärks förvaltningen med driftansvariga som har fokus och kompetens inom fastighetsteknik, säger Lennart Sten.

Svenska Handelsfastigheter är den långsiktiga fastighetsaktören som genom samverkan med ledande detaljister skapar morgondagens handelsplatser.

Johan Jarl tillträder som ny Teknik- och hållbarhetschef i september. Han jobbar idag på Vacse där han ansvarar för teknik- och energifrågor för projekt- och förvaltningsavdelningen.

Jasmine Lindkvist tillträder i september i en ny roll som Projektchef. Jasmines senaste anställning är som Anläggningschef hos Lantmännen i Helsingborgs hamnar. Hon har en bred bakgrund inom bygg- och fastighetsbranschen i olika affärsroller.

Peter Högberg tillträder i september som Distriktschef med tillhörighet i Region Syd. Peter jobbar idag på Stenvalvet och har många års erfarenhet inom fastighetsbranschen.

Kevin Bäckström tillträder i september som Förvaltare i Region Öst. Kevin jobbar idag som Fastighetschef på Thon Property.

Malin Norén har tidigare varit anställd i bolaget och hon kommer nu i september tillbaka till bolaget i rollen som Förvaltare i Region Öst. Hennes senaste anställning var hos Rico Estate Development som affärsutvecklare.

Karl Knutsson har anställts som Driftansvarig till Region Syd och börjar i september. Han kommer närmast ifrån Landskrona Fastighetsförvaltning i en roll som Teknikchef.

Anders Norin tillträder i oktober som ny Driftansvarig i region Mitt/Nord. Anders jobbar idag hos Lassila & Tikanoja med ansvar för kommersiella fastigheter hos bland annat Trophi, Storebrand m.fl.

Petra Bondesson tillträder i oktober i en ny roll som Personalchef och kommer senast från rollen som Projektledare inom Sveriges Allmännytta. Petra har även en bakgrund som HR-specialist från GE Capital.

Jörgen Larssen tillträdde under augusti som Driftansvarig i Region Öst. Jörgen kommer närmast från Lassila & Tikanoja där han ansvarat för den tekniska förvaltningen av Storebrands hotell- och handelsfastigheter.

Anne Fredriksson tillträdde under augusti som Kontorsansvarig. Anne kommer senast ifrån SOS International där hon jobbade som Receptionist.

Fler Nyheter från förstasidan

NCC vann kampen om PwC

Hyr ut fyra våningar kontor i nytt projekt. Nu 70 procent uthyrt.

Corem hyr ut 3.800 kvm till filmbolag i NYC

”Vi ser att uthyrningsmarknaden återhämtar sig väl i New York”.

Karamell i Gamla stan till salu

Ligger nära fastigheten som såldes för brutala 200.000 kr/kvm. FV berättar vad som är till salu.

Tung dom för Kilenkrysset

Sålde marken för 20 mkr 2012 – med option om återköp: ”Ett handslag räcker tydligen inte i den här kommunen.”

Offensiv bostadsaktör köper för över halv miljard

En av säljarna blir ny delägare i bolaget.

Så blir nya NK i Göteborg

Arkitekttävling avgjord. Hufvudstaden planerar för en om- och tillbyggnad.

Med Lady Gaga in i framtiden

Med Lady Gaga som dragplåster länkar Westfield ihop det fysiska och digitala.

Miljardköparen Barings om strategin för framtiden

FV summerar även bolagets offensiv sedan vd-rekyteringen.

Raketkonsult värvar två

Den lilla rådgivningsbyrån ligger bakom riktigt många affärer. Nu växer firman med två anställda.

Kilenkrysset hyr ut 4.300 kvm

Först kontrakt med Fabege om 17.000 kvm. Nu har ännu ett hyreskontrakt signerats.

50 Mäktigaste 2021
50 Mäktigaste

50 Mäktigaste: Halva listan nu presenterad – åtta nya

För 16:e året har fastighets- och byggbranschen röstat fram vem som anses Mäktigast. Årets Rookie finns på plats 36. Hela åtta nya namn i år.

Porträtt

Söker handelns vinnare

Framåt. När andra investerare flydde från handelsfastigheter gick Jan Björks Redito in och storköpte utvalda delar. Nu ger sig bolaget in i flera nya investeringar.

Slättö slår till för 590 mkr på Kvarnholmen

Den totala uthyrningsbara ytan är 11.000 kvm.

Svensk bolag säljer för 500 mkr vid lyxiga Florida Keys

”Vi har blivit en väl ansedd fastighetsaktör i Florida”.

Tillbaka till förstasidan