Nytt specialmagasin som blickar in i framtiden!

I mitten av oktober utkommer Fastighetsvärldens speciella framtidsmagasin. Vi är alltid nyfikna på framtidsfrågor men det är inte alltid enkelt att få in det innehållet i våra vanliga utgåvor, därför gör vi ett specialmagasin om det. Vi utlovar ett fylligt magasin och en bra exponeringsplats för företag som vill synas.

I höst kommer framtidsmagasinet att handla mycket om proptech men även en del andra ämnen som coworking, grön finansiering, solpaneler med mera får plats i magasinet som efterfrågats av många. Arbetsnamnet är FV Framtid/Lab.

Mycket handlar således om digitalisering – och magasinet kommer därför även få extra spridning just genom att även distribueras digitalt.

Vi på Fastighetsvärlden gör en bred ansats och undersöker vad såväl stora internationella jättar som Schneider Electric, Siemens och Saint Gobain gör inom området, som hur de svenska nischaktörerna Myrspoven, Accessy, Instabox med flera tar fram nya intressanta lösningar för framtiden.

En annan infallsvinkel är vilka det är som investerar i att ta fram framtidens lösningar. Det granskar vi också. Stronghold är en av föregångarna inom detta men de senaste åren har även fastighetsbolag som Klövern, Castellum och det privatägda Vincero gjort betydande satsningar.

– Det ska bli inspirerande att visa nya landvinningar inom ett område där det finns många svenska initiativ, säger chefredaktör Willy Wredenmark.

Utvecklingen går snabbt och vi har en ambition att undersöka det som finns ”runt hörnet” samtidigt som vi visar upp de senaste årens innovationer som inte enbart är spännande utan också visat sig vara effektiva, lönsamma och hållbara lösningar.

Kontakta gärna redaktionen om ni har någon idé som kan passa, även om det är ganska fullt redan. Vill ni ha en exponering i magasinet kontaktar ni Sara Löfgren, Key Account Manager, snarast för att höra vad som finns kvar och vilka möjligheter som finns.

– Fastighetsvärldens framtidsmagasin ger annonsörer en unik möjlighet att skapa awerness och visibility tillsammans med relevans. Vi vill tillsammans med våra kunder genom denna utgåva skapa en framtidshub med högt i tak och en stor bredd. Kombinerat med våra andra kanaler levererar vi ett paket med stor impact inom varje segment, säger Sara Löfgren.

Det blir ett annorlunda magasin från Fastighetsvärlden som utkommer den 18 oktober. Vi på Fastighetsvärlden är fyllda med energi för att leverera ett högintressant magasin som vi alltså helt ägnar åt framtiden. Hoppas ni vill vara med!

Fler Nyheter från förstasidan

Plan för ny centralstation presenterad

Stor stationsbyggnad med kontor ingår i planen.

Förvaltaren byter namn – tillsammans med ägaren

”Behåller allt som är bra”.

Vissa priser gått upp 30 procent

Skenande byggmaterialpriser hotar nya bostäder. Vill undanta allmännyttan från LOU.

Duo redo för snabb miljardförsäljning

Ytterligare en stor transaktion att vänta på Kungsholmen.

Selin i miljard-jv i norr

Läs om planerna.

Grönt ljus för Pembrokes stora cityprojekt

36.000 kvm ska utvecklas bakom NK. ”Vi är jätteglada och exalterade”. Se flera bilder på förändringen.

Hyr snabbt ut 7.000 kvm

Akademiska Hus avyttrade nyligen fastigheten.

Realplay

Nu ska nya tjänster öka bolagens intäkter

Efter jakt på minskade kostnader tittar proptechsektorn nu mer på hur de kan öka intäkterna hos fastighetsbolagen. Tenant experience ska fixa det.

Köper för 390 mkr av SPP

Central fastighet. Sweco hyresgäst.

Dragicevic nu näst störst i Oscar

Läs om den nya ägaren – som ”köttar på” inom fastighetsbranschen.

Affärsanalys

Säljer för att satsa på de egna skolorna

Hanna Käck på Cushman & Wakefild analyser en stor affär med utbildningsfastigheter i Stockholm.

Raset: McDonalds stänger tolfte i Stockholmsområdet

Se FV:s lista över alla nedstängningar.

Läs utdrag ur Mats Hederos nya bok Människobyn

Han var ansvarig för att genomdriva en av de största förändringarna och ombyggnationerna av Stockholms city. Berättar om tankarna.

Tar över efter Pane Fresco på Åhléns city

Förknippades länge med Paolo Roberto

Tillbaka till förstasidan