Nytt specialmagasin som blickar in i framtiden!

I mitten av oktober utkommer Fastighetsvärldens speciella framtidsmagasin. Vi är alltid nyfikna på framtidsfrågor men det är inte alltid enkelt att få in det innehållet i våra vanliga utgåvor, därför gör vi ett specialmagasin om det. Vi utlovar ett fylligt magasin och en bra exponeringsplats för företag som vill synas.

I höst kommer framtidsmagasinet att handla mycket om proptech men även en del andra ämnen som coworking, grön finansiering, solpaneler med mera får plats i magasinet som efterfrågats av många. Arbetsnamnet är FV Framtid/Lab.

Mycket handlar således om digitalisering – och magasinet kommer därför även få extra spridning just genom att även distribueras digitalt.

Vi på Fastighetsvärlden gör en bred ansats och undersöker vad såväl stora internationella jättar som Schneider Electric, Siemens och Saint Gobain gör inom området, som hur de svenska nischaktörerna Myrspoven, Accessy, Instabox med flera tar fram nya intressanta lösningar för framtiden.

En annan infallsvinkel är vilka det är som investerar i att ta fram framtidens lösningar. Det granskar vi också. Stronghold är en av föregångarna inom detta men de senaste åren har även fastighetsbolag som Klövern, Castellum och det privatägda Vincero gjort betydande satsningar.

– Det ska bli inspirerande att visa nya landvinningar inom ett område där det finns många svenska initiativ, säger chefredaktör Willy Wredenmark.

Utvecklingen går snabbt och vi har en ambition att undersöka det som finns ”runt hörnet” samtidigt som vi visar upp de senaste årens innovationer som inte enbart är spännande utan också visat sig vara effektiva, lönsamma och hållbara lösningar.

Kontakta gärna redaktionen om ni har någon idé som kan passa, även om det är ganska fullt redan. Vill ni ha en exponering i magasinet kontaktar ni Sara Löfgren, Key Account Manager, snarast för att höra vad som finns kvar och vilka möjligheter som finns.

– Fastighetsvärldens framtidsmagasin ger annonsörer en unik möjlighet att skapa awerness och visibility tillsammans med relevans. Vi vill tillsammans med våra kunder genom denna utgåva skapa en framtidshub med högt i tak och en stor bredd. Kombinerat med våra andra kanaler levererar vi ett paket med stor impact inom varje segment, säger Sara Löfgren.

Det blir ett annorlunda magasin från Fastighetsvärlden som utkommer den 18 oktober. Vi på Fastighetsvärlden är fyllda med energi för att leverera ett högintressant magasin som vi alltså helt ägnar åt framtiden. Hoppas ni vill vara med!

Fastighetsvärlden storsatsar på proptech under hösten. I oktober ger vi ut det superdigitala magasinet FV Framtid/Lab. Vill ni synas på någon av de tillgängliga annonsplatserna där så kontakta sara.lofgren@fastighetsvarlden.se snarast!

Fler Nyheter från förstasidan

Här är Odd Mollys nya namn

Efter topprekryteringarna väntar nu ett namnbyte.

Här öppnar nummer åtta i Ikeas nya blågula offensiv

Ännu fler butiker enligt det nya konceptet väntas framöver.

Överraskande: Jula-bolag förvärvar handelsområde

”Vi ser stora möjligheter att här utveckla handeln vidare”.

Slår till och förvärvar dubbelt på Södermalm

Vd:n: ”Nu har vi fyra hus på Götgatan och kan man spelet Monopol blir hyran 7.600 kr, men det är inte det kvadratmeterpriset vi har lagt in i vår förvärvskalkyl”

Kommunerna som hamnar i botten i Svefas index

24 orter listas. Läs vilka som förbättrat sig mest och vilka som tappat mest.

Köper bostäder för över en miljard

Förvärvar familjs bolag och bestånd.

Bildextra: Balder hoppas slå prisrekord

Prisnivåer för lyxprojektet  Tidskapseln  Macken-sången Carl-Jan Granqvists vinkällare.

Avslöjar nya bus i förväg: Siktar på 10 miljarder

Planerar för att trippla dagens bestånd på tre år.

Köper bredvid Centralen

Fastighetsaffär mitt i Stockholm. Varit till salu sedan 2019. FV avslöjar priset – som är smått chockerande lågt.

Stort kontorsprojekt bantas med 20.000 kvm

Ytan minskas för att rädda floran. Läs om de nya planerna för projektet som ligger inom tullarna i Stockholm.

Klart: Trianon i mål med köp av börsbolag

Fastigheter för 1,5 miljarder kronor ingår.

Skapar jv med risk för kallsup

Investeringsbehovet bedöms uppgå till 40–60 miljarder kronor den närmaste tiden.

SBB fångar polisen och låser in i 15 år

Kontrakt på cirka 9.000 kvm signerat.

Nytt uppbrott på Kungsgatan – lämnar efter 24 år

Fabege har gjort klart med ny hyresgäst i känt hörnläge.

Tillbaka till förstasidan