Niclas Bagler ny vice vd på K-fastigheter

K-Fastigheter har anställt Niclas Bagler som vice vd i koncernen med ansvar för verksamhetsområdet Entreprenad. Han tillträder den 1 juni och kommer att ingå i koncernens ledningsgrupp.

Annons

K-Fastigheter har presenterat ny strategi och affärsplan för åren 2024-2028. I den nya affärsplanen finns ett skifte från att enbart ha byggt för egen förvaltning till att även sälja färdigställda bostadsfastigheter till externa kunder med bas i koncernens koncepthus.

Niclas Bagler kommer ha huvudansvar för Entreprenad samt den externa affären. Uppdelningen i verksamhetsområdena Entreprenad och Fastighetsförvaltning görs för att tydliggöra att K-Fastigheter är mer än ett fastighetsbolag och för att synliggöra de värden som skapas i Entreprenadverksamheten i koncernen, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Niclas Bagler har en lång erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen i ett flertal olika roller hos BoKlok och Skanska. Närmast kommer han från en roll som vice vd och landschef Sverige inom BoKlok.

– Jag vill välkomna Niclas till K-Fastigheter och den nya rollen inom vårt verksamhetsområde Entreprenad. Jag har haft förmånen att lära känna Niclas under ett antal år, senast i samband med det fina samarbete K-Fastigheter och BoKlok utvecklat i samband med de affärer vi gjort tillsammans. Niclas har stor vana att bygga konceptuellt och industriellt, samt har en gedigen erfarenhet av att utveckla och sälja just konceptuella bostäder med upplåtelseform bostadsrätt, säger Jacob Karlsson, vd för K-Fastigheter.

– K-Fastigheters nya strategi att även erbjuda attraktiva bostadslösningar till externa kunder känns väldigt spännande. Det finns en stor potential i att kontrollera hela kedjan från markköp till byggnation med konceptuella prefablösningar. Detta tillsammans med att kunna forma varje affär för antingen egen förvaltning, bostadsrätt eller till extern kund är en avgörande konkurrensfördel för koncernen. Jag ser fram emot att få vara en del av K-Fastigheters fortsatta expansion, säger Niclas Bagler, tillträdande vice vd med ansvar för verksamhetsområde Entreprenad.

 

Fler Nyheter från förstasidan

Stressat Skellefteå köper från pressat SBB

”Vi försöker hela tiden hitta vägar att öka bostadsproduktionen”.

Corem tecknar tre på Manhattan – når 60%

Arnhult: ”Detta segment specifikt står för majoriteten av all nyuthyrning i New York”.

Central kyrkospira tas ner

Rost och gifter föranleder restaurering för 100 mkr på Riddarholmen – SFV passar på när bidragen höjs.

DLA Piper flyttar in i Stockholms nya lyxvåningar

Lämnar därmed Vasakronans lokaler vid Sergels torg.

Wihlborgs köper vid Hyllie station

Priset 180,5 miljoner motsvarar 46.000 kr/kvm.

Topplista

Största uthyrningarna av kontor 2024

Fastighetsvärlden listar här de största uthyrningarna av kontorslokaler i Sverige som rapporterats under 2024, inklusive rådgivare till partnerna.

Podcasten Fastighet & Finans kommenterar nyhetsflödet

Hör det senaste om K2A, Emilshus och Nyfosa med flera. Plus något kanske oväntat om Taylor Swift.

SBB säljer fastigheter för 9,5 miljarder till nytt JV-bolag

Nya delägda bolaget skapar likviditet för SBB

Engelbert får inte företräda OP – inte behörig

Krisdrabbade Oscar Properties herrelöst.

Klart: Tar över restaurangen i Kungsträdgården

Rekordhyra när Maelir tecknar avtal mitt i Stockholm. FV berättar om nya verksamheten.

Bilder: AMF Fastigheters nya kontor i Mood

FV tar en titt på kontoret som delvis ligger öppet i gallerian.

Tillbaka till förstasidan