Niam rekryterar marknadschef

Niam rekryterar Emma-Lisa Runius till rollen som marknads- och kommunikationschef med ansvar för bolagets externa och interna kommunikation och den strategiska utvecklingen av Niams varumärke. Hon kommer närmast från Hifab.

Emma-Lisa Runius.
Visa faktaruta

– Jag är glad att få välkomna Emma-Lisa Runius till Niam. Hon har lång erfarenhet inom kommunikation och marknad med fokus på varumärkesutveckling och med en stark hållbarhetsprofil. Hennes kompetens tillsammans med hennes nyfikenhet och driv blir en viktig tillgång framåt, säger Rikard Henriksson, Managing Partner på Niam.

Under de senaste åren har Niam vuxit starkt på våra marknader i de nordiska länderna, både inom fastigheter och infrastruktur. Rekryteringen av en marknads- och kommunikationschef ska bidra till ett samordnat kunderbjudande och tydligare varumärkesposition.

– Jag ser fram emot att få bidra till bolagets fortsatta tillväxt och bygga vidare på Niams goda renommé. Niam är som fastighetsfondförvaltare en av de största privata fastighetsägarna i Norden och har historiskt presterat mycket bra ekonomiska resultat. Min viktigast uppgift blir att sätta fokus på varumärkets attraktivitet hos våra kunder och anställda och givetvis med ett självklart hållbarhetsperspektiv. Jag imponeras av den stora kollektiva kunskap som finns inom bolaget och det gläder mig att jag får bli en del av Niam, säger Emma-Lisa Runius.

Emma-Lisa Runius kommer närmast från projektledningsföretaget Hifab där hon som kommunikationschef varit ansvarig för företagets externa och interna kommunikation och bland annat arbetat med att utveckla företagets varumärke och strategiska plattform. Emma-Lisa har tidigare jobbat som Communications Manager på ÅF, nuvarande Afry.

Emma-Lisa Runius tillträdde tjänsten som marknads- och kommunikationschef den 16 maj.

Fler Nyheter från förstasidan

Almedalen

Höjdpunkter Almedalen 2022

FV listar ett 90-tal höjdpunkter för fastighets- och byggbranschen.

Lista: Så många från bolagen åker till Almedalsveckan

I många fall något färre deltagare. Ett stort bolag nobbar helt.

SBB rusade – steg med 18%

Uppåt på börsen under fredagen.

Randviken säljer för 490 mkr

23.000 kvm och hyresintäkter på 26,4 mkr/år.

SBB ökar säljtakten – avyttrar för hela 860 mkr

Avyttrar fyra fastigheter till två aktörer,

Hon blir ny vd för 67-miljarderbolag

Välkänd person blir vd för bolag med 28.000 bostäder.

Vill stoppa kriminella i fastighetsbanschen

Affärer ska kunna stoppas. Morgan Johansson: ”Den svenska fastighets­marknaden kan enkelt utnyttjas av den organiserade brottsligheten”.

Realplay

Online på väg att möta offline

Den vanliga butikshandeln upplever något av ett uppsving just nu. E-handeln kommer dock mer än dubblas fram till 2030 tror experter. Men ska det ske genom hemleveranser, ombud, boxar eller olika hybridformer?

Hoppar av skolköp från Sisab

”Försvårar för planeringen av finansieringen”.

Nye Åhlénsägaren: ”Dags att tänka över hyresnivåerna”

Åhléns nya storägare Ayad Al Saffar i FV-intervju om expansionsplaner, vägen till framgång, hyresnivåer och om sen på att äga fastigheter.

Wonna I de Jong förvärvar stort på Östermalm

Miljardaffär med stor fastighet.

Miljardköper igen efter nya hotläget – Balderbolag säljer

Har ägt sedan 2014. Fastighetsvärdet upp 167 procent på åtta år.

Klassiska Gondolen byter ägare

Renoveras och öppnar på nytt nästa år. Lallerstedt lämnar. Klart med ny aktör.

Beskedet: Grönan byggs ut

Ökar nöjesparkens yta med 20 procent.

Tillbaka till förstasidan