Josefin Lindén Lindström, Tiffany Strand och Matilda Wåhlin .

Möller & Partners värvar och befordrar

Möller & Partners planerar för ytterligare tillväxt och stärker sitt team med tre nyrekryteringar och tre interna befordringar.

Tiffany Strand har utsetts till chef för affärsutveckling, Matilda Wåhlin till transaktionsanalytiker och Josefin Lindén Lindström till controller och fastighetsanalytiker. Tommy Lindblom har tillträtt en nyskapad strategisk roll som chef för projektledning och fondansvarig, Victor Svensk till en nyskapad strategisk roll som chef för analys och finansiering, och Jens Sandberg som chef för transaktion.

Tiffany Strand tillträder sin tjänst som chef för affärsutveckling i mars 2019 och kommer att ansvara för att identifiera, skapa och förvalta nya strukturer inom Möller & Partners. Tiffany ansluter efter 13 framgångsrika år på Areim där hon varit partner och fondansvarig för fonder med över 6 miljarder kronor i eget kapital från ledande institutionella investerare. Dessförinnan har Tiffany erfarenhet inom bank- och konsultbranschen från USA. Tiffany kommer att rapportera till Henrik Jussi-Pekka, VD.

Matilda Wåhlin anslöt sig till bolagets transaktionsteam under hösten 2018 och fokuserar på investeringar inom Möller & Partners olika strukturer. Matilda kommer tillbaka till Möller & Partners efter 2,5 år på Unibail-Rodamco-Westfield där hon arbetat med fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling. Matilda började sin karriär hos Möller & Partners 2015 som deltidsanställd. Matilda kommer att rapportera till Jens Sandberg, chef för transaktion.

Josefin Lindén Lindström ansluter sig till Möller & Partners som en del av Akka Egendom och fokuserar på finansiell analys. Josefin kommer närmast från Frank Projektpartner där hon i rollen som biträdande projektledare arbetade med byggprojektledning. Josefin kommer att rapportera till Desirée Morast, fastighetschef för Akka Egendom.

Tommy Lindblom anställdes av Möller & Partners 2006 och fokuserade då på uthyrning och förvaltning. Tommy har därefter varit aktiv inom bolagets alla områden och har haft en central roll inom bland annat Svenska Handelsfastigheter, Urbano (tidigare IHF Bostad) och Engelbrekt. Tommy blev partner 2010 och kommer under 2019 även att ingå i styrelsen. I sin nya roll kommer Tommy fortsätta att leda Möller & Partners projektorganisation Engelbrekt samt bygga upp nya strukturer.

Victor Svensk anslöt sig till Möller & Partners 2016 i rollen som projektledare inom transaktion och har spelat en central roll vid förvärv och avyttring av fastigheter till ett värde över 900 miljoner kronor. I sin nya roll arbetar Victor med finansiering och analys av strategier för Möller & Partners kommande investeringar.

Jens Sandberg har sedan han anslöt sig till Möller & Partners som projektledare inom transaktion 2016 haft en ledande roll vid förvärv och avyttring av fastigheter till ett värde över 750 miljoner kronor. I sin nya roll kommer Jens fortsätta med att identifiera och genomföra fastighetstransaktioner inom Möller & Partners samt leda transaktionsteamet mot nya investeringar på den svenska fastighetsmarknaden.

Henrik Jussi-Pekka, VD på Möller & Partners, kommenterar de organisatoriska förändringarna:

– Inom den hårt konkurrensutsatta fastighetsbranschen är vi glada över att kunna rekrytera kompetenta medarbetare samt bygga vidare på den talang och kunskap som redan finns inom Möller & Partners. Genom att stärka teamet med dessa topprekryteringar kommer vår verksamhet gentemot kunderna förbättras ytterligare. Vi ser fram emot att stärka Möller & Partners ytterligare med nya anställningar under 2019 i takt med att vi fortsätter växa.

Fler Nyheter från förstasidan

FV Quiz

FV Quiz: Nördtest (Medel)

Låt dig utmanas när det gäller fastighetsbeteckningar i centrala Stockholm.

Logicenters hyr ut 12.000 kvm till Thomas Cook

Nu startar Logicenter sitt första projekt i Skåne – och hälften är redan uthyrt.

Wallenstam utökar nära Avenyn

Köper för nästan 400 miljoner kronor.

Endast en procent vakans hos Hufvudstaden

Omförhandlingar för kontorslokaler innebar 43 procent högre hyror.

NCC byggstartar 30.000 kvm kontor på spekulation

Satsar i ett område i Stockholm där det saknas moderna kontorslokaler.

Eastnine köper för 1,3 mdr

Ny kontorspark med Telia och Danske Bank som hyresgäster.

Akelius nära sälja för 6 mdr

För diskussioner med köpare i affärer som gäller nästan 3.000 bostäder.

Brittisk investerare siktar på nya förvärv i Sverige

Gjorde första köpet i Norden för nära miljarden 2016.

God substanstillväxt hos Klövern

Vd Rutger Arnhult spår miljardvinst på Manhattan och kommenterar även satsningen på coworking.

Kuststaden köper i inlandet

Förvärvar ett betydande bostadsbestånd i Tranås som därmed blir bolagets fjärde delmarknad.

Stor statlig myndighet på glid

Har suttit på samma ställe i 20 år – letar nu aktivt efter alternativ

Hon blir ny vd på MKB

Ersätter Terje Johansson.

Humlegården satsar på brf-projekt

Ännu en bit i pusslet med byggrätterna i Hagastaden är lagd. Humlegården gör en ovanlig satsning genom utveckling av bostäder.

Tillbaka till förstasidan