Josefin Lindén Lindström, Tiffany Strand och Matilda Wåhlin .

Möller & Partners värvar och befordrar

Möller & Partners planerar för ytterligare tillväxt och stärker sitt team med tre nyrekryteringar och tre interna befordringar.

Tiffany Strand har utsetts till chef för affärsutveckling, Matilda Wåhlin till transaktionsanalytiker och Josefin Lindén Lindström till controller och fastighetsanalytiker. Tommy Lindblom har tillträtt en nyskapad strategisk roll som chef för projektledning och fondansvarig, Victor Svensk till en nyskapad strategisk roll som chef för analys och finansiering, och Jens Sandberg som chef för transaktion.

Tiffany Strand tillträder sin tjänst som chef för affärsutveckling i mars 2019 och kommer att ansvara för att identifiera, skapa och förvalta nya strukturer inom Möller & Partners. Tiffany ansluter efter 13 framgångsrika år på Areim där hon varit partner och fondansvarig för fonder med över 6 miljarder kronor i eget kapital från ledande institutionella investerare. Dessförinnan har Tiffany erfarenhet inom bank- och konsultbranschen från USA. Tiffany kommer att rapportera till Henrik Jussi-Pekka, VD.

Matilda Wåhlin anslöt sig till bolagets transaktionsteam under hösten 2018 och fokuserar på investeringar inom Möller & Partners olika strukturer. Matilda kommer tillbaka till Möller & Partners efter 2,5 år på Unibail-Rodamco-Westfield där hon arbetat med fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling. Matilda började sin karriär hos Möller & Partners 2015 som deltidsanställd. Matilda kommer att rapportera till Jens Sandberg, chef för transaktion.

Josefin Lindén Lindström ansluter sig till Möller & Partners som en del av Akka Egendom och fokuserar på finansiell analys. Josefin kommer närmast från Frank Projektpartner där hon i rollen som biträdande projektledare arbetade med byggprojektledning. Josefin kommer att rapportera till Desirée Morast, fastighetschef för Akka Egendom.

Tommy Lindblom anställdes av Möller & Partners 2006 och fokuserade då på uthyrning och förvaltning. Tommy har därefter varit aktiv inom bolagets alla områden och har haft en central roll inom bland annat Svenska Handelsfastigheter, Urbano (tidigare IHF Bostad) och Engelbrekt. Tommy blev partner 2010 och kommer under 2019 även att ingå i styrelsen. I sin nya roll kommer Tommy fortsätta att leda Möller & Partners projektorganisation Engelbrekt samt bygga upp nya strukturer.

Victor Svensk anslöt sig till Möller & Partners 2016 i rollen som projektledare inom transaktion och har spelat en central roll vid förvärv och avyttring av fastigheter till ett värde över 900 miljoner kronor. I sin nya roll arbetar Victor med finansiering och analys av strategier för Möller & Partners kommande investeringar.

Jens Sandberg har sedan han anslöt sig till Möller & Partners som projektledare inom transaktion 2016 haft en ledande roll vid förvärv och avyttring av fastigheter till ett värde över 750 miljoner kronor. I sin nya roll kommer Jens fortsätta med att identifiera och genomföra fastighetstransaktioner inom Möller & Partners samt leda transaktionsteamet mot nya investeringar på den svenska fastighetsmarknaden.

Henrik Jussi-Pekka, VD på Möller & Partners, kommenterar de organisatoriska förändringarna:

– Inom den hårt konkurrensutsatta fastighetsbranschen är vi glada över att kunna rekrytera kompetenta medarbetare samt bygga vidare på den talang och kunskap som redan finns inom Möller & Partners. Genom att stärka teamet med dessa topprekryteringar kommer vår verksamhet gentemot kunderna förbättras ytterligare. Vi ser fram emot att stärka Möller & Partners ytterligare med nya anställningar under 2019 i takt med att vi fortsätter växa.

Fler Nyheter från förstasidan

Serneke förhandlar om stor försäljning

För exklusiva förhandlingar avseende Karltornet med internationella aktör.

Svarta månader för byggare

Handlar ofta om försyndelser som gjorts för flera år sedan.

McDonalds stängt hela 15 centrala restauranger

Lämnar ytterligare ett läge som länge ansetts som ett av de bästa.

Topplista

Topplista: 23 kommunerna som ökat mest

I den här listan vidgar vi vyerna och redovisar de kommuner vars befolkning vuxit snabbast de senaste 50 åren.

NP3:s nya drag: Vill köpa i Västerås, Örebro och Karlstad

Andreas Nelvig resonerar kring nya orter söderut, men det kan redan ha blivit för dyrt.

Skanska fyller upp chefspost efter tappet till konkurrenten NCC

Efterträder kollega som värvats till konkurrenten NCC.

Gamla Arkitekturskolan såld

Akademiska Hus har funnit köpare åt det som ibland har kallats ”Stockholms fulaste hus”, och säljer även annan fastighet till samma köpare.

AL säljer ”dolda” bostäder för över miljarden

Avyttrar bestånd med 417 hyreslägenheter i Stockholm. Gör en riktigt bra affär, men har kvar ”problemfastighet” i närområdet.

Skoglund ser tydlig förbättring för JM i Stockholm

Ökad försäljning under andra kvartalet. Vd:n blickar in i framtiden på marknaden som fått rejält med stryk under två år.

Mest lästa första halvåret – har du koll på vad som hänt?

Fortsatt superstark utveckling för sajten. Se vilka nyheter som lästes allra mest under första halvåret.

Humana säljer 37 fastigheter

Stor affär med samhällsfastigheter. Affär för nästan en halv miljard kronor.

Jätten nu nära 150 miljarder – ökar nyuthyrning med 76%

Avgående vd Fredrik Wirdenius berättar om hur Vasakronan mår och lägger extra krut på uthyrningsläget.

Vasakronan hyr ut till KPMG

Fyller upp nytt landmärke om totalt 60.000 kvm lokaler.

Omförhandlade hyror upp 32%

Vd Anneli Jansson summerar halvåret och blickar framår.

Tillbaka till förstasidan