Josefin Lindén Lindström, Tiffany Strand och Matilda Wåhlin .

Möller & Partners värvar och befordrar

Möller & Partners planerar för ytterligare tillväxt och stärker sitt team med tre nyrekryteringar och tre interna befordringar.

Tiffany Strand har utsetts till chef för affärsutveckling, Matilda Wåhlin till transaktionsanalytiker och Josefin Lindén Lindström till controller och fastighetsanalytiker. Tommy Lindblom har tillträtt en nyskapad strategisk roll som chef för projektledning och fondansvarig, Victor Svensk till en nyskapad strategisk roll som chef för analys och finansiering, och Jens Sandberg som chef för transaktion.

Tiffany Strand tillträder sin tjänst som chef för affärsutveckling i mars 2019 och kommer att ansvara för att identifiera, skapa och förvalta nya strukturer inom Möller & Partners. Tiffany ansluter efter 13 framgångsrika år på Areim där hon varit partner och fondansvarig för fonder med över 6 miljarder kronor i eget kapital från ledande institutionella investerare. Dessförinnan har Tiffany erfarenhet inom bank- och konsultbranschen från USA. Tiffany kommer att rapportera till Henrik Jussi-Pekka, VD.

Matilda Wåhlin anslöt sig till bolagets transaktionsteam under hösten 2018 och fokuserar på investeringar inom Möller & Partners olika strukturer. Matilda kommer tillbaka till Möller & Partners efter 2,5 år på Unibail-Rodamco-Westfield där hon arbetat med fastighetsförvaltning och fastighetsutveckling. Matilda började sin karriär hos Möller & Partners 2015 som deltidsanställd. Matilda kommer att rapportera till Jens Sandberg, chef för transaktion.

Josefin Lindén Lindström ansluter sig till Möller & Partners som en del av Akka Egendom och fokuserar på finansiell analys. Josefin kommer närmast från Frank Projektpartner där hon i rollen som biträdande projektledare arbetade med byggprojektledning. Josefin kommer att rapportera till Desirée Morast, fastighetschef för Akka Egendom.

Tommy Lindblom anställdes av Möller & Partners 2006 och fokuserade då på uthyrning och förvaltning. Tommy har därefter varit aktiv inom bolagets alla områden och har haft en central roll inom bland annat Svenska Handelsfastigheter, Urbano (tidigare IHF Bostad) och Engelbrekt. Tommy blev partner 2010 och kommer under 2019 även att ingå i styrelsen. I sin nya roll kommer Tommy fortsätta att leda Möller & Partners projektorganisation Engelbrekt samt bygga upp nya strukturer.

Victor Svensk anslöt sig till Möller & Partners 2016 i rollen som projektledare inom transaktion och har spelat en central roll vid förvärv och avyttring av fastigheter till ett värde över 900 miljoner kronor. I sin nya roll arbetar Victor med finansiering och analys av strategier för Möller & Partners kommande investeringar.

Jens Sandberg har sedan han anslöt sig till Möller & Partners som projektledare inom transaktion 2016 haft en ledande roll vid förvärv och avyttring av fastigheter till ett värde över 750 miljoner kronor. I sin nya roll kommer Jens fortsätta med att identifiera och genomföra fastighetstransaktioner inom Möller & Partners samt leda transaktionsteamet mot nya investeringar på den svenska fastighetsmarknaden.

Henrik Jussi-Pekka, VD på Möller & Partners, kommenterar de organisatoriska förändringarna:

– Inom den hårt konkurrensutsatta fastighetsbranschen är vi glada över att kunna rekrytera kompetenta medarbetare samt bygga vidare på den talang och kunskap som redan finns inom Möller & Partners. Genom att stärka teamet med dessa topprekryteringar kommer vår verksamhet gentemot kunderna förbättras ytterligare. Vi ser fram emot att stärka Möller & Partners ytterligare med nya anställningar under 2019 i takt med att vi fortsätter växa.

Fler Nyheter från förstasidan

Nytt hopp efter politikernas kovändning

Alla var för projektet, men plötsligt blev det i stället stopp. Nu först bostadsprojektet i Stockholms innerstad åter fram, men i bantat skick.

Förberedelser för nyemission i Prime Living

Det krävs kapitaltillskott för att bolaget ska kunna ro i land sina projekt.

Skanska redo att sälja Juvelen

Har hyrt ut två tredjedelar. Hyror på historisk toppnivå.

Sju markanvisningar har lämnats tillbaka

För några år sedan sågs det som otänkbart att återlämna en markanvisning, det skulle innebära dålig relation till kommunen i fråga. Nu har det blivit en överlevnadsfråga.

Amasten köper av sin storägare

Med hjälp av nyemitterade aktier förvärvar Amasten bostäder för över 200 miljoner i Mälardalen.

SBB säljer för 5 miljarder – gör snabbt klipp

Gör vinst på över en halv miljard kronor.

Bildextra: Humlegården redo storsatsa med 70.000 kvm

Planerar för stor satsning mellan Swedbanks huvudkontor och nya Grow.

Continental Apartments färdigsålt – efter tre år

Sista köparen nöjde sig inte med en lägenhet – och lyckades pruta.

Livsmedelskedja hyr 2.800 kvm av Citycon

Fastighetsbolaget fortsätter omdaningen av gallerian.

Sagax utvecklar 50.000 kvm i Veddesta

Kontor, handel och kanske hotell. Nu har ett viktigt steg tagits för satsningen intill den blivande tunnelbanestationen.

Wihlborgs miljardköper igen

Bolaget gör ytterligare en stor affär och stärker sin ställning som etta. En stor hyresgäst kan dock flytta.

Platzer delsäljer höghus

Priset motsvarar 46.800 kr/kvm. Tecknar även ett hyresavtal om drygt 5.000 kvm.

Humlegården hyr ut 1.700 kvm till Navigio på Blasieholmen

Hyr tre våningsplan i kontorshuset i centrala Stockholm.

Tillbaka till förstasidan