Tony Bennett och Lady Gaga. Bild: Wikipedia/Creative Commons

Lady Gaga uppträder exklusivt på MoS

Wesfieldbesökare världen över är inbjudna att lyssna till när Lady Gaga framför låtar från det nya duettalbumet med Tony Bennett, Love For Sale, virtuellt. En av platserna där framträdandet sänds är URW:s Westfield Mall of Scandinavia.

Megastjärnan kommer att sätta upp ett streamat uppträdande där hon hyllar jazzklassiker och hennes nya duettalbum med Tony Bennett, Love For Sale, inför det officiella släppet av albumet till allmänheten den första oktober.

Partnerskapet med Westfield bygger på bolagets virtuella närvaro och fysiska platser för att föra samman fans och besökare världen över i en virtuell-möter-fysisk hybridkonsert som är unik i sitt slag

Den digitala- såväl som den fysiskt närvarande publiken kommer lyssna till när Lady Gaga uppträder med flera nya låtar från albumet, antingen på plats i en fan zone i någon av de 21 Westfieldköpcentrumen i Europa och USA, inklusive Westfield Mall of Scandinavia, eller online, där upplevelsen kommer att skapa närhet i publiken genom en ”Titta Tillsammans”-funktion där Gaga’s fans kan träffas online i grupper av sex, i privata digitala rum.

– Jag älskar att sjunga jazz, och är väldigt förväntansfull över att låta alla höra mitt nya album med Tony Bennett, Love for Sale. Jag är tacksam över att Westfield hjälper till att ta mig och mitt uppträdande till fans över hela världen även när jag inte kan resa till dem, säger Lady Gaga i en kommentar.

– Efter att ha arbetat med Westfield vid ett stort antal livemusikevent är det väldigt spännande att få möjlighet att lyfta ett artistuppträdande till nästa nivå hos Westfields publik, både on- och offline. Samarbetet är det första i sitt slag för oss där fans kommer att få möjlighet att vara en del av Lady Gagas uppträdande med klassiska jazzsånger i det intimt streamade eventet, eller på plats i en av de 21 fan zones som finns i tio olika länder, som verkligen för publik över hela världen samman, säger Jurgen Grebner Executive Vice President International Interscope Records i ett uttalande.

Fler Nyheter från förstasidan

Klart: SBB i mål med affär om 22 mdr – årets största

Ny köpare steg in i affären. Läs om vad som ingår. Oklart kring rabatt eller premium.

”Vi måste göra mycket bättre än hittills”

Tidigare toppolitiker som nu har tung roll inom fastighetsbranschen.

Catena tar in 1,6 miljarder via nyemission

Möjliggör fortsatt genomförande av bolagets projekt men skapar även möjlighet att utnyttja förvärvsmöjligheter som kan dyka upp.

Affär för hela 3 miljarder i CBD pausad

Stor nybyggd fastighet med ett av världens mest kända varumärken som hyresgäst. FV berättar det senaste.

FV avslöjar: Så högt blev rekordpriset vid Stureplan

Läs även om andra affärer med rekordhöga kvadratmeterpriser.

”De redan höga riskerna har ökat ytterligare”

Finansinspektionen i ny rapport. I ett speciellt stresstest av fastighetsbolagen framgår att refinansieringsrisken är förhöjd.

Grönt ljus för SBB:s stora detaljplan

Mark- och miljööverdomstolen meddelar beslut.

Topptrio skapar nytt rådgivningsbolag

Läs om personerna som finns med bakom.

Logistea når 4,6 miljarder

Genomför ett förvärv för nästan 300 miljoner kronor.

Stureplansaffär klar – känd duo slår till igen

Det kan röra sig om en ny rekordaffär prismässigt, enligt FV:s kännedom.

Nära sälja på Vasagatan

Fastigheten inköptes för så lite som 8 miljoner kronor 1984.

Topplista

Klart: Ny Mäktigaste

Tronskifte i toppen. Hela omröstningen 50 Mäktigaste 2022 nu redovisad.

Pangea: Mörka utsikter för fastighetssektorn

”I pågående transaktioner ser vi att de flesta köpare har sänkt sina bud med 10-20 procent, men värderingarna har ännu inte justerats”.

Saftigt minus – men M2 fick utrymme att amortera

Betydande förlust på avyttringen av aktier i Castellum.

Tillbaka till förstasidan