Klart med två nya toppchefer till Atrium Ljungberg

Angela Berg.
Angela Berg, ny projektchef.

 

Jonas Törnell.
Jonas Törnell, ny chef Kontor.
Visa faktaruta

Angela Berg och Jonas Törnell tar plats i ledningsgruppen. Efter en viss personalrotation vid Atrium Ljungberg har bolaget nu åter en komplett ledningsgrupp.

Angela Berg tillträder rollen som projektchef i Atrium Ljungberg från och med 1 juli och efterträder därmed Magnus Alteskog. Angela Berg har varit anställd i bolaget sedan 2010 och har den senaste tiden ansvarat för nybyggnationen av AkzoNobels verksamhetshus i Sickla. Hon har under många år arbetat med projektutveckling i olika roller, bland annat som projektchef på BTH Bostad och som projektledare på NCC.

– Jag ser mycket fram emot att få bidra till Atrium Ljungbergs spännande framtid. Våra projektledare tillhör de bästa i branschen och tillsammans ska vi vidareutveckla en redan framgångsrik projektverksamhet, säger Angela Berg.

Vidare har Jonas Törnell anställts som ny affärsområdeschef Kontor efter Micael Averborg. Jonas Törnell kommer närmast från en roll som affärsansvarig på Newsec. Jonas har en bred erfarenhet från fastighetsbranschen i olika roller inom både fastighetsutveckling och förvaltning. Han tillträder sin tjänst senast vid årsskiftet.

– Det ska bli spännande att tillsammans med kompetenta medarbetare få möjlighet att fortsätta utveckla förvaltningen i ett bra fastighetsbestånd som växer, kommenterar Jonas Törnell.

Micael Averborg har, som tidigare kommunicerats, tillträtt rollen som affärsområdeschef för Atrium Ljungbergs nya affärsområde Transaktion och marknad.

Både Angela Berg och Jonas Törnell kommer att ingå i Atrium Ljungbergs bolagsledning som kommer att utgöras av: Ingalill Berglund, VD, Annica Ånäs, CFO, Helena Martini, HR-chef, Micael Averborg, chef Transaktion och marknad, Mattias Celinder, affärsområdeschef Handel, Jonas Törnell, affärsområdeschef Kontor, Linus Kjellberg, affärsutvecklingschef samt Angela Berg, projektchef.

Ingalill Berglund.
Ingalill Berglund.

– De nya rekryteringarna säkerställer kontinuitet i vår verksamhet och tillför nya kompetenser till bolaget. Med Angela och Jonas på plats får vi en kompetent och förstärkt ledningsgrupp som med kraft och entusiasm kan ta sig an framtida möjligheter och utmaningar, kommenterar Atrium Ljungbergs vd Ingalill Berglund.

Pressmeddelande 2013-07-08

Fler Nyheter från förstasidan

Kedjan lämnar Stureplan – efter bara två år

Till FV: ”Det här läget går inte längre hand i hand med strategin”.

Bildextra: Så blir nya kvarteret på Kungsholmen

Skapar 8.000 kvm kontor och 114 nya bostäder.

Lista: Norska oljefonden tappade 1.700 miljarder

Vid årsskiftet hade Oljefonden aktievärden i fem svenska bygg- och fastighetsbolag som översteg en miljard kronor vardera.

Rekordår för outlet

Den tyska satsningen i Stockholmsområdet går som tåget.

SBB stoppar projekt – underleverantör går i konkurs

”Styrelsen har sökt andra lösningar men inte lyckats” säger koncern-vd Mikael Anjou

Stänger flaggskepp i city efter endast fyra år

Världsvarumärket lägger ner stor satsning mitt på Kungsgatan.

Blankare fortsätter trycka till fastigheter

Åtta av de 100 största blankningspositionerna finns i bygg- eller fastighetsbolag. FV berättar vilka bolag som finns i fokus.

Balder lägger beslag på ännu en 08-mack

Först lyxprojekt längs Birger Jarlsgatan. Nu lite längre ut från city.

Blir ny CFO på Stenvalvet

Ytterligare en CFO byter jobb.

SEPREF: Fyra av fem spår höjda krav på direktavkastning

Karin Witalis kommenterar den senaste undersökningen.

Rekryterar chef från Wästbygg

Ska utveckla nytt bolag.

Staden säljer för 600 mkr

Tre bolag i affär med Stockholms stad.

Klart: Alm blir storägare i Aros efter strukturaffär

Stor affär med bostäder. Läs om detaljerna.

Batljans superlycka

Starkt fredag på börsen. Men ännu återstår mer än hälften…

Tillbaka till förstasidan