Humlegårdens nya koncept: Skräddarsytt

Humlegården lanserar konceptet Skräddarsytt, där ingår bland annat en ny tjänst som innebär att kontorslokalen levereras helt inflyttningsklar. Det finns även möjlighet att addera utökad service. Först ut är två lokaler, på David Bagares gata vid Engelbrektsplan samt i Solna strand.

Anna Kullendorff, affärsutvecklingschef på Humlegården, berättar om satsningen:

– Det pratas ofta om co-working eller aktivitetsbaserat som svar på vad som är en framtidssäkrad kontorslösning. Ofta går man direkt på metodiken. Vi tror att grunden för att hitta en lösning som stöttar verksamheten på bästa sätt bygger på en bra och djup dialog. Vi vill slå ett slag för det samtalet, där man skapar en förståelse för kundens behov och kan översätta det till en fysisk plats. Och där man i arbetet med kontorslösningen också tänker på hur kundens sociala, digitala och fysiska värld kan flätas samman på bästa möjliga sätt. Vi kallar vårt tillvägagångssätt för Skräddarsytt. Ett synsätt och en metod där vi fokuserar på kundens behov, samtidigt som vi ständigt utvecklar platserna där vi är verksamma, som ett hantverk, säger Anna Kullendorff.

Humlegården lanserar nu Startklart, en ny tjänst som innebär att kunden flyttar in till ett kontor där allt redan är på sin plats och där avtalstiden är flexibel. Här har fastighetsbolaget tagit hand om allt som en hyresgäst behöver tänka på, uppger bolaget i ett pressmeddelande. Trivsam och representativ inredning, liksom teknisk utrustning såsom skrivare, A/V-utrustning och Wi-Fi. I den fasta lokalhyran ingår även el, försäkring, lås och larm, brandskydd samt städning. Det är även möjligt att addera tjänster såsom växter till kontoret, fruktleveranser, utökad städning, catering, kontorsmaterial och konferenslokaler. Vardagen underlättas ytterligare genom att supporten avseende lokalfrågor samordnas.

I dagsläget finns startklara kontor på två adresser och ambitionen är att utöka antalet lokaler.

På David Bagares gata, i ett attraktivt läge strax intill Engelbrektsplan på Östermalm, erbjuds lokaler om cirka 90 kvm, tillgängliga för inflyttning omgående. Här möts man av en sober färgsättning, materialval av hög kvalitet och platsbyggda interiörer. I Solna strand återfinns startklara lokaler om cirka 200 kvm, med närhet till kollektivtrafik och ett stort restaurangutbud. Här har Humlegården haft ett särskilt fokus på hållbarhet och lokalen är exempelvis möblerad med återvunnen inredning. Den lokalen är redan uthyrd.

– Vi har utvecklat startklara lokaler för att göra vardagen enklare för våra kunder. Här erbjuds flexibla och attraktiva kontor med noga utvalda tilläggstjänster. Allt med målet att våra kunder ska kunna fokusera helt på sina verksamheter, medan vi tar hand om resten. Vårt mål är att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för våra hyresgäster, leverera en kundupplevelse utöver det vanliga och ett värde som går bortom kvadratmeter. Vi arbetar också för att skapa långsiktiga relationer med våra kunder, och vill erbjuda dem möjlighet att utvecklas inom vårt bestånd då lokalbehoven förändras över tid, säger Anna Kullendorff.

Inflyttningsklara lokaler på David Bagares gata. Foto: Jonas Malmström

Fler Nyheter från förstasidan

McDonalds stänger ytterligare två restauranger i city

FV avslöjar. Har därmed lagt ner mer än var fjärde enhet i Stockholms innerstad på drygt två år.

Lista: Kedjorna som tränger bort McDonalds

Åtta konkurrenter har totalt 41 restauranger inom tullarna. Se FV:s sammanställning över vilka som expanderat mest i city.

K-Fastigheter gör premiärköp i Mälardalen

Jacob Karlsson och Erik Selins bolag närmar sig huvudstadsområdet.

Nytt JV satsar på närlogistik i Stockholm

”Ett stort behov av lokaler.”

Han tar över nya Nordr

Vd lämnar efter 12 år.

”Foppa” vill sälja ortens vackraste

Marknadsförs via Hemnet. Inköpt för snart tio år sedan.

”Vi gör allt för att stänga affären”

Ola Serneke hoppas delsälja stora Karlastaden under fjärde kvartalet.

Klart: Hit flyttar Sida

Det inkom 43 förslag. FV:s tidigare utpekade favorit vann. Årets hittills största uthyrning.

Topplista

Lista: Största uthyrningarna av kontor 2020

Se vilka fastighetsbolag som gjort de största kontorsuthyrningarna, och vilka som varit rådgivare.

Sålt på auktion efter att toppbelånat bolag kapsejsat

Långsiktigt bolag tar över den välkända fastigheten som förfallit efter att ombyggnadsprojekt misslyckats.

Redo köpa för 12 miljarder

Läs om vad som finns i fokus för bolagets största fond hittills.

Börs-vd tvingas sluta

Ytterligare en börs-vd lämnar sin post. Styrelsen vill se en annan ledare.

KLP utökar till 24.000 kvm på Fleminggatan 14

Bygger ut och förändrar fastighet nära city. Läs om projektkostnaden och vem som fått uthyrningsuppdraget.

Hon blir ny toppboss vid Pembroke

Äger fyra fastigheter mitt i Stockholm.

Tillbaka till förstasidan