Humlegårdens nya koncept: Skräddarsytt

Humlegården lanserar konceptet Skräddarsytt, där ingår bland annat en ny tjänst som innebär att kontorslokalen levereras helt inflyttningsklar. Det finns även möjlighet att addera utökad service. Först ut är två lokaler, på David Bagares gata vid Engelbrektsplan samt i Solna strand.

Anna Kullendorff, affärsutvecklingschef på Humlegården, berättar om satsningen:

– Det pratas ofta om co-working eller aktivitetsbaserat som svar på vad som är en framtidssäkrad kontorslösning. Ofta går man direkt på metodiken. Vi tror att grunden för att hitta en lösning som stöttar verksamheten på bästa sätt bygger på en bra och djup dialog. Vi vill slå ett slag för det samtalet, där man skapar en förståelse för kundens behov och kan översätta det till en fysisk plats. Och där man i arbetet med kontorslösningen också tänker på hur kundens sociala, digitala och fysiska värld kan flätas samman på bästa möjliga sätt. Vi kallar vårt tillvägagångssätt för Skräddarsytt. Ett synsätt och en metod där vi fokuserar på kundens behov, samtidigt som vi ständigt utvecklar platserna där vi är verksamma, som ett hantverk, säger Anna Kullendorff.

Humlegården lanserar nu Startklart, en ny tjänst som innebär att kunden flyttar in till ett kontor där allt redan är på sin plats och där avtalstiden är flexibel. Här har fastighetsbolaget tagit hand om allt som en hyresgäst behöver tänka på, uppger bolaget i ett pressmeddelande. Trivsam och representativ inredning, liksom teknisk utrustning såsom skrivare, A/V-utrustning och Wi-Fi. I den fasta lokalhyran ingår även el, försäkring, lås och larm, brandskydd samt städning. Det är även möjligt att addera tjänster såsom växter till kontoret, fruktleveranser, utökad städning, catering, kontorsmaterial och konferenslokaler. Vardagen underlättas ytterligare genom att supporten avseende lokalfrågor samordnas.

I dagsläget finns startklara kontor på två adresser och ambitionen är att utöka antalet lokaler.

På David Bagares gata, i ett attraktivt läge strax intill Engelbrektsplan på Östermalm, erbjuds lokaler om cirka 90 kvm, tillgängliga för inflyttning omgående. Här möts man av en sober färgsättning, materialval av hög kvalitet och platsbyggda interiörer. I Solna strand återfinns startklara lokaler om cirka 200 kvm, med närhet till kollektivtrafik och ett stort restaurangutbud. Här har Humlegården haft ett särskilt fokus på hållbarhet och lokalen är exempelvis möblerad med återvunnen inredning. Den lokalen är redan uthyrd.

– Vi har utvecklat startklara lokaler för att göra vardagen enklare för våra kunder. Här erbjuds flexibla och attraktiva kontor med noga utvalda tilläggstjänster. Allt med målet att våra kunder ska kunna fokusera helt på sina verksamheter, medan vi tar hand om resten. Vårt mål är att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för våra hyresgäster, leverera en kundupplevelse utöver det vanliga och ett värde som går bortom kvadratmeter. Vi arbetar också för att skapa långsiktiga relationer med våra kunder, och vill erbjuda dem möjlighet att utvecklas inom vårt bestånd då lokalbehoven förändras över tid, säger Anna Kullendorff.

Inflyttningsklara lokaler på David Bagares gata. Foto: Jonas Malmström

Fler Nyheter från förstasidan

Arctic köper av Magnolia

Här skulle kineserna dominerat… Men nu blir det något annat.

Huggsexa efter nya villkor

FV pekar ut favorit. 10.000–12.000 kvm på spel – besked inom kort.

Jackpot: Nytt bolag får Ikea-enhet som hyresgäst

Läs om vilka som står bakom det nya fastighetsbolaget. ”Vi kunde inte önskat oss en bättre hyresgäst”.

Stopner åter i vd-stolen

Läs lista över vilka som suttit längst i vd-stolen.

SBB köper för hela 4,3 mdr

Förvärvar 138 fastigheter i ett paket. Säljaren blir ägare i SBB.

Catella: Hög tro på starkt återhämtning i närtid

Experterna blickar in i framtiden.

Affär sprack i sista stund

Förändrade marknadsförutsättningar när tänkt affär i Stockholms CBD sprack.

Fått 50 förslag om nya lokaler

Välkänd myndighet överväger flytt. FV berättar om önskemålen.

Peter Norman om OP: ”Gäller att kavla upp ärmarna”

Oscar Properties styrelseordförande ger sin syn på bolaget, förvirringen, betalningsmissarna och vad som krävs inför framtiden.

Söker hela 17.500–25.000 kvm lokaler för stor satsning

Planerar för expansion i Stockholmsområdet. FV berättar om planerna och önskemålet. Är även redo att sälja fastighet i city.

Ikea köper för 1,4 miljarder i Paris – nära Louvren

Möbeljättens satsningen mot storstadcentrum fortsätter.

OP säljer med förlust – nära Oscars privata köp

Oscar Properties genomför ytterligare en försäljning.

Förvirrande: Jo – enhälligt om ansvarsfrihet i OP

Kort sammanfattning av årsstämman vid pressade bolaget Oscar Properties.

Nyfosa säkrat pengar till 5-miljardersköpet

Revansch för tidigare inställd affär som var ännu större.

Tillbaka till förstasidan