Jennie Hahmann Håkanson.

Humlegården inför ny roll: Tjänstedesigner

Humlegården har ett stort fokus på att utveckla erbjudandet och möta kundernas efterfrågan på ökad service och nya tjänster. Nu tas ett nytt steg i detta arbete genom rekryteringen av Jennie Hahmann Håkanson, som tillträder en ny roll med ansvar för utvecklingen av Humlegårdens tjänsteerbjudande och kundupplevelse.

Hon ansluter till Humlegården den 15 augusti 2022 och kommer närmast från coworkingbolaget Convendum.

Humlegården strävar efter att skapa intressanta och hållbara platser, där miljöerna och dess innehåll ska vara relevant över tid. Kontoren ska stödja moderna arbetssätt, bidra till kundernas affär, stärka varumärket och attrahera talang. För att stärka serviceerbjudandet på de platser där vi är verksamma har en ny roll med fokus på tjänstedesign införts, som kommer att ansvara för affären kring Humlegårdens serviceerbjudande med målet att skapa marknadens bästa flexibla kontor som möter det nya arbetslivet och bjuder på en förstklassig kundupplevelse.

Just nu pågår arbetet med flera satsningar, såsom Origo och Greenhouse i Solna strand och Norra Station i Hagastaden. Gemensamt för dessa, samt T-House vid Engelbrektsplan, är att de kommer att erbjuda en ny typ av fullservicekoncept under 2023. Här står Humlegården värd för platsen och skapar miljöer som möter det nya arbetslivet på bästa sätt.

– Kontorets roll är högt på agendan i alla verksamheter och betydelsen av ett attraktivt sammanhang är viktigare än någonsin. För att möta nya krav och förväntningar krävs det att vi ser på vårt uppdrag på ett nytt sätt. Det görs en förflyttning där vi går från att hyra ut yta till att erbjuda arbetsplatsen som en tjänst. Det innebär att vi tar ett helhetsgrepp om kundupplevelsen och allt man behöver för att skapa de bästa platserna för arbete och möten. Vi är mycket glada över att få utse Jennie Hahmann Håkanson till vår tjänstedesigner. Hon har en gedigen bakgrund och ett spännande mindset som vi tror kommer att bli en viktig tillgång i vårt fortsatta arbete, säger Anna Kullendorff, Affärsutvecklingschef på Humlegården.

Jennie Hahmann Håkanson kommer närmast från Convendum där hon varit Director of Operations sedan 2019. Hon har även flera års erfarenhet från besöksnäringen där hon bland annat varit verksam som Managing Director för Hotel At Six i Stockholm och Head of Operation på HRG Nordic med fokus på affärsresor och möten. Dessförinnan har hon arbetat som affärsutvecklare samt produkt- och marknadschef. Hon tillträder det nya uppdraget på Humlegården den 15 augusti 2022.

– Det är med stor spänning som jag ser fram emot detta uppdrag. Här vill jag, med mina tidigare erfarenheter av att skapa tjänster och förstklassig kundupplevelse, verkligen bidra till Humlegårdens resa mot det nya arbetslivet, säger Jennie Hahmann Håkanson.

Missa inte! Bostadsdagen 2023

Den 22 februari är det dags för Fastighetsvärldens heldagsseminarium Bostadsdagen 2023. Det äger rum på Grand Hôtel, Stockholm.

Se fullständigt program och möjlighet till anmälan här.

Fler Nyheter från förstasidan

Starkt från Vasakronan – men ingen utdelning

188-miljardersbolaget visar nyckeltalen för 2022. Fastighetsvärdena skrevs ner under fjärde kvartalet.

Årets lokalkonsult 2022

Den meriterade juryn har korat en vinnare.

Två har hittat nya hem i Bromma –  totalt 16.000 kvm

Två stora hyresavtal är klara när planer på stor stadsutveckling är på gång.

Intar vad som kan bli stans häftigaste takbar

Fantastisk utsikt över Stockholm.

Lämnar Skanska efter 20 år  – får toppjobb vid Humlegården

Blir fastighets- och uthyrningschef.

Bostadsutvecklare varslar 15 procent av arbetsstyrkan

Uppgifter till FV: Närmare 40 anställda berörs.

Hyr takvåning om 2.600 kvm

Två tredjedelar av den stora projektfastigheten på östra Kungsholmen är nu uthyrd.

Årets affärskonsult 2022

”Det är smickrande, så klart”. Jobbat med fastighetstransaktioner i 20 år.

Zlatan Ibrahimovic köper på Östermalm igen

FV berättar detaljerna. Hela 55 procents värdeuppgång på tre år. Snabb affär.

Kan vinna Mipim Awards

Svenskt bolag: ”Wow, vi är superglada för den här prestigtunga nomineringen”.

57 procent färre sålda för Bonava

Vd:n: ”Vi är mer selektiva när vi startar projekt”.

Smällen: Tappade 1.705.000 miljoner under 2022

FV berättar om 23 svenska bolag som har bidragit.

Avgörande för 77.000 bostäder

Står för långt ifrån varandra i hyresförhandlingarna.

Besqab halverade produktionsstarterna 2022

Bra försäljningsnivå för det närmaste året ger utrymme att för effektivisering framåt.

Tillbaka till förstasidan