HSB Göteborg rekryterar chef för nyproduktion

Azra Kadribasic har utsetts till ny chef för HSB Göteborgs nyproduktionsverksamhet. Hon har lång erfarenhet från bostadsutveckling och kommer närmast från konsultföretaget Development Partner.

Annons

Azra Kadribasic är utbildad byggnadsingenjör från Chalmers och har jobbat med bostadsutveckling under de senaste 20 åren. Hon har tidigare arbetat på Skanska i olika roller och kommer närmast från konsultbolaget Development Partner, där hon bland annat varit inhyrd som projektledare och projektchef i flera av HSB Göteborgs nyproduktionsprojekt.

Hon började sin tjänst på HSB Göteborg den 2 januari.

– Det är väldigt glädjande att välkomna Azra Kadribasic till HSB Göteborg. Hennes kompetens och erfarenhet i kombination med att hon har arbetat tillsammans med oss under flera år gör att vi känner oss trygga med att hon framöver ska leda och utveckla vår nyproduktionsverksamhet, säger Kristian Isberg, affärsområdeschef bygg, fastighet och förvaltning på HSB Göteborg, i ett pressmeddelande.

Som chef för HSB Göteborgs nyproduktion har Azra Kadribasic en nyckelroll i bolagets arbete att leverera attraktiva och hållbara bostäder till HSBs medlemmar och kunder. Hon kommer att leda avdelningen som ansvarar för bolagets nyproduktionsverksamhet – från projektering och genomförande till eftermarknad.

– Det är med stor glädje och förväntan jag tar mig an rollen. HSB Göteborg är en medlemsägd organisation med en tydlig vision och höga ambitioner när det kommer till utveckling av hållbara och attraktiva bostäder. Jag ser fram emot att vara med och bidra till att vi levererar bostäder i världsklass till HSBs medlemmar och kunder, säger Azra Kadribasic, chef nyproduktion på HSB Göteborg.

HSB har höga ambitioner när det kommer till hållbarhet och målsättningen är att all nyproduktion ska vara verkligt hållbar i samtliga processer till år 2045. Målet för klimatneutralitet i nyproduktion är satt till 2040 och kommer, enligt pressmeddelandet, att vara en prioriterad fråga framöver.

Fler Nyheter från förstasidan

Fabege hyr ut 2.600 kvm i ”överraskningsköpet”

92 procent uthyrt i miljardförvärvet.

Skanska tecknar jätteavtal för ny stadsdel

Hyllar det attraktiva läget.

Titania kan jubla för 70.000 kvm – efter åtta års kamp

Einar Janson: ”Det känns nästan overkligt. Vi vill tacka alla som trott på att det är möjligt. Det kommer att bli en unik plats att bo på.”

SBB avtalar om delning av SBB Kåpan Bostad

Stort bestånd delas upp.

Castellum hyr ut 2.100 kvm för kirurgi

Tecknar kontrakt inom tullarna i Stockholm.

Köper nytt från K2A för 160 mkr

Säljaren planerar för fler transaktioner i närtid.

Lilleputt tappade 44 procent av värdet

Visat en uppseendeväckande negativ värdeutveckling på sitt bestånd.

Anmäls efter att fem dog i bygghissen i Sundbyberg

”Olyckan inte hade ägt rum om bolaget hade efterlevt de föreskrifter och bestämmelser som är angivna”.

Signalisten tar över helt centrum – Rikshem säljer

Transaktion när offensiv inleds. Vill skapa bättre livsvillkor.

Archus flyttar till Alecta

Flyttar några hundra meter inom city.

Prisma satsar på notering

Genomför även nyemission. Äger fastigheter för 6,4 miljarder.

Slår till och köper hela 85.000 kvm handel

Totalt sju välkända handelsfastigheter. Kapades mitt framför ögonen på Ingvar Kamprad. Flera varumärken starkare än snittet. FV bedömer direktavkastningen.

Tillbaka till förstasidan