Hammarby Fotboll blockhyr från Stena

Stena Fastigheter erbjuder sitt nya colivingkoncept, We Share, i nyproduktionsprojektet Gaffelseglet i stadsdelen Vega i Haninge. Hammarby Fotboll har nu valt att gå in och blockförhyra åtta rumsenheter. Totalt finns det 18 rumsenheter.

Som ett led i sin satsning på unga talanger går nu Hammarby in ett fördjupat samarbete med Stena Fastigheter och coliving-projektet We Share.

Sedan 2018 har Stena Fastigheter och Hammarby samarbetat genom Samhällsmatchen vilket nu har medfört att parterna väljer att kroka arm även i denna bostadsfråga.

– Att komma som ung spelare till Stockholm kan vara utmanande oavsett var du kommer ifrån. Dels är bostadsmarknaden utmanande, men det finns också en risk att falla in i ensamhet och isolering utöver skola och träning. Genom satsningen ihop med Stena Fastigheter kommer vi att kunna erbjuda både en boendelösning och ett socialt sammanhang i toppmodern tappning, säger Richard von Yxkull, vd på Hammarby Fotboll

We Share är Stena Fastigheters colivingkoncept. Där skapas ett boende med det lilla extra, en egen frizon men ändå nära till gemenskap genom fina gemensamma ytor och tjänster som delas med andra. Ett smartare boende som är hållbarare för miljön och uppmuntrar till återbruk och delningslösningar.

Konceptet för We share är framtaget i samarbete med Open Studio arkitekter och i etableringen i Vega har konceptet gällande inredningen utvecklats tillsammans med Ikea Sverige där varje del är genomtänkt ner i minsta detalj. Det är väldesignat, socialt och modernt.

– Vi ser We Share som något nytt och spännande, en del i att utveckla ett modernt sätt att bo på. Det är därför glädjande att ha tecknat detta avtal med Hammarby Fotboll, , säger Isabella Lindh, fastighetschef på Stena Fastigheter Stockholm.

– Att vi kan erbjuda deras unga spelare ett boende med det lilla extra, där vi kombinerar möjligheten att vara för sig själv samtidigt som man är en del av en gemenskap – precis som i ett lag. Ett boende som dessutom harmoniserar med deras värdeord – gemenskap, respekt och kärlek. Det är extra roligt att kunna fördjupa vårt samarbete med Hammarby Fotboll, då vi sedan tidigare har krokat arm gällande våra sociala hållbarhetsarbeten och är huvudpartner i Samhällsmatchen

Fler Nyheter från förstasidan

Snabb affär nära Östermalmstorg

Från start till full betalning tog processen endast 15 dagar.

Vill sälja klassisk arena

FV berättar om fastighetsägandet runt om i landet.

Köparens 7:e och 8:e köpcentrum

Proppen ur. FV summerar att 15 välkända anläggningar bytt ägare sedan 2020.

Realplay

En säsong med återbruk – och obligationer

Det senaste året har Realplay producerat ett 30-tal program, några av dem väckte extra intresse och FV listar här dessa godbitar.

JM säljer för 676 miljoner

Plötsligt en stor bostadsaffär. FV berättar om köparen.

Bostäder i clinch med stigande räntor

De ”säkra” intäkterna räcker inte för att försvara aktiekurserna.

Rik privatfamilj vill köpa – redo förvärva för miljarder

Letar efter volymer om minst 1.000 lägenheter. Berättar för FV.

Fyllt upp nyinköpt miljardförvärv i city

Fastigheten mitt i centrala Stockholm är nu fullt uthyrd.

Klart med ny vd i Castellum

Han ska leda bolaget genom den problemfyllda tiden. ”Jag tackar för förtroendet”.

Sur bankrapport: Priser ska ner 15 procent

Ny rapport belyser bland annat kommersiella fastigheter.

Trianon har fyllt vågade fyndköpet Entré

Säljaren gjorde dunderförlust och avyttrade med stora vakanser.

Tappar attraktiv byggrätt för 13.000 kvm kontor

FV berättar vad som ligger bakom.

Storbolag vill banta bort hela 4.500 kvm

Ytterligare en stor hyresgäst vill minska sin kontorsyta.

Nytt avsnitt: Podcasten om bankkrisens påverkan

Fjärde avsnittet ute nu. Om bland annat bankkrisen, kontorshyresmarknaden och Fastpartners omsvängning.

Tillbaka till förstasidan