Grosvenor hyr ut till gym i Lidingö

Grosvenor Europe har tecknat avtal med träningsföretaget SATS om etablering av ett träningscenter i Lidingö Centrum. SATS Lidingö Centrum öppnar efter sommaren 2022.

Grosvenor Europe, som äger och utvecklar Lidingö Centrum, har som vision att stärka Lidingö Centrums roll som ökärna och därmed Lidingöbornas naturliga mötesplats. Etableringen av ett träningscenter är ett viktigt led i det arbetet.

– SATS är ett mycket starkt varumärke och kommer att göra Lidingö Centrum än mer attraktivt för Lidingöborna. Att addera ett högkvalitativt träningscenter till utbudet går i linje med vår strategi för att skapa ett än mer levande centrum under stora delar av dygnet, säger Carl Strufve, Director Nordics på Grosvenor Europe.

Tidigare i somras presenterade Grosvenor Europe den restaurangsatsning som görs i det hus där det gamla biblioteket tidigare låg. I lokalerna bredvid varandra etableras dels Bibliothék med ambitionen att skapa Lidingös nya möteplats, dels gourmethamburgerkedjan Brödernas.

För SATS innebär etableringen i Lidingö Centrum att kedjan fortsätter att växa i Sverige. Tidigare i år har SATS meddelat att sex nya center i Stockholm, Göteborg och Malmö etableras under 2021 och 2022.

– SATS vill inspirera människor att vara aktiva, som en del av ett hälsosamt och lyckligt liv, och strävar alltid efter att göra träning tillgängligt för fler. Därför är vi glada att med nya SATS Lidingö Centrum kunna erbjuda våra medlemmar tre SATS-gym på ön. Det blir ett mycket brett träningsutbud, med varierad gruppträning, personlig träning, sjukgymnastik och padel i moderna träningslokaler, säger Linda-Li Cederroth, Country Manager för SATS Sverige.

Exakt utformning och storlek för uthyrningen är ännu inte presenterat.

Fler Nyheter från förstasidan

Lista: Så många åker bolagen till Almedalsveckan

I många fall något färre deltagare. Ett stort bolag nobbar helt.

SBB rusade – steg med 18%

Uppåt på börsen under torsdagen.

Randviken säljer för 490 mkr

23.000 kvm och hyresintäkter på 26,4 mkr/år.

SBB ökar säljtakten – avyttrar för hela 860 mkr

Avyttrar fyra fastigheter till två aktörer,

Hon blir ny vd för 67-miljarderbolag

Välkänd person blir vd för bolag med 28.000 bostäder.

Vill stoppa kriminella i fastighetsbanschen

Affärer ska kunna stoppas. Morgan Johansson: ”Den svenska fastighets­marknaden kan enkelt utnyttjas av den organiserade brottsligheten”.

Realplay

Online på väg att möta offline

Den vanliga butikshandeln upplever något av ett uppsving just nu. E-handeln kommer dock mer än dubblas fram till 2030 tror experter. Men ska det ske genom hemleveranser, ombud, boxar eller olika hybridformer?

Hoppar av skolköp från Sisab

”Försvårar för planeringen av finansieringen”.

Nye Åhlénsägaren: ”Dags att tänka över hyresnivåerna”

Åhléns nya storägare Ayad Al Saffar i FV-intervju om expansionsplaner, vägen till framgång, hyresnivåer och om sen på att äga fastigheter.

Wonna I de Jong förvärvar stort på Östermalm

Miljardaffär med stor fastighet.

Miljardköper igen efter nya hotläget – Balderbolag säljer

Har ägt sedan 2014. Fastighetsvärdet upp 167 procent på åtta år.

Klassiska Gondolen byter ägare

Renoveras och öppnar på nytt nästa år. Lallerstedt lämnar. Klart med ny aktör.

Beskedet: Grönan byggs ut

Ökar nöjesparkens yta med 20 procent.

Köper 10.000 kvm i Helsingborg

Fastighet som ligger i Väla.

Tillbaka till förstasidan