Fyra nya restauranger till Västermalmsgallerian

Restaurangutbudet i Västermalmsgallerian förstärks under våren och hösten när fyra nya och spännande etableringar tar plats.

Annons

– Vi är mycket glada över de här tillskotten som höjer atmosfären och stärker Västermalmsgallerian som matdestination på Kungsholmen, säger centrumchef Tobias Edberg.

Den 4 maj förstärks Västermalmsgallerians restaurangutbud med Gigafood, ett koncept med hållbarhet i fokus som nu öppnar sin andra café- och take-awayrestaurang i Stockholm.

Gigafood serverar växtbaserad, ekologisk och närproducerad mat och fika och levererar dessutom catering och matkassar till hela Stockholmsområdet. På menyn i Västermalmsgallerian hittas bland annat lunchlådor, soppa, mackor och fika.

14 april öppnade välkända Bastard Burgers som serverar burgare med inspiration från New York –  smash burgers med svenskt kvalitetskött – och där nästan allt på menyn går att få veganskt.

Under sommaren och hösten ansluter också koncepten Bun Bun och The Italian Cousins och tillsammans tar de fyra nya etableringarna matupplevelsen i Västermalmsgallerian till nya nivåer.

– Det känns riktigt roligt att just de här spännande – och olika – koncepten har valt att etablera sig i Västermalmsgallerian. Våra besökare kommer att kunna ta del av ett högkvalitativt och spännande matutbud, perfekt för lunch, middag eller aw, säger Tobias Edberg, centrumchef.

Bun Bun öppnar under sommaren och har fransk-vietnamesisk streetfood i fokus. De var bland de första i Sverige att servera den vietnamesiska baguetten báhn mì, men idag har de en bredare meny med allt från sallader till vietnamesiska tacos.

– Vår ambition är att erbjuda fastfood – utan att tumma på hantverket. I restaurangen kommer det också gå att köpa Bun Buns såser, för den som vill ta med sig matlagningen hem. Vi ser fram emot att bli en del av Västermalmsgallerians satsning på nya mataktörer, säger ägaren Tau Mandéus.

Till hösten slår The Italian Cousins upp portarna till sitt fjärde ställe i Stockholm. De kommer att erbjuda ett heldagskoncept – från espressobar på morgonen till klassiska italienska rätter som pizza al taglio, lasagne och sallader under dagen och kvällen. I restaurangen kommer det också gå att njuta av bland annat naturvin och öl från småskaliga italienska producenter.

– Vi tycker det ska bli riktigt roligt att öppna på Kungsholmen som utvecklas så mycket och få visa gästerna vad italiensk mat betyder för oss, säger Davide Disisto, som tillsammans med sin kusin Enrico driver The Italian Cousins.

Missa inte! Köpcentrum & Butiker 2024

Den 11 september är det dags för Fastighetsvärldens heldagsseminarium Köpcentrum & Butiker 2024. Seminariet äger rum på Grand Hôtel, Stockholm.

Se fullständigt program och möjlighet till anmälan här.

Fler Nyheter från förstasidan

Mest lästa på sajten – minns du de stora nyheterna

Ett händelserikt första halvår inom fastighetsbranschen. FV listar de 24 mest lästa artiklarna.

NCC och Liseberg i avtal för återuppbyggnad

Nytt datum för öppning av Oceana. Läs om planerna.

Corem tillförs miljard

Beslut om en riktad nyemission.

Lyssna på fastighetspoddar i hängmattan

FV tipsar om några olika intressanta poddar.

Grönt ljus för Stordalens nya hotell

Nytt hotell längs ostkusten.

Oscars framtida klenod försatt i konkurs

Inköptes med stora projektplaner. Strax utanför tullarna i Stockholm.

NCC kopierar Skanska – helt ofrivilligt

Investerat nästan 10 miljarder. FV berättar om läget för de olika kontorsprojekten.

Castellums vd: ”Vi känner en spirande optimism”

Positiv nettouthyrning och ett driftsöverskott som ökar med 5,2 procent.

Klarabo och Diös i byte

Fyra fastigheter ingår. Totalt drygt 200 miljoner kronor.

Selins jättefängelse blir ännu större

Ett fåtal av landets anstalter har privat fastighetsägare.

Corem nu långt över hälften i segt och spektakulärt

Investeringar om hela 3 miljarder kronor mitt på Manhattan. Har möjligheter för ett tredje stort projekt. Läs om hyresnivåerna.

Kuylenstierna säljer allt

Valt att gå med på kravet.

Catena avyttrar för 600 mkr

Avyttrar fastighet om nästan 50.000 kvm lokaler.

Här finns Stockholms takbarer

Mat och dryck på stadens hustak har blivit en allt vanligare syn i Stockholm. Fastighetsvärlden har listan på var både gamla och nya takbarer.

Tillbaka till förstasidan