Fastpartner hyr ut i Norrköping

Fastpartner har tecknat avtal med Kriminalvården, Johnson Controls Systems & Service AB, MR Svets och Sliptjänst AB avseende nya lokaler i kvarteret Amerika i östra delen av Norrköping.

Därutöver har flertalet hyresgäster såsom Tupac AB och PreZero Recycling AB utökat sina befintliga förhyrningar. Området har utvecklats till ett citynära och modernt verksamhetsområde som erbjuder en blandning av kommersiella verksamheter, samhällsservice, närservice, restaurang, bageri och kontor.

Kriminalvården flyttade den 1 mars i år in i lokaler på 1.204 kvm vilka är helt i nyskick. De kommer att bedriva operativ och administrativ verksamhet i lokalerna. Lokalen har ett tillgängligt läge på bottenplan med garage och effektiva kontor på övre plan.

Johnson Controls Systems & Service AB flyttade in redan under 2020 och hyr 2.468 kvm. Deras verksamhet har vuxit och bolaget innehar en stor del av marknaden för en viss typ av kylaggregat. Lokalens flexibilitet, generösa takhöjd och antalet portar skapar rätt förutsättning för en hyresgäst som fortsätter att växa.

MR Svets, Sliptjänst AB, Tupac AB och PreZero Recycling AB hyr sammantaget dryga 12.000 kvm inom fastigheten med blandade verksamheter.

– Det är verkligen jättekul att så många attraktiva och stabila hyresgäster har valt att etablera sig hos oss på Fastpartner. Vi arbetar alltid med att anpassa våra lokaler efter hyresgästernas önskemål och behov för att ge kunden vad den efterfrågar. Samtliga våra nya hyresgäster har tack vare det fått kontor samt lager- och produktionsytor vilka stödjer deras affär fullt ut och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete kommenterar Anders Strömlid, Förvaltare på Fastpartner.

– Vi har sedan länge ett pågående arbete med uppgradering av fastigheten Amerika 3 där vi väljer att fokusera på hållbarhet, ny teknik, ändamålsenligt lokalutbud tillika prydlig och funktionell utemiljö. Här ser jag att vi har lyckats med vår målbild och våra hyresgäster är ett kvitto på att vi arbetar helt rätt säger Jenny Tallskog, Regionchef på Fastpartner.

Fler Nyheter från förstasidan

50 Mäktigaste 2021
50 Mäktigaste

50 Mäktigaste 2021

För 16:e året har fastighets- och byggbranschen röstat fram vem som anses Mäktigast. Nya namn publiceras via nedräkning, varje vardag, klockan 11.11.

Lista: 25 nya butiker till Westfield MoS under pandemin

Omsättning av butiker har ökat. Läs om vilka varumärken som tillkommit.

Han drar till fjällen

Efter mer än 25 år med bolagsbyggen inom finans och fastighet och 15 år efter starten av det framgångsrika fastighetsbolaget har han nu funnit en ny, friare utmaning.

Bostadsaffär om 300 miljoner i Kalmar

”Hoppas på fler liknande förvärv”.

Porträtt

Caroline Arehults akademiska utmaning

För knappt två år sedan kom kallduschen, budet som innebar att hennes jobb försvann. Nu har Caroline Arehult funnit en ny utmaning som Akademiska Hus nya vd.

Bostadsbolag bäst i CFI:s kontorstävling

Läs topplistorna och även Ivo Stopners kommentar. När det gäller köpcentrum petas den eviga ettan ner från tronen.

AL går vidare i heta området

10.000 kvm mitt i nya stadsdelen.

SBB säljer 36 fastigheter till nykomling

Avyttrar för 10 procent över anskaffningskostnad.

Börskandidat köper i syd för halv miljard

31.000 kvm ingår.

Oscar köper åter landmärke – och säljer vidare

Miljardaffär inom tullarna i Stockholm.

Slår till och förvärvar 26.000 kvm bostäder i Göteborg

383 hyreslägenheter ingår.

Smällen: H&M lämnar stor flaggskeppsbutik

Andra stora hyresgästen som lämnar fastigheten under 2021. Läs om Vasakronans plan för fastigheten.

Dan Törnsten utses till ny vd i Mofast

Finansmannen Christer Gardell är tredje största ägare i bolaget.

Internationell jätte letar affärer i Sverige

”Vill använda kapital i stor skala”.

Tillbaka till förstasidan