CBRE värvar Emma Angser och Gunnar Larsson

CBRE värvar två medarbetare till affärsområdet capital markets. Emma Angser kommer från Corem där hon var transaktionschef och Gunnar Larsson rekryteras från Colliers.

De nya medarbetarna välkomnas av Patrik Kallenvret, ansvarig för Capital Markets i Sverige och Norden;

– Med Emma får vi en transaktionschef från ett av Sveriges ledande fastighetsbolag. Det är precis den typen av erfarenhet vi behöver för att fortsätta stärka och utveckla vårt erbjudande inom strategisk rådgivning och transaktioner. I Gunnar får vi en person med expertis inom flerbostadshus och dessutom med stor internationell erfarenhet, inte minst från London. De är båda drömrekryteringar för oss och ligger i linje med CBREs ambition att vara Sveriges mest affärsmässiga fastighetsrådgivare.

De nya medarbetarna är:

Emma Angser kommer närmast från en tjänst som Transaktionschef på Corem Property Group. Innan dess arbetade hon på Klövern samt Cushman & Wakefield/DTZ. Emma Angser har under sina år på Klövern och Corem medverkat i affärer för över 20 mdkr. Detta inom flertalet segment, men främst inom kontor och lager/logistik. Emma Angser  medverkade vid flera större portföljaffärer på Klövern, exempelvis när bolaget sålde hela sitt bestånd (42 fastigheter) i Karlstad till Randviken för 2,6 mdkr. Hon tillträder sin nya tjänst som Director, Capital Markets, den 17 januari,.

– CBRE är ett affärsdrivet bolag i en expansiv fas, vilket tilltalar mig. Jag är förväntansfull inför att ansluta till ett mycket kompetent team och ser fram emot att, med min erfarenhet från investerarsidan, bidra till bolagets fortsatta tillväxt, säger Emma Angser.

Gunnar Larsson har tidigare arbetat på CBRE, både på CBRE Sweden samt CBRE Investment Management (tidigare Global Investors). Han kommer närmast från Colliers där han arbetat de senaste 6 åren, både i London och i Stockholm. Dessförinnan var han på JLL där han också arbetade i London. Gunnar Larsson har en unik kompetens inom segmentet flerbostadshus. Det vill säga det segment som växer snabbast inom transaktioner och som under senare tid rönt ett stort internationellt intresse. Han tillträder sin nya tjänst som Director, Capital Markets, den 12 januari 2022, i rollen som Head of Residential Investment Properties Sweden.

– Jag vill tacka CBRE för förtroendet att få återansluta i detta mycket spännande tillväxtskede. Med branschens starkaste globala varumärke ser jag fram emot att ta vara på mina internationella nätverk och erfarenheter framförallt inom Multifamily / Build to Rent där Norden verkligen har väckt omvärldens intresse.

Fler Nyheter från förstasidan

Lista: Så många åker bolagen till Almedalsveckan

I många fall något färre deltagare. Ett stort bolag nobbar helt.

SBB rusade – steg med 20%

Uppåt på börsen under torsdagen.

Randviken säljer för 490 mkr

23.000 kvm och hyresintäkter på 26,4 mkr/år.

SBB ökar säljtakten – avyttrar för hela 860 mkr

Avyttrar fyra fastigheter till två aktörer,

Hon blir ny vd för 67-miljarderbolag

Välkänd person blir vd för bolag med 28.000 bostäder.

Vill stoppa kriminella i fastighetsbanschen

Affärer ska kunna stoppas. Morgan Johansson: ”Den svenska fastighets­marknaden kan enkelt utnyttjas av den organiserade brottsligheten”.

Realplay

Online på väg att möta offline

Den vanliga butikshandeln upplever något av ett uppsving just nu. E-handeln kommer dock mer än dubblas fram till 2030 tror experter. Men ska det ske genom hemleveranser, ombud, boxar eller olika hybridformer?

Hoppar av skolköp från Sisab

”Försvårar för planeringen av finansieringen”.

Nye Åhlénsägaren: ”Dags att tänka över hyresnivåerna”

Åhléns nya storägare Ayad Al Saffar i FV-intervju om expansionsplaner, vägen till framgång, hyresnivåer och om sen på att äga fastigheter.

Wonna I de Jong förvärvar stort på Östermalm

Miljardaffär med stor fastighet.

Miljardköper igen efter nya hotläget – Balderbolag säljer

Har ägt sedan 2014. Fastighetsvärdet upp 167 procent på åtta år.

Klassiska Gondolen byter ägare

Renoveras och öppnar på nytt nästa år. Lallerstedt lämnar. Klart med ny aktör.

Beskedet: Grönan byggs ut

Ökar nöjesparkens yta med 20 procent.

Köper 10.000 kvm i Helsingborg

Fastighet som ligger i Väla.

Tillbaka till förstasidan